bir ay boyunca beraber zayıflayalım varmısınız arkadaşlar

sabah uyaninca 45 dakika ebru salliyla plates yaptim.
sabah kahvaltim: ev yapimi müsli (süt, yulaf ezmesi, 2 ceviz, 3 badem, 5 gram kuru üzüm ve 1 kuru incirle yaptim)

ohoooo senin boyun çok uzun ben kısayım.157 boy 65 kiloyum.26 yaşındayım.senin çok fazlan yok ki verirsin hemen.ben on beş kilo vermek istiyorum

benimde çoktu kilom geçen ekim ayında 78 i gördüm sonra diyet spor başka şeyler derken 8 kilo gitti geçen ayda son 10 kilo için diyete başladım şimdi kaldı 6,5 onuda verirsem toplamda 18 kilo yani 15 kolay verilebilir bi kilo sende verirsin hemen merak etme

ay inşallah ya ben de 70 gördüm sonra 68,5 oldum en son . sonra da biraz daha dikkatli oldum 3,5 kilo verdim bir aya kadar 7 kilo vermek istiyorum ama çok zor en fazla 5 veririm. biraz acele ediyorum kuzenimin düğünü var 1 ay sonra. orda herkes çok güzel olacak ben bu kiloyla gitmek istemiyorum

1 ayda 5 kilo çok iyi bence düğünede vucuduna göre güzel bi kıyafet bulabilirsen zayıfladığını zaten herkes farkedecektir ve o seni daha çok motive eder

evet protein ağırlı besleniyorsun insanın vücüdunun şifresini çözmesi çok önemli şimdi ben o aşamadayım vucudumu deneme tahtasına çevirecem bakalım hangisinde daha olumlu cevap alabilirim

yaptığım yemeklere ister istemez yağsız olmadığından yağ ihtiyacımı ordan karşilayıp salatama hiç yağ dökmüyorum
kahvaltım
2 yumurta

öğle yemeğim

1 dilim uno light ekmek
yarım yağlı yoğurt 150 gr kadar.yoğurdu her zaman pul biberli yiyorum.
1 yumuta
pul biber hem metobolizmayı hızlandırır hemde iştah açar diye biliyorum senin iştah ne alemde

herkes bişeyler yazıp kaçıyor sanırsam :44:
niye sürekli kimse yok burda yani benden başkaaa
canım ben ders çalışıyorum evde açıktan ünv.okuyorum finallere az kaldı ama o na raagmen iyi bir perfonmans sergilediğimi düşünüyorum günlükte

sabah uyaninca 45 dakika ebru salliyla plates yaptim.
sabah kahvaltim: ev yapimi müsli (süt, yulaf ezmesi, 2 ceviz, 3 badem, 5 gram kuru üzüm ve 1 kuru incirle yaptim)
bende bir ara platese gittim babacım ya denenmedik birşey bırakmayalım evdede malzemem var lakin spora başlayınca bıraktım sporu bırakınca tekrar başlayabilirim sanada kolay gelsin

BAŞARDILAR ÇÜNKÜ BAŞARACAKLARINA İNANIYORLARDI BAŞARAMADILAR ÇÜNKÜ BAŞARACAKLARINA İNANMIYORLARDI.ÖYLEYSE ÖNÜNÜZDEKİ ENGEL SİZSİNİZ

bende zayıflamak istiyorum.şimdilik haziran sonuna kadar 4 kilo vermem lazım.72yim 68 ilk hedefim ama ben bir düzen tutturup en az iki ay uygulamam lazım eski halime dönmem için 65 olsam o bile fazla ama yeter sonuçta bir çocuğum var.karın kaslarımın sıkılaşması lazım en çok onu istiyorum 1,5 yaşında kızım var hala doğum kilolarım duruyor.artık giydiğim yakışsın istiyorum bol giyinmek istemiyorum. çok üzülüyorum bu halime ama şimdiye kadar pek bişey yapmadım doğum yaptım bir ay sonra işe döndüm. otur otur ne kilosu verilir akşam yemek geç yeniyor.sabah kahvaltı geç yeniyor onun için böyle kaldım.beni de motive eder misiniz.

boyun kaç zeynep

yaş kaç ne işte çalışıyorsun mahsuru yoksa paylaş
zeynep spor hakkında ne düşünüyorsun bir yere yazılsan gidermisin
akşam yemeği saat kaç gibi yiyorsunuz
bundan önce hiç diyet yaptınmı çocuktan önce mesela en az kilon kaçtı kusura bakma meraklı kızım ben birde acizane de olsa yardımcı olmak isterim

Son düzenleme:

dağyolu birazda sen bahset kimsin nesin yazdıysandan görmedim:44:

28 yaşındayım eczanede çalışıyorum.spor yapamıyorum diye eve geçen ay yürüyüş bandı aldım aslında 15 günde 2 kilo verdim ama bi soğukluk geldi tekrar yürümez oldum.kızım çok yaramaz geç uyuyor erken kalkıyor.akşam eşim muhakkak yemek istiyor hemde etsiz yemek pilavsız yemek yemiyor.ister istemez bende yiyorum.adım neslihan zeynep kızımın adı.ama bugün burdakileri okuyup gaza gelmek istiyorum bu yaşta kilolarla kalmak istemiyorum boyum 167 bu arada.gündüz çok yemek yemem ekmek hiç yemesem aklıma gelmez. ama akşam geç yiyorum ve hareketsiz bi yaşantım var.

5 sene önce 3 ay spor salonuna gittim 57 kiloya düştüm evlendiğimde 61 kiloydum hamile kaldığımda 65 kiloydum hamilelikte 20 kilo aldım doğumdan 2 ay sonra 72 idim hala öyleyim.pilates topum bandım var kondisyon bisikletim yürüyüş bandım hepsi var. tek eksik motive değilim.ama artık zayıflayacağım.
sabahları en erken 9 da kahvaltı yapıp öğleleri annemin yemeğinden az miktar yicem bol domates salatalıkla yicem aralarda elma ve ya yoğurtla geçiştirip akşamları nesfit veya salata üzeri et tavuk tost makinesinde pişirip yicem.çok özentili şeyler hazırlayamıcam ama akşam yemeğinden 2 saat sonra 45 dkspor yapıcam.diye düşünüyorum o saat spor için uygun mu sizce. yani 21 22 arası?

bu yaşta kilolarla kalmak istemiyorum

işte çıkış noktası bu bu yaşta kilolu olup istediğimiz kıyafete sığamıyacaksak ne zaman istediklerimizi yapabileceğiz kendi açımdan soyliyim istediğim kıyafete sığsam bile yağlarımdan dolayı kötü bi görüntü oluyor her istediğimi giyemiyourm her geçen yıl zaten hayat bir çok sorumluluk ve yük yüklüyor ee neden bide kilolarımız sorun olsun ki kilo vermedikçe yerken vicdan azabı çekiyorum yemesem gözünde kalıyor belki iki gün sonra bişey hastası olcaz ve onların hiçbirini yiyemiycez o zaman şu anın tadını çıkarmak gerekiyor hep birlikte verelim kilolarımızı sonra herşeyden yiyebillim insanlarım ayy bitmedi seninde şu diyetin yaa demelerine engel olalım ben kendime çok kızıyorum hadi bebeği olanların bi bahanesi var ama ben niye bu kadar kilo aldım ki madem 1-2 kilo almışım niye vermeye çalışmıyorum da üzerine ekleyip bu hale geliyorum iş kafada bitiyor

sabah kahvaltim: ev yapimi müsli.
aksam yemegim: 1 kase zeytinyagli pirasa yemegi (patatesli), 100 gram yogurt :) ve günü kapatmis bulunuyorum.

Kızlar selam.Ben öğretmenim o yüzden ancak bu saatlerden sonra, eve gelince girebiliyorum. Hemen bugün yediklerimi sayayım. Bu arada boyum 167 cm, yaşım da 27

Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 4-5 minik cherry domates, 2 tane biber

Öğle: 2 kuru kayısı, 3 yarım ceviz, 8-10 tane fındık

Akşam: 3 kaşık zeytinyağlı taze fasulye, 2 kaşık yoğurt, 2 dilim tam buğday ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…