bir ay boyunca beraber zayıflayalım varmısınız arkadaşlar

slm kızlar sımdı gırebıldım sabah bır pogaca oglen ıkı kasık corba ıkı tane fırında patates ıkı kasık pılav bır turk kahvesı bır nescafe bır cıkolata aksamda sadece salata yıycem dun aksamda sadece salata yedım 250defa ip atladım bugunluk bukadar kızlar

kahvalti(7:45) 250 gr karpuz, 100 gr kavun, 100 gr kiraz ve 1 bardak süt.
aksam(16:45) 1 adet kabak ve 1 adet yesil biber az yagda pisti. 1 bardak ev yapimi tuzsuz yogurt ve karpuz

yok tatlim cilekli yogurt yap dicemtim blender de ezip, icine de tatlandirici koyardin nefis oluyo

ohh nesif olur gerçekten bugün dışarı çıktım ve inanmayacaksın bir yerde çilek bulamadım .her şey bana karşı.hem blendırım da yok canım . öğrenci evi gibi bi lojmanda oturuyorum bir kaç kişiyle pek bişeyimiz yok anlayacağın.neyse ama bugün biraz abartacağım çünkü kanım mı ne düştü daha fazla dayanamıyorum şekersizliğe.zaten yedim 3 kare çikolata ve iki gofret bi de az kalorili dondurma yiyeceğim sade.bugünlük kaçamaklarım bunlar

Kızlar selam.

Sabah: 2 dilim tam buğday, peynir, domates, marul, çay

Öğle: 2 yk pilav, 3 yk et sote

Akşam: Dışarı yemeğe gidiyoruz yer belli değil. Az yemeğe çalışacağım. Şans dileyin :)

ye gitsin kiiz ben canim cektiginde bisey yiyorum

2 küçük biber dolması
100 gram karpuz
4 kaşık puding

ben doymadım hala yaaa
çok çay içtim seminerde onda mı ki:44:

kahvaltıyı öğlede yaptım bugün

kahvaltı

-2 haşlama yumurta

ara -2 gofret

-3 adet küçük paket çikolatalardan

-1 sade dondurma 110 kalorilik

-100 gr yağsız yoğurt

akşam -2haşlama yumurta

-1 ayran

-yağsız salata

toplam 765 kalori

1 buçuk saat de hafif tempoda yürüdüm 300 kalori

Selamlar.

Sabah sbs'de görevliydim kahvaltıyı dışarıda yaptık o yüzden. 1 poğaça, domates ve çay ile

Öğle: 1 dilim karpuz yedim

Akşam: Tavuklu patates yemeği yapacağım birazdan. Yoğurt ve salatayla yerim.

Umarım sapmam :)

sabah: 2 haşlama yumurta 3 adet light üçgen peynir
öğlen:bol bi kase ile yağsız salata ve bir adet közlenmiş kırmızı biber yoğurtlu ve pul biberli
ara:100 gr kadar yağsız yoğurt pul biberli
akşam: ?????????

kızlar benim sınavlarım var yarında girecem o yüzden kusura bakmayın çok giremiyorum yarınıda inş hayırlısıyla atlatayım inş yine full devam hepinize kolay gelsin bana da dua edin

kızlar benim sınavlarım var yarında girecem o yüzden kusura bakmayın çok giremiyorum yarınıda inş hayırlısıyla atlatayım inş yine full devam hepinize kolay gelsin bana da dua edin

canım Allahım zihin açıklığı versin inşallah :)
kızlar sabah 2 lokma ekmek 2 dilim peynir domates
akşam 2 kase mercimek çorbası ben yaptımmmm
canım niyeyse tatlı bişeyler istiyo bende yicem ama ne yicem bilmiyorum
doktora gittim bugün yine o yüzden çorba içmek zorundayım

kizlar sabahtir temizlik yapiyruz evde ondan giremedim kusura bakmayin
kahvalti(10:00) kücük patatesler var ya yuvarlak onlardan 2 bucuk tane (az yagda kavruldu), 1 dilim beyaz peynir, biraz kasar peyniri, yarim salatalik, 1 tatli kasigi pekmez, 3 parca karpuz.
aksam(19:00) 1 kase zeytinyagli patlican yemegi(patatesli), 1 kase cacik. (aksam yemegimi mecbur bu saatte yedim cünkü temizlik bitmedii )

akşam:2 haşlama yumurta ve bol bol yağsız salata bir dilim beyaz ekmek ve tencereden makarna tırtıkladım biraz fazla tırtıklamışım.çok yedim bu akşam ama çok yiyesim vardı ve hala da var.krom hapı alacağım eczaneden.

şimdide nesgafe ile popkek yiyorum ama popkek şu mini olanları var ya ondan 1 tane.offfffffffffffff ders çalışırkende yine nesgafe içerim galiba.yemeden önce bile kendimi kilolu gördüm bugün yaa

kahvalti (10:00) 2 adet yulaf kepeginden yapilmis yumurtasiz krep (süt ve yulaf kepegi), yarim salatalik, 1 ince dilim kasar peyniri, biraz beyaz peynir ve 1 tatli kasigi pekmez.
aksam yemegi(17:15) 1 adet kücük kuru patlican dolmasi, 1 adet kücük kuru kirmizi biber dolmasi, 1 adet kücük kuru acur dolmasi ama gercekten kücüktüler 1 bardak ev yapimi ayran :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…