Zevk almıyorum yazmasından ama ne saçmalayacak bileyim ve elimde kanıt olsun diye engellemiyorumBu kadar çıldırıyorsan engelle canım numarasını başka yerden ararsa onuda engelle bitti gitti . Sen zevk alıyorsun yazmasından kendimden biliyorum artık rahatsız olmasam 5 senelik ilişkimi engellemezdim geri dönüş yaptı yazdı salak salak ama naptım cvp vermeden engelledim hazmedemedi başka no dan aradı onuda engelledim bence sen net olmuyorsun
Ay sormayın o buldu beni sanaldan falan değil hem deNerden buldunuz bu adamı Allah aşkına?
Ya boşver napcan kanıtı kunutu sen engellemedikçe o hala bi şansı olduğunu düşünüyor hele bide arada yazıyorsan zorluyor o şansıda işte dimdirek engelleee kurtul kapına dayanırsa açma polis çağırZevk almıyorum yazmasından ama ne saçmalayacak bileyim ve elimde kanıt olsun diye engellemiyorum
Yok cevap yazmıyorum kesinlikle, kanıt iyidirYa boşver napcan kanıtı kunutu sen engellemedikçe o hala bi şansı olduğunu düşünüyor hele bide arada yazıyorsan zorluyor o şansıda işte dimdirek engelleee kurtul kapına dayanırsa açma polis çağır
Herhangi bir şikayet durumunda yani onu şikayet ettiğimde elimde somut kanıtlarım olsun diye engellemedim yoksa nasıl kendimi ifade edebilirim ki?Bir tanidiginiz erkek guvenilir biri varsa konussun. Siz engelleyin telinizde sosyal medyada. Istemezseniz nasil mesaj atacak ki
Zaten hiç bahane bulmadan direkt hayır dedim, haklısınız zaten şu ana kadar yeterince kanıt oldu elimdeengelleyin gitsin, niye size ulaşmasına izin veriyorsunuz. o mesajı aramayı telimde görmek bile istemem.
üstelik bir sürü vıttırı zıttırı isteklerde bulanacak paşam. arabanızı isteyen adama bahaneye açıklama yapmaya bile gerek yok, vermiyorum kardeşim sen nasıl isteyebiliyorsun deyin geçin. engelleyin siz engellemedikçe bu tipler istiyorsunuz sanır, istese engeller hala şans veriyor bize diye düşünür. hayırınızın arkasında durun.
kanıt toplayım derken, sinirler daha da bozulacak. durumları baştan engelleyin.
Görüştüğümüz süre boyunca asla bir istekte bulunmadım, bu adam yok hadi beni kahvaltıya götür yok öğlen yemeği ısmarla bi de kebapçı falan gitmek istediği yer, kahvaltıya götürdüm ilk ve son oldu bi daha yapmadım ne istediyse, sonra bi gün küçük bi markete girdik çikolata almak istedi ki ben hiç yemem bile, bir iki şey aldı aldıklarını elime tutuşturdu geçti bakıyo boş boş ben de kasaya bıraktım marketten çıktım ödedi bi zahmet ya bir çikolatayı bile bana ödetmeye çalıştı düşünün artık
sucuklu yumurta,bol sarımsaklı çaçık yiyerek ..ayrılmak istiyorum deyin :) hoh yapmayı unutmayın
Defalarca evime gelmek istedi asla müsade etmedim nerden tutturabilirsem diye çırpındı ama her isteğine olumsuz yanıt verdim yapmadımJet hızıyla terk et.hatta ışık hızı olabilir:)
sakın,sakın,sakın!!! ne evine al,ne arabanı ver.
hatta ayrıldığım eski sevgilimle barıştım artık arama beni deyin
Resmen sizi çok ciddi kullanmayı kafasına koymuş ondan o anlamazdan geliyor.
Çakal'a bak sen kendini akıllı sanıyor!!!
Haklısınız bu kadar uzatmaya hiç gerek yoktu, neyse ki isteklerini hiç yapmadımNiye o maket günü ayrılmadınız? Veya daha 1 aydır tanıdığı insana “beni kebapçıya götür” deyince niye ayrılmadınız? Siz ayrılmadıkça çıtayı yükseltmiş.
Sanaldan falan değil hem de demenizden sanal ortamda tanıştığınızı düşündüm ben açıkçası.Ay sormayın o buldu beni sanaldan falan değil hem de
Ciddi ciddi hayatinzdan cikarin bence. Eger duvar gibi anlamayip israr ediyrsa sikayet edin yada sikayet edecegini ona soyleyinMerhaba arkadaşlar, başlıktan da anlaşıldığı gibi bir aydır biriyle görüşüyorum bu süreçte zaten pek aklıma yatmadı, hal ve hareketleri, saçma istekleri falan... Bayram nedeniyle ailemin yanına gideceğimi biliyor otobüs yolculuğu yapacağım için arabayı bana bırak gezeyim diye epey ısrarlı konuştu hatta biraz da fevri, bir ay tanıdığım birine asla araba vermem. Bunun öncesinde de böyle maddi isteklerde bulundu hatta evime yerleşmek istediğini bile ve ben hep sert konuştum saçma sapan istekler çünkü bir ayda ne birlikte yaşaması dur daha... Haa bu arada düzenli bir işi de yok ben memurum ve anladığım kadarıyla sırtını bana dayamak için uğraşıyor, görüşmek istemiyorum diyorum adam duvar anlamıyor sanki bunaldım gerçekten bi akıl verin bana.
Haklısınız başka çarem yok galiba
Sanaldan falan değil hem de demenizden sanal ortamda tanıştığınızı düşündüm ben açıkçası.
Engelleyin geçin.Siz engellemedikçe sizin gönlünüz var zannedip hadsizleşir.
Arabanızı da evinizin önüne park etmeyin , gelir siz yokken zarar verebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?