bir ay boyunca beraber zayıflayalım varmısınız arkadaşlar

umarım bir daha ki bildirimde 2 kişi değil daha çok birinci olur :)
yağmur moonliin ve dilviin kardeşler boylarınız kaçtı ilk sayfaya yazacamda

boy 153 diyetdaşım :)

menüm

kahvaltım 8.30
1tane sade avucumun yarısı kadar acma
1 tane küçük peynir
200 gram karpuz

akşam yemeğim 18.30 anca geldim eve
200 gram karpuz
1 küçük tabak 75 gram kadar zytinyaglı bezelye
3 mantar
3 küçük lokma poğaca

Tatlım yediğim porsiyonları görsen o kadar azalttım ki daha da azaltırsam hiç bişey kalmıcak artık gerçekten diyorum bugün akşam yemeğinde tavuk yedim yağsız mesela tavuğun boyutu avucumun içi kadar, 1kasede cacık başka da bşey yok ne ekmek ne başka bşey daha da azaltsam hiç bişey yememek lazım

bence okadar fazla azaltma porsiyonlarını miden az yemeye alışır en ufak kaçamağında inanamayacağn + gr lar görürsün tartıda. bide hedefe ulaştıktan sonra normal yemene dönmek istersin ve tam fiyasko hızla alırsın verdiklerini. o yüzden bence çokta azaltma yedikelrini. yeterli su iç ve kararında yedikten sonra sporla desteklersen bence güzel kilo verirsin. kalori sayımıda etkili olabilir

kızlar günaydın sabah kahvaltım
saat 1 de yatıp sabahın 4'ünde kalkınca kafaya vurdu uyku
75 gram karpuz
50 gram poğaca
25 gram kanepe sandviçlerden
1 avuç fındıkla ceviz karışımı
vee bitki çayıı

günaydınnn kızlarrr
sabah kahvaltımm 6bucukta bır bardak süt bır dılım tam tahıllı reçelli ekmek okadar saat 9dada bır bardak şekersiz nescafem var ama mıdem kazınmaya başladıı belkı bır ıkı bıskuvı yerım nescafenın yanında

Son düzenleme:
ben fazla yediğini düşünmüştüm kilo bildiriminden kaynaklanarak tabi kilo sadece yemeğe bakmıyor tahlil verilmesi lazım insilün direnci böbrek üstü bezler vs bakılması lazım haklısın daha fazla azaltma

evet yağmur kardeş katılıyorum sana diyette sonra koruma diyetine geçilmeli yoksa verilenler çok çabuk alınır

hayırlı sabahlar arkadaşlar artık 2.etaba geçtik haftaya cuma tartılıyoruz inş bu yarıda benim hedefim 2 kilo sizin hedefiniz kaç ayda 6 kilo çok değil herhalde her etapta 2 kilo verilse iyi ozaman biraz daha hızlansak mı ne busefer hepimizden 2 kilo ve üzeri görmek istiyoruz değilmi dikkatler arada dağilabilir çok dağilmasına izin vermek kişiyi güçsüz birakır o yüzden hemen toparlanmak vazifemiz bugun güzel menulerle karşilaşmak ümidiyle ....
bayan baloncuk nerdesin
chatlaks kardeş sanada kolay gelsin

sağolun nergis hanım acıkcası ben ayda 3 kılo versem baslangıc olarak benım ıcın yeterlıı okadar sıkmıorum kendımı yenı basladıgım ıcın genelde çok sıkı baslayınca bır haftaya varmıor bırakıorum bu sefer kalıcı olsun ıstıorum oyuzden yavas yavas vermek ıstıorumm ızdırapp çekmedenn sızede kolay gelsın bu arada

kızlar ben akdenız anemısıyım çok fazla demır eksıklıgı yasıorum ne önerirsiniz demir için ıspanak dışında çok halsizlik yapıo

bende uzun zamana yaydığım zaman başarısız olabiliyorum herkes farklı tabi yaşam şekli olsun kişiliği olsun zaten bu topiğin belli süresi var tabi sonra nasıl olur bilmiyorum

kızlar ben akdenız anemısıyım çok fazla demır eksıklıgı yasıorum ne önerirsiniz demir için ıspanak dışında çok halsizlik yapıo
bence hap şekinde al madem çok fazla günlük alman gerek....

Selam kızlar:) bugünkü menümü paylaşım hemen:)
Sabah: salamlı yağsız Menemen, 2bardak şekersiz limonata
Öğle:8tane erik
Akşam: yağsız mevsim salata ve zero
Bugün toplamda 600 kalori alıyorum
Birazdan spora da gidicem
Kızlar bugün ölçülerimi aldım 3 haftada öyle bi inceleme olmuşki çok mutluyum yaaaa

kızlar yarın diploma törenimiz ve açılışımız var sabahtan beri ordaydım yeni geldim açıkcası ben yürüyerek gidip gelicektim annemde geldi yanımda işi varmış ondan otobüsle gidip geldik ama yarın yürüyerek gidip gelicem inş. çok yoruldum valla iyi bir uykuyu hak ettim gerçekten ben biraz gözümü dindiriyim sonra odamı ve salonu toplayayım dünden beri salonda prova yapıyorum her yer ip çöp

kızlar şidiye kadar yediklerim

sabah 1 haşlama yumurta

1 közlenmiş biber yoğurtlu ve pul biberli

2 adet üçgen light peynir

öğle 1 közlenmiş biber yoğurtlu ve pul biberli

4 adet üçgen light peynir . şuana kadar toplam 285 kalori aldım ama şuan açım belki birşeyler yerim arada saat 3-4 arası

saat 1de 3 nugget ıkı yemek kasıgı patates kızartması yedım bır tanede ayran oglen bunlar vardı mecbur kaldım bır bucuk lıtrede su içtim bu saate kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…