- Konu Sahibi istikrar1986
-
Buraya başladığımda sanırım 64 kiloydum, en son cuma tartıldım 63.6 idi
Bugün tartıldım 63.2 yani -800
Kilo verme hızım braz düştü sanırım duraklama dönemine giriyorum 5-6kilo vermiştim buraya başlamadan önce vücut braz direniyo ama ben üstüne gidiyorum sporumu hiç aksatmıyorum hergün 1saat spor yapıyorum bu direnci kırmam lazım bu durumda olan varmı bi bilgisi olan ne kadar sürüyo vücudun direnç göstermesi? Ve sporla üzerine gitmek doğurmudur sizce?
topiklere malesef çok kişi girip çıkıyor devamli olabileceksen burdaki arkadaşlar eminim yardımcı olacağiz ama devamlılık şart evden rahatlıkla birşeyler yapıp götürebilirsin akşam işyerinden çıkmadan yemeği yersen 8 ede kalmaz böylelikle
dagyoluna katılıyorum sürekli bisküviyle falan kilo veremezsiniz mesela biraz önce yediğiniz o burçak bisküvide oldukça şeker var. hepsinde var nekadar bazı şeylerden kıssanızda o bisküviler sizi mafedebilir. burçak yerine etiform yulaflı kepekli bisküvi almanı tavsiye ederm tatları neredeyse aynı ama şekeri daha az ve 1tanesi sadece 25 kalori. birde special k nın krakerleri var 62 ve 66 kalorilik onlarıda tavsiye edebilirim ben sürekli kullanıyorum evimden eksik olmuyo
canım special krakerler 66 kalori değil bir porsiyonu 66 kalori bir porsiyon da 15 gr mı ne.paket 30 gramlıktı sanırsam yani kısacası bir paketi 132 kaloriye geliyor.üzerine ön tarafına bir porsiyon 66 kalori yazıyor ama bu sizi yanıltmasın arkasındaki bilgilere de bakındagyoluna katılıyorum sürekli bisküviyle falan kilo veremezsiniz mesela biraz önce yediğiniz o burçak bisküvide oldukça şeker var. hepsinde var nekadar bazı şeylerden kıssanızda o bisküviler sizi mafedebilir. burçak yerine etiform yulaflı kepekli bisküvi almanı tavsiye ederm tatları neredeyse aynı ama şekeri daha az ve 1tanesi sadece 25 kalori. birde special k nın krakerleri var 62 ve 66 kalorilik onlarıda tavsiye edebilirim ben sürekli kullanıyorum evimden eksik olmuyo
Yarın salata günü yapcam tatlım yağsız salata yicem yoğurtla yemekte,Perşembe de saf protein yapcam bakalım cuma sonuç nolcakcanım şaşırt vücudunu bir iki gün. genelde hep aynı şeyleri yiyorsun bir gün de farklı bir diyet menü uygula ya da yediğin şeylerden yeme farklı bir şeyler ye bakalım sonuç ne olacak
ambalajın arkasındakini sana aynen yazıyrum canım; 1 porsiyon sadece 66kilokalori, yani bir avuç cevizden bile az kalorili.canım special krakerler 66 kalori değil bir porsiyonu 66 kalori bir porsiyon da 15 gr mı ne.paket 30 gramlıktı sanırsam yani kısacası bir paketi 132 kaloriye geliyor.üzerine ön tarafına bir porsiyon 66 kalori yazıyor ama bu sizi yanıltmasın arkasındaki bilgilere de bakın
ambalajın arkasındakini sana aynen yazıyrum canım; 1 porsiyon sadece 66kilokalori, yani bir avuç cevizden bile az kalorili.
dediğin doğru olabilir bakmamştım önceden ama olsun en azından şekerli bisküviler yemesnden iyi diye düşünüyorum
Bişey diyin mi tatlım o krakerler ilk çıktında paketin üzerinde 10 tanesi 66kalori yazıyordu, sonradan değiştirip bir porsiyon yazmışlar, şaşırtıp tüketim politikası için sanırım, insanlar daha çok yiyip alsınlar diye değiştirdiler sanırım yani kalorisi o kdar az değil bir porsiyon muhtemelen 10 tane yapıo sanırım
Yarın salata günü yapcam tatlım yağsız salata yicem yoğurtla yemekte,Perşembe de saf protein yapcam bakalım cuma sonuç nolcak
Ama daha öncede verdim kilo 2ay sonra kilo verme duruyordu hiç veremiyodum şmdi gram olarak bile olsa verebiliyorum muhtemelen spora yoğunlaştım diye sanırım ayyy bi 60ı görsem rahatlıcam yaaaa
ambalajın arkasındakini sana aynen yazıyrum canım; 1 porsiyon sadece 66kilokalori, yani bir avuç cevizden bile az kalorili.
dediğin doğru olabilir bakmamştım önceden ama olsun en azından şekerli bisküviler yemesnden iyi diye düşünüyorum
valla bende sen demeden önce hiç dikkat etmemiştim paketi 1 porsiyon sanıyodum teşekkür ederim uyardığın içincan bende burda duydum 66 kalori diye eğer oyleyse alırım ben hatta hergün yerim dedim markete gidip inceledim o yüzden . 66 olsaydı 15 paket falan alırdım
valla bende sen demeden önce hiç dikkat etmemiştim paketi 1 porsiyon sanıyodum teşekkür ederim uyardığın içinbidaha almam heralde
zaten ben hiç 1kerede 1 paketi yememiştim hep 2ye bölüyodum ama kendimi aldatılmş hissettim şimdirica ederim canım . kk da çoğu kişi 66 kalori biliyor onu.tabi firma da aldatıcı yapmış aldanıyoruz bu gibi şeylere o yüzden dikkat etmeye başladım biraz.pimpirikli olup çıkacaz en sonunda
canım special krakerler 66 kalori değil bir porsiyonu 66 kalori bir porsiyon da 15 gr mı ne.paket 30 gramlıktı sanırsam yani kısacası bir paketi 132 kaloriye geliyor.üzerine ön tarafına bir porsiyon 66 kalori yazıyor ama bu sizi yanıltmasın arkasındaki bilgilere de bakın
benim acizane tavsiyem bu şekildeki menunun porsiyonlarını biraz azalt belki böyle biraz daha iyi faydasını görürsünBugünkü menüm:
Sabah: yulaf kepeğinden krep, 1tane Light üçgen peynir,1tatlı kaşığı kahvaltılık sos, yarım domates, salatalık,biber,2dilim salam ve şekersiz Yeşilçay
Öğle: Light meyveli yoğurt,erik 6tane, 2tane kayısı
Akşam: fırında yağsız tavuk baget,cacık,Zero
Bugün yine sporumu aksatmadan gidicem 1saat
Üstelik bugün ev temizliği de yapıcam
tamam kardeş hoşgeldin tam gün menunu paylaşirsan daHA sağliıklı yorum yaparız boy ve kilonuda paylaşirmısınhergün bu sıtedeyım zaten bılgısayar başında çalıştığım için bütün boşluklarımda burda vakit geçiriorum
kızlar size bugünki menümü paylaşıcamsu çok iyi tebrik ediyorum şekerpare de bugun ki menun inş kurtarır
sabah: yarım kasedende az ezogelin çorbası + 1 dilim kepek ekmek + yeşil çay + 2 yulaflı kepekli bisküvi
ara: yok
Öğlen: 1 ufak biber dolması + 2 çatal makarna ( nekadar çok özlemişim makarnanın tadını ya şok oldum) + yoğurt + 1 şekerpare ( kızmayın sadece 130 kalori olduğu için yedim kalori limitime uygun)
ara: artık bi zahmet yapmıyıveriyim sadce böğürtlen çayı içicem
Akşam: tavuk incik 1 tane ve yoğurt olabilir. yada olmaz kabakla yoğurt yerim o anki açlığıma bağlı
şuana kadar 2 lt su içtim 3 olur artık
bu öğünün de bulgur yerine sebze de tercih edebilirsin çikolata olmamışöğlen bi kase yayla çorbası yarım tabak bulgur pilavı baska bısey yok sımdıde bır tane fındıklı çikolata
boyum 153 kılom 60 ogklen yemekhanede bunlar vardı mecburen baska secemek yoktu tek corbaylada aksamı yapamam butun gun kosturuorum zaten eve gdınce bır haftadır 150 defa ıp atlıorum aksam yemgınden sonraa aksam yemegımde hazır bezelye yemegı ve yogurt sımdıden yazayımmbenim acizane tavsiyem bu şekildeki menunun porsiyonlarını biraz azalt belki böyle biraz daha iyi faydasını görürsün
tamam kardeş hoşgeldin tam gün menunu paylaşirsan daHA sağliıklı yorum yaparız boy ve kilonuda paylaşirmısın
bu öğünün de bulgur yerine sebze de tercih edebilirsin çikolata olmamış
boyum 153 kılom 60 ogklen yemekhanede bunlar vardı mecburen baska secemek yoktu tek corbaylada aksamı yapamam butun gun kosturuorum zaten eve gdınce bır haftadır 150 defa ıp atlıorum aksam yemgınden sonraa aksam yemegımde hazır bezelye yemegı ve yogurt sımdıden yazayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?