- 31 Mayıs 2010
- 928
- 320
- 133
- Konu Sahibi badteacher_tugce
-
Hayal dünyasında yaşamayın, gerçek neyse herkes farkında. Çocuk mu avutuyoruz burda ya da avutulmak için mi yorum yapıyoruz?cok guzel bi yorumda bulunmussun afferin yani cani skkn olan bi insana anca boyle bi yorumda bulunabilirdi bi insan bravo ameliyat oldun yada olmadin koy bi fotografda bizde senin burnuna kusur bulalim
yorumlarini boyle yapicaksan hiccc yapma gerek yok tugceyle normalde de konusuorum ben sen hiccc merak etme bole yorumlar yapip daha insanlarin canini skmaya gerek yok herkez herseyin farkinda zaten senin solemene gerek yok ayrica bu mukasa degil senin yaptgn gaddarlik bu pskolojide olan bi insana asla boyle yaklasilmaz bunu demey calisiorum insanlar ne umutlarla ameliyata girio bi care olarak ameliyat olmus insanlara soruyo gecer mi kalir mi diye bu pskolojideki insana boyle bi yorum yapilmazHayal dünyasında yaşamayın, gerçek neyse herkes farkında. Çocuk mu avutuyoruz burda ya da avutulmak için mi yorum yapıyoruz?
Benim de burnum güzel olmadı. Resimlerim de Öncesi-Sonrası'nda mevcut girin bakın. Ama ben eskisiyle kıyaslıyorum burnumu. Eh diyorum idare eder.
Nasıl yorum yaptığımla uğraşmayın burada siz kendi işinize bakın. Daha fazla da münakaşaya girmeyin.
tamam canim tamam hihi sen haklisinBu sizin naçizane fikriniz. Herkes sizinle aynı şekilde düşünmek ya da davranmak zorunda değil. Benim 'gaddar' bir insan olup olmadığıma klavye hafiyeliği ile karar veremezsiniz. Bir insana yakıştırma yaparken iki kere düşününüz. Yorumu size yönelik yapmadığım için, bu tarz bir cevap verme hakkına sahip değilsiniz.
Öncelikle geçmiş olsun. Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar derler...Bunlar zor günlerin. Ben de yaşadım aynı sıkıntıları. Zaman geçtikçe alışıyor insan. Ama aynaya bakınca daha güzel olabilir miydi diye düşünmeden edemiyorsun. Estetikte amaç mükemmellik değil eskisine göre daha iyi olması ve doğallık diyorlar. Ama sanıyorum sen eski burnun daha güzelmiş. Hele bir şişlikler insin o zaman durumu değerlendirirsin. Tekrar geçmiş olsun.hepsi şu an. 3 resim de yeni halim canım. yanlardan bakınca iki yan farklı, karşıdan bakınca da sola doğru yatık gibi duruyor çünkü sol burun kanadı sepsert kıkırdak ama sağ incecik. çok garip bi burun ya her yeri yamuk
daha 1 ay olmuş. ameliyat oluyorsunuz. sonuçta deri kıkırdaktan tamamen ayrılıyor. kimi yerlerin şiş olması eşşit olmaması çok doğal. Benimde burnuşum 6 günlüüük
kimse bişey demediğine göre kendimi aşağı atabilirim
inceliyomu pekiBurun 2.ayinda guzel degilse daha da guzellesmiyor arkadaslar. 6.ayimdayim hicbir degisiklik yok sadece bi tik daha inceldi kabalik gitti. Ben de revizyon olcam insallah, goruntuyu de gectim ben nefes alamiyorum deviasyonumu almamis plastik cerrah.
Burun 2.ayinda guzel degilse daha da guzellesmiyor arkadaslar. 6.ayimdayim hicbir degisiklik yok sadece bi tik daha inceldi kabalik gitti. Ben de revizyon olcam insallah, goruntuyu de gectim ben nefes alamiyorum deviasyonumu almamis plastik cerrah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?