- Konu Sahibi istikrar1986
-
kalorilerinizi nasıl hesaplıyorsunuz onu merak ettım kızlar
onlardan evde bulunduruorum arada atıorum agzıma ama sebze olarak merak ettım benn canım saollasınn
bana gayet iyi göründe :26: sen niye takildin ki bu kadaar?sabah
2 haşlanmış yumurta 148 kl
yarım domates 14 kl
yarım salatalık 7 kl
1kk peynir 86 kl
ara yok
öğlen
5 adet minik köfte 251 kl ( ne köftesi bilmyorum köy köftesi kalorili olan onu aldım dikkate)
1yk pirinç pilavı 57 kalori
mevsim salata 76 kalori
3 etiform kepekli yulaflı bisküvi 75 kl
akşam : 1 adet kabak 22 kl
2 yk yoğurt 32 kalori
yarım domates 14 kl
yarım salatalık 7 kl
2adet yeşil elma ve 10 badem yedim
yarım saat sonrada türk kahvesi yapıcam sade
kalori limitim 890
ay bilmyorum canım ya bugün çok kötüyüm nedense, evde kahvaltı yapmam ben iş yernde çorba içerim, karataycılar 2yumurta illaki yermiş ekmek yememk için. ben alışkın değilim okadar fazla yemeye aç gözlülük yapıp yedim saat 7 den 11e kadar mdem ağrıdı. şimdide kahr ediyorum kendimi çok oldu diyebana gayet iyi göründe :26: sen niye takildin ki bu kadaar?
ay bilmyorum canım ya bugün çok kötüyüm nedense, evde kahvaltı yapmam ben iş yernde çorba içerim, karataycılar 2yumurta illaki yermiş ekmek yememk için. ben alışkın değilim okadar fazla yemeye aç gözlülük yapıp yedim saat 7 den 11e kadar mdem ağrıdı. şimdide kahr ediyorum kendimi çok oldu diye
yarın öyle yapıcam, sanırım sabahtan tok olmam benim dengemi bozdu. çok sağol canım benm rahatladımyumurtayi azaltrisin olur biter yoksa geri kalanda bi sorun yok bence :)
yarın öyle yapıcam, sanırım sabahtan tok olmam benim dengemi bozdu. çok sağol canım benm rahatladımbide regl olucam onunda stresti siniri bastı heralde
aaa bunu hiç düşünmemiştim canım belkide olabilirrfazla protein de dokunuyor olabilir canim :) cünkü ben cok protein tüketirsem midem agriyor o gün :)
kalkınca 1b.sütlü kahve
sabah 1d.ekmek 1.yumurta salata
öğlen 1 kase sebze yemeği salata 1 tabak karpuz1b.ayran
akşam biraz sebze yemeği 1b.ayran 1 salata belki yeşil çay içirim
2litre su spor 500kalori bayanbaloncuk hoşgeldin bir günde olsa yoklugun çok belli oluyor alışmışız seni herdaim görmeye
kızlar şidiye kadar yediklerim
sabah 1 haşlama yumurta
1 közlenmiş biber yoğurtlu ve pul biberli
2 adet üçgen light peynir
öğle 1 közlenmiş biber yoğurtlu ve pul biberli
4 adet üçgen light peynir . şuana kadar toplam 285 kalori aldım ama şuan açım belki birşeyler yerim arada saat 3-4 arası
sabah
2 haşlanmış yumurta 148 kl
yarım domates 14 kl
yarım salatalık 7 kl
1kk peynir 86 kl
ara yok
öğlen
5 adet minik köfte 251 kl ( ne köftesi bilmyorum köy köftesi kalorili olan onu aldım dikkate)
1yk pirinç pilavı 57 kalori
mevsim salata 76 kalori
3 etiform kepekli yulaflı bisküvi 75 kl
akşam : 1 adet kabak 22 kl
2 yk yoğurt 32 kalori
yarım domates 14 kl
yarım salatalık 7 kl
2adet yeşil elma ve 10 badem yedim
yarım saat sonrada türk kahvesi yapıcam sade
kalori limitim 890
kizlar ben geldim, dün arkadasimda kaldim o yüzden yazamadim afedersiniz.
bugun sabah(10:00):100 gr yogurt(icinde 1 corba kasifgi yulaf ezmesi) ve 100 gram kiraz
saat(12:00)1 büyük bardak limonata
aksam yemegi (15:00) 1 adet magnum beyaz ve 30 gr caramio cikolata. (valla hic kizmayin sevgilimi kiracagima kafami kirarimhem iyi de oldu oh miss bugun toplam 815 kalori almisim ) saat 3 ten beri bisey yemedim yemiycem de bugunluk
boncugum hoşgeldin hissiyatlarımı burda söylemiyorum
ay kızlar bu diploma töreni hazırlıkları ne kadar da tatlı bi telaşeymiş yaaa
kızlar gelip durdular (komşular) bişeye ihtiyacın var mı yardım edelim hazırlanmana falan diye benim adıma kuaförden yer bile ayırtl-mışlar arayıp iptal ettim kendim yaparım diye ki ben kuaförlerin yaptıgı makyajı sevmiyorum ki evlenicek arkadaşımın makyajınıda ben yaptımneyse kızlar bana dua edin berbat etmeyeyim heyecandan :18:
her sey harika olucak fistigiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?