- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi istikrar1986
-
sağol bebeğim bende giriyorum ama kimse olmadımı çıkıyorum. işteyim o yüzden sık sık giremiyorum
bende işteyim o yüzden çok sık giriyorum canımne iş yapıyosun
bende işteyim o yüzden çok sık giriyorum canımne iş yapıyosun
sen ne iş yapıyon kuzu ve zamanım yoktu bakamadım boyun kilon yaşın kaçtı
ziraat müh.im yaş 27 boy 1.69 kilo 66.4 ben baktımda göremedim sanırım bende seninle ilgili bişey bilmiyorum
ohoooo senin boyun çok uzun ben kısayım.157 boy 65 kiloyum.26 yaşındayım.senin çok fazlan yok ki verirsin hemen.ben on beş kilo vermek istiyorum
benimde çoktu kilom geçen ekim ayında 78 i gördümsonra diyet spor başka şeyler derken 8 kilo gitti geçen ayda son 10 kilo için diyete başladım şimdi kaldı 6,5 onuda verirsem toplamda 18 kilo yani 15 kolay verilebilir bi kilo sende verirsin hemen merak etme
ay inşallah ya ben de 70 gördüm sonra 68,5 oldum en son . sonra da biraz daha dikkatli oldum 3,5 kilo verdim bir aya kadar 7 kilo vermek istiyorum ama çok zor en fazla 5 veririm. biraz acele ediyorum kuzenimin düğünü var 1 ay sonra. orda herkes çok güzel olacak ben bu kiloyla gitmek istemiyorum
evet protein ağırlı besleniyorsun insanın vücüdunun şifresini çözmesi çok önemli şimdi ben o aşamadayım vucudumu deneme tahtasına çevirecem bakalım hangisinde daha olumlu cevap alabilirimboyum 157. kilom şuan güncel 65.100. geçen haftaya göre 200 gr almışım
protein ağırlıklı besleniyorum canım.gün içinde yağsız salata yumurta yağsız ya da yarım yağlı yoğurt ve uno light ekmek yiyorum.yemek yememeye çalışıyorum ama bazen öğlenleri bir tabak çorba ya da az yemek yediğim oluyor.
canlar menümde çok yumurta görürseniz şaşırmayın ha
selam hanımlar nasılsınız bakalım
genel olarak salatayı yada benzer şeyleri yağsız yediğini soyleyen arkadaşlar var bence az da olsa yağ kullanın biliyosunuz ADEK vitaminleri yağda çözünür zayıflıycaz diye vitamin eksikliği olmasın
pul biber hem metobolizmayı hızlandırır hemde iştah açar diye biliyorum senin iştah ne alemdekahvaltım
2 yumurta
öğle yemeğim
1 dilim uno light ekmek
yarım yağlı yoğurt 150 gr kadar.yoğurdu her zaman pul biberli yiyorum.
1 yumuta
canım ben ders çalışıyorum evde açıktan ünv.okuyorum finallere az kaldı ama o na raagmen iyi bir perfonmans sergilediğimi düşünüyorum günlükteherkes bişeyler yazıp kaçıyor sanırsam :44:
niye sürekli kimse yok burda yani benden başkaaa
bende bir ara platese gittim babacım ya denenmedik birşey bırakmayalım evdede malzemem var lakin spora başlayınca bıraktım sporu bırakınca tekrar başlayabilirim sanada kolay gelsinsabah uyaninca 45 dakika ebru salliyla plates yaptim.
sabah kahvaltim: ev yapimi müsli (süt, yulaf ezmesi, 2 ceviz, 3 badem, 5 gram kuru üzüm ve 1 kuru incirle yaptim)
BAŞARDILAR ÇÜNKÜ BAŞARACAKLARINA İNANIYORLARDI BAŞARAMADILAR ÇÜNKÜ BAŞARACAKLARINA İNANMIYORLARDI.ÖYLEYSE ÖNÜNÜZDEKİ ENGEL SİZSİNİZbenimde çoktu kilom geçen ekim ayında 78 i gördümsonra diyet spor başka şeyler derken 8 kilo gitti geçen ayda son 10 kilo için diyete başladım şimdi kaldı 6,5 onuda verirsem toplamda 18 kilo yani 15 kolay verilebilir bi kilo sende verirsin hemen merak etme
bende zayıflamak istiyorum.şimdilik haziran sonuna kadar 4 kilo vermem lazım.72yim 68 ilk hedefim ama ben bir düzen tutturup en az iki ay uygulamam lazım eski halime dönmem için 65 olsam o bile fazla ama yeter sonuçta bir çocuğum var.karın kaslarımın sıkılaşması lazım en çok onu istiyorum 1,5 yaşında kızım var hala doğum kilolarım duruyor.artık giydiğim yakışsın istiyorum bol giyinmek istemiyorum. çok üzülüyorum bu halime ama şimdiye kadar pek bişey yapmadım doğum yaptım bir ay sonra işe döndüm. otur otur ne kilosu verilir akşam yemek geç yeniyor.sabah kahvaltı geç yeniyor onun için böyle kaldım.beni de motive eder misiniz.
yaş kaç ne işte çalışıyorsun mahsuru yoksa paylaş
zeynep spor hakkında ne düşünüyorsun bir yere yazılsan gidermisin
akşam yemeği saat kaç gibi yiyorsunuz
bundan önce hiç diyet yaptınmı çocuktan önce mesela en az kilon kaçtı kusura bakma meraklı kızım ben birde acizane de olsa yardımcı olmak isterim
pul biber hem metobolizmayı hızlandırır hemde iştah açar diye biliyorum senin iştah ne alemde
canım bende metabolizmayı hızlandırdığını duymuştum o yüzden yiyorum ve yağsız yoğurdu sade yiyemediğim için de pul biberli yiyorum. evet biraz açıyor iştah ama çok fazla açmadı bende,zaten iştahım açıldığında acıktığımda yoğurt ya da salata yiyorum yanında da ekmek uno denge yiyorum.çok fazla çeşit yemiyorum ama açlığımı hissettiğim an bir şeyler yiyorum salata yoğurt gibi.ama ekmekten kesmedim yani günde 3,4,5 dilim uno denge yiyorum.
yaş kaç ne işte çalışıyorsun mahsuru yoksa paylaş
zeynep spor hakkında ne düşünüyorsun bir yere yazılsan gidermisin
akşam yemeği saat kaç gibi yiyorsunuz
bundan önce hiç diyet yaptınmı çocuktan önce mesela en az kilon kaçtı kusura bakma meraklı kızım ben birde acizane de olsa yardımcı olmak isterim
bu yaşta kilolarla kalmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?