bir ay boyunca beraber zayıflayalım varmısınız arkadaşlar

sabah kahvaltim: ev yapimi müsli.
aksam yemegim: 1 kase zeytinyagli pirasa yemegi (patatesli), 100 gram yogurt :) ve günü kapatmis bulunuyorum.

kızlar ne zamandır boyle besleniyorsunuz??

kahvaltı
2 dilim etimek üstü kaşar
4-5 zeytin

öğle
sebze yemeği
ayran

az önce
1 yeşil elma
1 kivi

sanırım bu gidişle akşam yemeğini kaldırcam doğru bişeymi bilemiyorum ama :44:

Ben geçen yıl bir süre diyetisyene gitmiştim. Ondan sonra beslenme alışkanlığım değişti.Normalde 1 öğün et 1 öğün sebze tüketiyorum ama haftasonu misafirlerim vardı biraz yemeği ve özellikle eti fazla kaçırınca birkaç gün öğlenleri az yemek istiyorum.

dağyolu birazda sen bahset kimsin nesin yazdıysandan görmedim:44:
canım ben yani nasıl bilmem kendimden bahsedeyim ete kemiğe bürünmüşüm ayşe isminde görünen bir mahlukum

öğlenden ziyade akşamı aza indirseniz hazım açısından daha iyi olmazmı

menum
sabah 1d.ekmek1 yumurta yeşillik
ara yeşil çay 2diyet mısır gevreği
öğlen tavuklu salata 1 ayran 1d.ekmek
akşam yarım kadayıf (mecburdum)onun için özel 300 kalori fazladan yaktım 1 meyve
2.5ltsu spor 610kalori yaktım toplam 910 kalori spor salonuda

kız sana diyeceğim heç sözcağizim yok maşallah güzel kapattığını düşünmem ben mesela nerde başlamışsın diye sorsam suuuuu yine yok spor varmı peki

bugun spor günümdü zaten :) sabah uyanir uyanmaz 45 dk, ebru salliyla plates yaptim. bide persembe günleri yapiyorum plates o kadar :) suuuu icmiyorum beeenn ya icemiyorumm cocuklugumdan beri böyleyim ben

bugun spor günümdü zaten :) sabah uyanir uyanmaz 45 dk, ebru salliyla plates yaptim. bide persembe günleri yapiyorum plates o kadar :) suuuu icmiyorum beeenn ya icemiyorumm cocuklugumdan beri böyleyim ben
evet yeni hatırladım sporu kusura bakma içersin ya neyi varki nelerimiz değişmiyor ki bir 5 sene öncemiz bile çok farklı algılarımız düşüncelerimiz ne kadar farklılaştı değilmi DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY DEĞİŞİMDİR

tamam ama öyle 2 litre icemem yani basliycam yarindan itibaren ama günde yarim litre anca gercektn midem bulaniyor cünküüü

arkadaşlar toplam şuan 7 kişiyiz bir zamanlar bende varım ama menu paylaşmayan arkadaşları çıktılar üzüldüm onlara biz burda güzel başarılara adım atarken onlarda bizle olsaydı neyse yarın çizelgeyi yayınlayacağim inş şimdilik hayırlı geceler

Öğlen okulda yemek problemimiz var o yüzden öğleni geçiriyorum. Bir de akşam gecenin ilerleyen saatlerinde çok acıkıyorum :)
süt yoğurt gece tüketilebiliiyor tok tutması açısından bende dün gece ayran içtim çok da iyi uyudum yoksa açlık biraz zor uyutuyor

bugun yine yeni bir gün ve yine yeni bir biz
insan hedefleriyle güne merhaba demeli ben mesela yemedim içmedim hemen bugun diyet listemi hazırladım ve inş başarılı olacağima inaniyorum yarına değil bugune hazırladım çünkü yarın diye birşey yok çünkü elimde değil bugunu yaşamak benim gayem hadi hepinize kolay gelsin
birde arkadaşlar ayı üçe bölelim mi her 10 günde tartılalım olumsuz düşünen varmı
menu paylaşimi yapmayan arkadaşlar lütfen hassasiyetimizi devam ettirelim

HATALAR TEKRARLANDIKÇA BÜYÜR VE DEVLEŞİR

selam kızlar hafta sonu yazamadım dündee, neyse dünün menüsünü paylaşıyım size hafta sonu yediğim tatlıların haddi hesabı yoktu ama çok şükür kilo olarak dönmedi, inşallah ilerleyen günlerdede dönmez..

Dün sabah : mercimek çorbası yarım kase + limon + pul biber ve 1 dilim kepek ekmeği

Ara: böğürtlen çayı

Öğlen: çiftlik kebabı 1 servis kaşığı, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı + bol sirkeli yağsız mevsim salata

Ara: yok

Akşam: 125gr kıymaya 1 yumurta kırdım + 1 çimdik ekmek ve pul biber + 1 soda içtim

Ara: 1 soda + 1 tuzlu kurabiye + 1 tane tatlı yedim ( şükür tatlılar bitti artık uzuuun zaman eve tatlı girmez)

şimdilik bukadar, akşamın menüsünüde akşam paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…