bir ay boyunca beraber zayıflayalım varmısınız arkadaşlar

günaydın kızlar nasıl herkes

benim tavsiyem menü paylaşımını gün sonunda yapmak parça parça ben hiç bişey anlamıyorum

Günaydın kızlarrrr dün giremedim hiç bi sürü misafirim vardı çok yoruldum.. Dünkü menümü paylaşmadım şimdi yaziim: malum dün misafir olunca kendime yemek yapamadım olabildiğince az yemeye çalıştım
Sabah: nesfit ve yağsız süt
Öğle: 1dilim lorlu börek 2kaşık patlıcan salatası yoğurtlu,2tane kurabiye ve Yeşilçay
Akşam: 1dilim börek ve yine bir kase patlıcan salatası
Bütün gün bunları yedim sadece börek fln yediğim için dün artık kaçamak günüm diye düşündüm, hemen toparlanıp bi kaç gün spora ağırlıkvericem, bugün öğle sporum var ztn

cumadan cumaya demistikk :) 10 ar gün olunca karisir gibime geliyor bana tabi topik sahibi sensin sen daha iyi bilirsin

Bugünkü menümü yaziim
Sabah: yağsız Menemen,1tane Light üçgen peynir,domates,salatalık,2dilim salam ve şekersiz Yeşilçay
Öğle: 5erik 1kayısı
Akşam: fırında hiç yağ eklemeden pişirdiğim baharatlı et, cacık ve Zero ( daha yemedim ama 6gibi yiyeceğim)
Öğleyin 40dklık sporumu yaptım, 20dklık yürüyüş

sabah kahvaltim(8:30):yulaf kepeginden yapilmis yumurtasiz krep, salatalik, azicik kasar,4 taze kayisi, kavun ve 1 tatli kasigi ev yapimi bögürtlen receli.
aksam yemegim(17:30):1 bardak süt, 250 gr cilek, 3 taze kayisi, 1 erik.
ve günü kapatmis bulunuyorumm :)

yağmur ben daha aramıza katılmassın diye düşünmüştüm ama madem tekrar geri geldin hoşgeldin arayı daha açma olurmu zaten zamanımız az ve en az 4 kilo vermek için burdayız menun hakkında tatlı evde olsun canım ne olacak sen evdekine irade göstermessen bir misafirlikte kendini tutamayabilirsin ben mesela evdekine irade gösterebiliyorum ama bir misafirlikte olunca yemessen olmuyor en az bir çeşit yemek zorundayım bugunde aynısı oldu tatlı ve kurabiye olmamış bunlardan çok uzuk durmak gerekir

bizi çok meşgul eden illaki sorumluluklarımız olacaği gibi buraya hergün yazmayıda sorumlu olarak görsek bir 5 dk sanki vakit bulabiliriz benim aklım sizde kalıyor zaten zaman kısıtlı beni anlamanız dilegiyle
menunde ki yorumun börek hakkında doğru ama kuurabiyeleri de say onlarda börek kadar olmasada masum değiller patlıcanı çok yeseydin desem de bir manası yok ama sen anlamışsın durumu kurtarman dileğiyle

Sabah kahvaltım: yağsız Menemen,domates,salatalık,biber,Light üçgen peynir,şekersiz yeşilçay
menun güzel inş zamanala porsiyonlarını biraz daha azaltırsan sanki daha iyi olacak maden sağlıklı besleniyoruz ama unutmamak lazımki midemizide biraz boş bırakıp yemekten kalkmak lazım

spor çok güzel su nekadar içtin ben zero diye birşey duymamışım merak ettim ne ki

çok çok güzel maşallah ben sormak istiyorum sen yine kızacan ama bugun hiç su içtinmi merak duygusu işte sporuda soracam ama biraz korkuyorum

cumadan cumaya demistikk :) 10 ar gün olunca karisir gibime geliyor bana tabi topik sahibi sensin sen daha iyi bilirsin
bu topik burda olan herkesin tamamen sorumluluğu bana yüklemeyin hepimizin kararı önemli olan ben şöyle düşünmüştüm maden hergün inş burdayız çok kişide değiliz 1-2 gün öncesinde birimize hatırlatırız diye ama mahsuru yok cuma da da karar kılabiliriz

çok çok güzel maşallah ben sormak istiyorum sen yine kızacan ama bugun hiç su içtinmi merak duygusu işte sporuda soracam ama biraz korkuyorum

:) estagfurullah neden kizayim, bugun okulda 1 sise su aldim kendime ve sadece onun yarisini icebildim malesef midem sisti böyle bulanmaya basladi yine
spor yapmadim ama okula gidip gelirken yürüdüm her zamanki gibi :)

:) estagfurullah neden kizayim, bugun okulda 1 sise su aldim kendime ve sadece onun yarisini icebildim malesef midem sisti böyle bulanmaya basladi yine
spor yapmadim ama okula gidip gelirken yürüdüm her zamanki gibi :)

teşekkür ederim.bu rahatsızlığın için hiç doktora gittinmi

benim annem de babam da saglikci :) ya ben su aramadigim icin hic sanirim kendi kendimi tiksindiriyorum, cünkü kola, soda, gazoz, fanta falan icince de öyle oluyor :)
iyi elinde olan bir durumsa zamanla halledersin zaten kola vs içmem güzel ben bazı meyveleri yemektense suyunu içmeyi seviyorum neyse sana kolay gelsin

saban 1.5 d.ekmek 1yumurta yeşillik
ara yeşilçay 2d.biskuvi yarım elma
öğlen tavuklu salata 1ayran 1d.ekmek
ara malesaef 1 tane yağsız ıspanaklı börek mecburdum çünkü misafirlikteydim zoraki yedim ve 1 meyve
2.5 lt su bugun spor olmadığı için biraz yürüyüş

moonlin kardeş hoşgeldin ama bu kardeşin çıkmak zorunda sonra yine gelirim bayanbaloncuk sanada kolay gelsin

Ya sorma evet kurabiye de yedim işte dün minik olmalarına rağmen çok zararlılar uzun süre bida el sürmem ztn, kalan bütün ikramlarında konu komşuya dağıttım uzak Dursun bizden diye
Porsiyonlarımı olabildiğince küçük tutmaya çalışıyorum ztn midem külde istesemde çok yiyemiyorum, bugün tam olarak hesaplamazdım ama en az 2litreyi buldum yatana kadar içtiğim su 3, 3,5 litreyi bulabiliyor, suyu fazla içiyorum braz yani Zero kola ya benim olmazsa olmazım yemek yanında ya Zero içerim ya şekersiz limonata yada Light icetea bazen de ayran, bunlar dışında içecek pek de sevmem meyvesuyu fln hiç içemem,

Selamlar herkese,

Önce bugün yediklerimi yazayım da sonra rahat rahat başlığı dolaşayım bakalım kim neler yapmış :)

Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği arasına beyaz peynirli tost, 1 domates, 1 fincan çay

Öğle: Aslında bu ara sayılabilir 2 kuru kayısı ve 4 yarım ceviz yedim.

Akşam: 1 hamburger köftesi büyüklüğünde ızgara köfte, 3-4 dilim patates.

Spor: 45 dakika yürüyüş.

Su: Şu ana kadar 1.5 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…