- Konu Sahibi istikrar1986
-
sabah kahvaltim: ev yapimi müsli.
aksam yemegim: 1 kase zeytinyagli pirasa yemegi (patatesli), 100 gram yogurt :) ve günü kapatmis bulunuyorum.
Kızlar selam.Ben öğretmenim o yüzden ancak bu saatlerden sonra, eve gelince girebiliyorum. Hemen bugün yediklerimi sayayım. Bu arada boyum 167 cm, yaşım da 27
Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 4-5 minik cherry domates, 2 tane biber
Öğle: 2 kuru kayısı, 3 yarım ceviz, 8-10 tane fındık
Akşam: 3 kaşık zeytinyağlı taze fasulye, 2 kaşık yoğurt, 2 dilim tam buğday ekmeği
kızlar ne zamandır boyle besleniyorsunuz??
canım ben yani nasıl bilmem kendimden bahsedeyim ete kemiğe bürünmüşüm ayşe isminde görünen bir mahlukumdağyolu birazda sen bahset kimsin nesin yazdıysandan görmedim:44:
bende uno denge ekemk tüketiyorm 39 kalori bir dilim değilmi ama yinede 2 dilimi geçmiyorum denge diye dengemizi bozmayalım 3 den fazla yeme zaten şunun şurasında kaç günümüz kaldı açmısın yoksa susuzmusun günde kaç litre su içiyon ya bir alışkanlık yapamadık şu su konusunda yazın babacım kaç litre içtiğinizipul biber hem metobolizmayı hızlandırır hemde iştah açar diye biliyorum senin iştah ne alemde
canım bende metabolizmayı hızlandırdığını duymuştum o yüzden yiyorum ve yağsız yoğurdu sade yiyemediğim için de pul biberli yiyorum. evet biraz açıyor iştah ama çok fazla açmadı bende,zaten iştahım açıldığında acıktığımda yoğurt ya da salata yiyorum yanında da ekmek uno denge yiyorum.çok fazla çeşit yemiyorum ama açlığımı hissettiğim an bir şeyler yiyorum salata yoğurt gibi.ama ekmekten kesmedim yani günde 3,4,5 dilim uno denge yiyorum.
sana acizane senin mesj okuyunca şöyle hissediyorum yanlışsa söyle lütfen düzelt biraz hayattan yorulmuşsun yada aradığını bulamamiş sı gibi şimdi millet beni farklı yorumlayacak sadece bir yorum28 yaşındayım eczanede çalışıyorum.spor yapamıyorum diye eve geçen ay yürüyüş bandı aldım aslında 15 günde 2 kilo verdim ama bi soğukluk geldi tekrar yürümez oldum.kızım çok yaramaz geç uyuyor erken kalkıyor.akşam eşim muhakkak yemek istiyor hemde etsiz yemek pilavsız yemek yemiyor.ister istemez bende yiyorum.adım neslihan zeynep kızımın adı.ama bugün burdakileri okuyup gaza gelmek istiyorum bu yaşta kilolarla kalmak istemiyorum boyum 167 bu arada.gündüz çok yemek yemem ekmek hiç yemesem aklıma gelmez. ama akşam geç yiyorum ve hareketsiz bi yaşantım var.
tekrar spora başlama imkanın varmı malum evde ne kadarda alette olsa spor salonu kadar lezzet vermiyor ve devamlılık sağlamıyor peki eşin diyet konusunda sana nasıl bakıyor5 sene önce 3 ay spor salonuna gittim 57 kiloya düştüm evlendiğimde 61 kiloydum hamile kaldığımda 65 kiloydum hamilelikte 20 kilo aldım doğumdan 2 ay sonra 72 idim hala öyleyim.pilates topum bandım var kondisyon bisikletim yürüyüş bandım hepsi var. tek eksik motive değilim.ama artık zayıflayacağım.
sabahları en erken 9 da kahvaltı yapıp öğleleri annemin yemeğinden az miktar yicem bol domates salatalıkla yicem aralarda elma ve ya yoğurtla geçiştirip akşamları nesfit veya salata üzeri et tavuk tost makinesinde pişirip yicem.çok özentili şeyler hazırlayamıcam ama akşam yemeğinden 2 saat sonra 45 dkspor yapıcam.diye düşünüyorum o saat spor için uygun mu sizce. yani 21 22 arası?
kız sana diyeceğim heç sözcağizim yok maşallah güzel kapattığını düşünmem ben mesela nerde başlamışsın diye sorsam suuuuu yine yok spor varmı pekisabah kahvaltim: ev yapimi müsli.
aksam yemegim: 1 kase zeytinyagli pirasa yemegi (patatesli), 100 gram yogurt :) ve günü kapatmis bulunuyorum.
öğretmenim branşiniz ne dersanemi yoksa millieğ.timmi mahsuru yoksa az yemişsiniz ama yağ sanki biraz fazla olmuş ya ceviz yada fındık tercih edilmeliydi su yada spor yokmuKızlar selam.Ben öğretmenim o yüzden ancak bu saatlerden sonra, eve gelince girebiliyorum. Hemen bugün yediklerimi sayayım. Bu arada boyum 167 cm, yaşım da 27
Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 4-5 minik cherry domates, 2 tane biber
Öğle: 2 kuru kayısı, 3 yarım ceviz, 8-10 tane fındık
Akşam: 3 kaşık zeytinyağlı taze fasulye, 2 kaşık yoğurt, 2 dilim tam buğday ekmeği
vucudunu sen keşfet hangisi daha yararlı dene bak ama sık sık az yemek metabolizmayı hızlandırıyor öğünü aza indirmek aza indiriyor değilmi arkidişler tabi bu konuyu şuan vucudumda araştırıyorum ona hangisi iyi gelecek 5 öğünden 2 ye bile inecem ama zamanlaaaakahvaltı
2 dilim etimek üstü kaşar
4-5 zeytin
öğle
sebze yemeği
ayran
az önce
1 yeşil elma
1 kivi
sanırım bu gidişle akşam yemeğini kaldırcam doğru bişeymi bilemiyorum ama :44:
gul kardeş tüm gün menu paylaşimi yapabilirsen fdaha sağlıklı yorum yapacağimi düşünüyorum su ve sporuda ekle sen ne güzel olur değilmi2 yumurta . yağsız salata ve 1 dilim uno light ekmek
öğlenden ziyade akşamı aza indirseniz hazım açısından daha iyi olmazmıBen geçen yıl bir süre diyetisyene gitmiştim. Ondan sonra beslenme alışkanlığım değişti.Normalde 1 öğün et 1 öğün sebze tüketiyorum ama haftasonu misafirlerim vardı biraz yemeği ve özellikle eti fazla kaçırınca birkaç gün öğlenleri az yemek istiyorum.
en sevdiğim ders lise yıllarımda spor varmıMatematik öğretmeniyim. Su 2 litreyi geçti şu saat itibariyle.
kız sana diyeceğim heç sözcağizim yok maşallah güzel kapattığını düşünmem ben mesela nerde başlamışsın diye sorsam suuuuu yine yok spor varmı peki
evet yeni hatırladım sporu kusura bakma içersin ya neyi varki nelerimiz değişmiyor ki bir 5 sene öncemiz bile çok farklı algılarımız düşüncelerimiz ne kadar farklılaştı değilmi DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY DEĞİŞİMDİRbugun spor günümdü zaten :) sabah uyanir uyanmaz 45 dk, ebru salliyla plates yaptim. bide persembe günleri yapiyorum plates o kadar :) suuuu icmiyorum beeenn ya icemiyorummcocuklugumdan beri böyleyim ben
evet yeni hatırladım sporu kusura bakma içersin ya neyi varki nelerimiz değişmiyor ki bir 5 sene öncemiz bile çok farklı algılarımız düşüncelerimiz ne kadar farklılaştı değilmi DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY DEĞİŞİMDİR
miden açsa su içerken bulanabilir tok içmeye şimdilik istersen çalış bir böbreklerin su görsün yahu hayırlı gecelertamam ama öyle 2 litre icememyani basliycam yarindan itibaren ama günde yarim litre anca gercektn midem bulaniyor cünküüü
canım ben yani nasıl bilmem kendimden bahsedeyim ete kemiğe bürünmüşüm ayşe isminde görünen bir mahlukum
bende uno denge ekemk tüketiyorm 39 kalori bir dilim değilmi ama yinede 2 dilimi geçmiyorum denge diye dengemizi bozmayalım 3 den fazla yeme zaten şunun şurasında kaç günümüz kaldı açmısın yoksa susuzmusun günde kaç litre su içiyon ya bir alışkanlık yapamadık şu su konusunda yazın babacım kaç litre içtiğinizi
sana acizane senin mesj okuyunca şöyle hissediyorum yanlışsa söyle lütfen düzelt biraz hayattan yorulmuşsun yada aradığını bulamamiş sı gibi şimdi millet beni farklı yorumlayacak sadece bir yorum
tekrar spora başlama imkanın varmı malum evde ne kadarda alette olsa spor salonu kadar lezzet vermiyor ve devamlılık sağlamıyor peki eşin diyet konusunda sana nasıl bakıyor
kız sana diyeceğim heç sözcağizim yok maşallah güzel kapattığını düşünmem ben mesela nerde başlamışsın diye sorsam suuuuu yine yok spor varmı peki
öğretmenim branşiniz ne dersanemi yoksa millieğ.timmi mahsuru yoksa az yemişsiniz ama yağ sanki biraz fazla olmuş ya ceviz yada fındık tercih edilmeliydi su yada spor yokmu
vucudunu sen keşfet hangisi daha yararlı dene bak ama sık sık az yemek metabolizmayı hızlandırıyor öğünü aza indirmek aza indiriyor değilmi arkidişler tabi bu konuyu şuan vucudumda araştırıyorum ona hangisi iyi gelecek 5 öğünden 2 ye bile inecem ama zamanlaaaa
gul kardeş tüm gün menu paylaşimi yapabilirsen fdaha sağlıklı yorum yapacağimi düşünüyorum su ve sporuda ekle sen ne güzel olur değilmi
O ZAMAN AKŞAMLARI TOPTAN PAYLAŞIRIM MENÜMÜ. CANIM BEN ŞİMDİLİK SPOR YAPAMIYOUM ZAMANIM HİÇ YOK ZAMAN YETMİYOR BANA BELKİ BİR AY SONRA ANCAK BAŞLAYABİLİRİM
öğlenden ziyade akşamı aza indirseniz hazım açısından daha iyi olmazmı
süt yoğurt gece tüketilebiliiyor tok tutması açısından bende dün gece ayran içtim çok da iyi uyudum yoksa açlık biraz zor uyutuyorÖğlen okulda yemek problemimiz var o yüzden öğleni geçiriyorum. Bir de akşam gecenin ilerleyen saatlerinde çok acıkıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?