bir ay boyunca beraber zayıflayalım varmısınız arkadaşlar

canım şaşırt vücudunu bir iki gün. genelde hep aynı şeyleri yiyorsun bir gün de farklı bir diyet menü uygula ya da yediğin şeylerden yeme farklı bir şeyler ye bakalım sonuç ne olacak

hergün bu sıtedeyım zaten bılgısayar başında çalıştığım için bütün boşluklarımda burda vakit geçiriorum

fikir verdıgınız için tesekkulerer ben cok fazla anti depresan kullandım amelıyat oldum hastanede bayagı kaldım ve cok ilaç kullandımm ıkı yılda 15 kılo aldım aslında yedıgım seler aynıı hıc bır fark yok ama dedıgınız bıskuvılere bakıcam bırde ben balık asla yemem kırmızı et sadece köfte onun dısında yemem makarna yemem ekmek sadece aksamları tam tahıllı bır yada ıkı dılım kızartma sevmem pekk tatlı dan vazgecemıorum sadece tatlıyı cok sevıorum ama ole serbetlı tatlılar degıl bı dondurma yada çikolata sütlü tatlılar bu şekilde ben günluk yedıklerınıze bakıorum ona gore kendıme degısık lısteler harılamak ıstıorum
aksamları ıs yerınde yemem mumkun degıl cunku 6bucukta ısten cıkıorum bır bucuk saat otobusteyım calıstıgım yer baska bı ilçede gıdıp gelıorum eve gıttıgımdede eşim hazırlamıs oluo öğlen için alabılırım belkıı yanıma bişilerr

canım special krakerler 66 kalori değil bir porsiyonu 66 kalori bir porsiyon da 15 gr mı ne.paket 30 gramlıktı sanırsam yani kısacası bir paketi 132 kaloriye geliyor.üzerine ön tarafına bir porsiyon 66 kalori yazıyor ama bu sizi yanıltmasın arkasındaki bilgilere de bakın

canım şaşırt vücudunu bir iki gün. genelde hep aynı şeyleri yiyorsun bir gün de farklı bir diyet menü uygula ya da yediğin şeylerden yeme farklı bir şeyler ye bakalım sonuç ne olacak
Yarın salata günü yapcam tatlım yağsız salata yicem yoğurtla yemekte,Perşembe de saf protein yapcam bakalım cuma sonuç nolcak
Ama daha öncede verdim kilo 2ay sonra kilo verme duruyordu hiç veremiyodum şmdi gram olarak bile olsa verebiliyorum muhtemelen spora yoğunlaştım diye sanırım ayyy bi 60ı görsem rahatlıcam yaaaa

ambalajın arkasındakini sana aynen yazıyrum canım; 1 porsiyon sadece 66kilokalori, yani bir avuç cevizden bile az kalorili.
dediğin doğru olabilir bakmamştım önceden ama olsun en azından şekerli bisküviler yemesnden iyi diye düşünüyorum

kızlar size bugünki menümü paylaşıcam
sabah: yarım kasedende az ezogelin çorbası + 1 dilim kepek ekmek + yeşil çay + 2 yulaflı kepekli bisküvi

ara: yok

Öğlen: 1 ufak biber dolması + 2 çatal makarna ( nekadar çok özlemişim makarnanın tadını ya şok oldum ) + yoğurt + 1 şekerpare ( kızmayın sadece 130 kalori olduğu için yedim kalori limitime uygun)

ara: artık bi zahmet yapmıyıveriyim sadce böğürtlen çayı içicem

Akşam: tavuk incik 1 tane ve yoğurt olabilir. yada olmaz kabakla yoğurt yerim o anki açlığıma bağlı

şuana kadar 2 lt su içtim 3 olur artık​

Bişey diyin mi tatlım o krakerler ilk çıktında paketin üzerinde 10 tanesi 66kalori yazıyordu, sonradan değiştirip bir porsiyon yazmışlar, şaşırtıp tüketim politikası için sanırım, insanlar daha çok yiyip alsınlar diye değiştirdiler sanırım yani kalorisi o kdar az değil bir porsiyon muhtemelen 10 tane yapıo sanırım

ilk çıktığındakini görmemiştim canım olabilir

geçenlerde baktım ama yine bakarım. evet bir porsiyonu 66 kalori diyor ve bir parsiyon 15 gr ediyor paket 30 gramlıktı sanırsam yani bir paket 2 porsiyon ediyordu.yine bakarım markete gittiğimde

can bende burda duydum 66 kalori diye eğer oyleyse alırım ben hatta hergün yerim dedim markete gidip inceledim o yüzden . 66 olsaydı 15 paket falan alırdım

can bende burda duydum 66 kalori diye eğer oyleyse alırım ben hatta hergün yerim dedim markete gidip inceledim o yüzden . 66 olsaydı 15 paket falan alırdım
valla bende sen demeden önce hiç dikkat etmemiştim paketi 1 porsiyon sanıyodum teşekkür ederim uyardığın için bidaha almam heralde

valla bende sen demeden önce hiç dikkat etmemiştim paketi 1 porsiyon sanıyodum teşekkür ederim uyardığın için bidaha almam heralde

rica ederim canım . kk da çoğu kişi 66 kalori biliyor onu.tabi firma da aldatıcı yapmış aldanıyoruz bu gibi şeylere o yüzden dikkat etmeye başladım biraz.pimpirikli olup çıkacaz en sonunda

rica ederim canım . kk da çoğu kişi 66 kalori biliyor onu.tabi firma da aldatıcı yapmış aldanıyoruz bu gibi şeylere o yüzden dikkat etmeye başladım biraz.pimpirikli olup çıkacaz en sonunda
zaten ben hiç 1kerede 1 paketi yememiştim hep 2ye bölüyodum ama kendimi aldatılmş hissettim şimdi

teşekkür ederimm sağolunn :)

öğlen bi kase yayla çorbası yarım tabak bulgur pilavı baska bısey yok sımdıde bır tane fındıklı çikolata

benim acizane tavsiyem bu şekildeki menunun porsiyonlarını biraz azalt belki böyle biraz daha iyi faydasını görürsün

hergün bu sıtedeyım zaten bılgısayar başında çalıştığım için bütün boşluklarımda burda vakit geçiriorum
tamam kardeş hoşgeldin tam gün menunu paylaşirsan daHA sağliıklı yorum yaparız boy ve kilonuda paylaşirmısın

öğlen bi kase yayla çorbası yarım tabak bulgur pilavı baska bısey yok sımdıde bır tane fındıklı çikolata
bu öğünün de bulgur yerine sebze de tercih edebilirsin çikolata olmamış

Kızlar selam. Hepimizi tebrik ediyorum. Yeni gelenlere de hoşgeldiniz diyorum.

Sabah: 1 dilim ekmek, peynir, zeytin, domates, çay

Öğle: 1/2 simit, ayran

Ara: 1 porsiyon tarçınlı muhallebi

Akşam: 1 kase yoğurt çorbası, 1 porsiyon ıspanak yemeği

boyum 153 kılom 60 ogklen yemekhanede bunlar vardı mecburen baska secemek yoktu tek corbaylada aksamı yapamam butun gun kosturuorum zaten eve gdınce bır haftadır 150 defa ıp atlıorum aksam yemgınden sonraa aksam yemegımde hazır bezelye yemegı ve yogurt sımdıden yazayımm

şimdilik bukadar kızlarr ben bılgısayar basındayım ama genelde fabrıka ıcınde saga sola kosturuorum çok yoruluorumm takatim kalmıoo bırde akdenız anemisiyim bunun için özel dıyet varmı bılmıorum eger bu hastalıgı tasıyan varsa bildiklerini paylaşabılırler mii? hangı yıyecekler faydalıı hagısı degıll şimdiden teşekkurler ıyı aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…