Bir Ay Önce Tanıştık Arabamı Ödünç İstiyor

Zevk almıyorum yazmasından ama ne saçmalayacak bileyim ve elimde kanıt olsun diye engellemiyorum

Zevk almıyorum yazmasından ama ne saçmalayacak bileyim ve elimde kanıt olsun diye engellemiyorum
Ya boşver napcan kanıtı kunutu sen engellemedikçe o hala bi şansı olduğunu düşünüyor hele bide arada yazıyorsan zorluyor o şansıda işte dimdirek engelleee kurtul kapına dayanırsa açma polis çağır

Bir tanidiginiz erkek guvenilir biri varsa konussun. Siz engelleyin telinizde sosyal medyada. Istemezseniz nasil mesaj atacak ki

Bir tanidiginiz erkek guvenilir biri varsa konussun. Siz engelleyin telinizde sosyal medyada. Istemezseniz nasil mesaj atacak ki
Herhangi bir şikayet durumunda yani onu şikayet ettiğimde elimde somut kanıtlarım olsun diye engellemedim yoksa nasıl kendimi ifade edebilirim ki?

engelleyin gitsin, niye size ulaşmasına izin veriyorsunuz. o mesajı aramayı telimde görmek bile istemem.
üstelik bir sürü vıttırı zıttırı isteklerde bulanacak paşam. arabanızı isteyen adama bahaneye açıklama yapmaya bile gerek yok, vermiyorum kardeşim sen nasıl isteyebiliyorsun deyin geçin. engelleyin siz engellemedikçe bu tipler istiyorsunuz sanır, istese engeller hala şans veriyor bize diye düşünür. hayırınızın arkasında durun.
kanıt toplayım derken, sinirler daha da bozulacak. durumları baştan engelleyin.

Zaten hiç bahane bulmadan direkt hayır dedim, haklısınız zaten şu ana kadar yeterince kanıt oldu elimde

Niye o maket günü ayrılmadınız? Veya daha 1 aydır tanıdığı insana “beni kebapçıya götür” deyince niye ayrılmadınız? Siz ayrılmadıkça çıtayı yükseltmiş.

Jet hızıyla terk et.hatta ışık hızı olabilir:)
sakın,sakın,sakın!!! ne evine al,ne arabanı ver.
hatta ayrıldığım eski sevgilimle barıştım artık arama beni deyin

Resmen sizi çok ciddi kullanmayı kafasına koymuş ondan o anlamazdan geliyor.

Çakal'a bak sen kendini akıllı sanıyor!!!

sucuklu yumurta,bol sarımsaklı çaçık yiyerek ..ayrılmak istiyorum deyin :) hoh yapmayı unutmayın
Harika fikir
Defalarca evime gelmek istedi asla müsade etmedim nerden tutturabilirsem diye çırpındı ama her isteğine olumsuz yanıt verdim yapmadım

Ay sormayın o buldu beni sanaldan falan değil hem de
Sanaldan falan değil hem de demenizden sanal ortamda tanıştığınızı düşündüm ben açıkçası.
Engelleyin geçin.Siz engellemedikçe sizin gönlünüz var zannedip hadsizleşir.
Arabanızı da evinizin önüne park etmeyin , gelir siz yokken zarar verebilir.

Ciddi ciddi hayatinzdan cikarin bence. Eger duvar gibi anlamayip israr ediyrsa sikayet edin yada sikayet edecegini ona soyleyin

sanaldan olsa sanal ortamdan derim neden farklı göstereyim ki, sanal ortamdan tanışmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…