bir ay boyunca beraber zayıflayalım varmısınız arkadaşlar

kalorilerinizi nasıl hesaplıyorsunuz onu merak ettım kızlar

canım sebze olarak maydanoz ve pırasa demir açısından zengindir.kırmızı et rengi ne kadar koyu ise o kadar demirden zengindir. soya fasulyesi kuru meyveler.Proteinden zengin besinler sakatatlar, dana eti, koyun eti ve tavuk eti hem demirden zengin besinlerdir hem de içerdikleri demir emilimi yüksektir.fındık fıstık gibi ku yemişler ve yumurta

ben kalorimi diyetarkadaşım.com dan hesaplıyorum

onlardan evde bulunduruorum arada atıorum agzıma ama sebze olarak merak ettım benn canım saollasınn

bir de şu var cnm eğer vücudun emilim gerçekleştirmiyorsa istediğin kadar demir al vücuduna ya da ilaç kullan kansızlığın geçmeyecektir.

bende de kansızlık var ve çok sık yemek isteyen bi organizmam var yani diyette olmasam diyete ihtiyacım olmasakilo almayanlardan olsam her dakika yiyebilirim hiç bıkmam yani boş kalmaz ağzım.aslında çok acıkan biri değilim ama psikoloik olarak birşeyler sürekli yemek ağzıma attak istiyorum.o sebepten dolayı şuan çok sık yiyorum ama çok az kalorili şeyler yiyorum

biraz geç kaldim guruba katılmaya ama benide alın aranıza benim kilo verme serivenim şöyle 2. doğumdan sonra 82 kilo gördüm tartıda biraz çabatla 78 kiloya kadar düştüm ama yinede çok fazlaydı kilom emzirdiğim vede bebeğim çok yaramaz olduğu için piskolojim musait olmadıgi için 1.5 sene geçen yaza kada şişko şişko gezdim geçen yaz 72 71 kiloya kadar düştüm yinede bu beni tatmin etmedi şubat ayında yeniden diyete başladım ve busefer 67 kiloya kadar düştüm ama asıl hedefim 60 kilo şu anki kilom 68.5 boyum 165 cmbu halimle bile kilomun çok iyi oldugunu söyluyorlar ben tartıda o 60 ı görücem arkadaş

sabah kahvaltım 7.15
75 gram karpuz
50 gram poğaca
25 gram kanepe sandviçlerden
1 avuç fındıkla ceviz karışımı

akşam yemeğim 17.00
1 çilekli kornet
50 gram yoğurt 100 ml süt
1 dilim çavdar ekmeği
3 dilim karpuz
vee çay keyfiii :))

kizlar ben geldim, dün arkadasimda kaldim o yüzden yazamadim afedersiniz.
bugun sabah(10:00):100 gr yogurt(icinde 1 corba kasifgi yulaf ezmesi) ve 100 gram kiraz
saat(12:00)1 büyük bardak limonata
aksam yemegi (15:00) 1 adet magnum beyaz ve 30 gr caramio cikolata. (valla hic kizmayin sevgilimi kiracagima kafami kirarim hem iyi de oldu oh miss bugun toplam 815 kalori almisim ) saat 3 ten beri bisey yemedim yemiycem de bugunluk

Son düzenleme:
sabah
2 haşlanmış yumurta 148 kl
yarım domates 14 kl
yarım salatalık 7 kl
1kk peynir 86 kl

ara yok

öğlen
5 adet minik köfte 251 kl ( ne köftesi bilmyorum köy köftesi kalorili olan onu aldım dikkate)
1yk pirinç pilavı 57 kalori
mevsim salata 76 kalori
3 etiform kepekli yulaflı bisküvi 75 kl

akşam : 1 adet kabak 22 kl
2 yk yoğurt 32 kalori
yarım domates 14 kl
yarım salatalık 7 kl
2adet yeşil elma ve 10 badem yedim
yarım saat sonrada türk kahvesi yapıcam sade

kalori limitim 890

bana gayet iyi göründe :26: sen niye takildin ki bu kadaar?

bana gayet iyi göründe :26: sen niye takildin ki bu kadaar?
ay bilmyorum canım ya bugün çok kötüyüm nedense, evde kahvaltı yapmam ben iş yernde çorba içerim, karataycılar 2yumurta illaki yermiş ekmek yememk için. ben alışkın değilim okadar fazla yemeye aç gözlülük yapıp yedim saat 7 den 11e kadar mdem ağrıdı. şimdide kahr ediyorum kendimi çok oldu diye

yumurtayi azaltrisin olur biter yoksa geri kalanda bi sorun yok bence :)

kalkınca 1b.sütlü kahve
sabah 1d.ekmek 1.yumurta salata
öğlen 1 kase sebze yemeği salata 1 tabak karpuz1b.ayran
akşam biraz sebze yemeği 1b.ayran 1 salata belki yeşil çay içirim
2litre su spor 500kalori bayanbaloncuk hoşgeldin bir günde olsa yoklugun çok belli oluyor alışmışız seni herdaim görmeye

hosbulduk canim, ayy cok mutlu oldum böyle düsünmeneee :) haber veremedim yaa kusura bakmayin evden cikarken öyle bi planim yoktu cünküüü

ara: 2 adet üçgen light peynir

akşam 2 tabak yağsız taze fasulye 112 kalori

1 yumurta

közlenmiş kırmızı biber yoğurtlu pul biberli toplam aldığım kalori 608 kalori her şeyi fazladan hesapladım ama

canm yumurtanın tanesi 80 kalori.1 tane domates de 14 kalori

boncugum hoşgeldin hissiyatlarımı burda söylemiyorum
ay kızlar bu diploma töreni hazırlıkları ne kadar da tatlı bi telaşeymiş yaaa
kızlar gelip durdular (komşular) bişeye ihtiyacın var mı yardım edelim hazırlanmana falan diye benim adıma kuaförden yer bile ayırtl-mışlar arayıp iptal ettim kendim yaparım diye ki ben kuaförlerin yaptıgı makyajı sevmiyorum ki evlenicek arkadaşımın makyajınıda ben yaptım neyse kızlar bana dua edin berbat etmeyeyim heyecandan :18:

her sey harika olucak fistigiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…