- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.004
- 498
- Konu Sahibi burcumsu12
-
benle sevgiliyken baskasiyla yatan adamla koca diye omrumu geciremem ben .size gore bu durumun cok normal olmasi bana tuhaf geliyor kusura bakmayin .ne yani adam bana askim canim derken baska kadinla sevismis etmis ben bosancam diyince bana mi gulecekler ne munasebetValla ben burdaki bazı kadınların ütopik bir hayat yaşadığını düşünüyorum.
Avukata gitsin. Sevgiliyken beni aldatmış, boşanıcam desin. Millet kaba etiyle güler. Aldatma evlilik akti yapıldıktan sonra geçerli bir eylemdir. Sevgiliyken aldatılırsan ayrılırsın. Evliyken aldatılırsan BOŞANIRSIN!
evlilik fikrine adapte olmadigi icin sevgilisini aldatmasini normal mi kabul ediyoruz ?
Mesela evlilik fikrine adapte olmakla aldatmanin ne gibi bir ilişkisi var. Evlilik fikri yoksa vazgecebilirdi. Sirf cinsellik yasamak icn eski sevgilisine koşmuş resmen aldatmis bunun aciklamasi amasi dahasi yok. Daha evlilik yok bağlayıcı bisey yok sevgliyken evlilikten korkmuşta başkasının kollarinda koşmuş he oldu canimBelki enişteniz evlilik fikrine sonradan adapte oldu. Bence eski defterleri karıştırmayın şu saate kimseye bir faydası olmaz. Ablanız bundan sonrasına baksın. Kocası hala aldatmaya meyilli mı onu iyice analiz etsin.
Siz aldatılıp boşanan biri olarak, bu yorumun size ait olduğuna inanmakta zorlandımValla ben burdaki bazı kadınların ütopik bir hayat yaşadığını düşünüyorum.
Avukata gitsin. Sevgiliyken beni aldatmış, boşanıcam desin. Millet kaba etiyle güler. Aldatma evlilik akti yapıldıktan sonra geçerli bir eylemdir. Sevgiliyken aldatılırsan ayrılırsın. Evliyken aldatılırsan BOŞANIRSIN!
Belki enişteniz evlilik fikrine sonradan adapte oldu. Bence eski defterleri karıştırmayın şu saate kimseye bir faydası olmaz. Ablanız bundan sonrasına baksın. Kocası hala aldatmaya meyilli mı onu iyice analiz etsin.
Kadın yakasını bırakmamış yapışmış kalmış. O yüzden adam aldatmış sayılmaz evliliğe devam edebilir diyenleri böyle okuyorumDiğer kızın ne suçu günahı var peki? Kız yazdıklarında %100 haklı. Bu adam bir alçak. Evliliğe ısınamadı ah, kader kurbanı oldu vah şeklinde aklayamayız. Ablayla evlilik planları yaparken araları açılmış, o sırada da diğer kıza gitmiş. Ablayla arası düzelince de gerı basmış. Diğer kızın suçu ne burda, madem geri gidecekti madem başkasıyla evlenecekti diğer kızı niye kandırmış? Bırakın Allah aşkına, bu adam bir rezil. Gerçek bu. Böyle bir şeyi midesi alacak kadın da Konya ovasına sahiptir.
Ben evliyken aldatıldım. Zina boşanma sebebidir. Karı-koca Türkiye Cumhuriyeti önünde sadakat sözü veriyorsun. Sevgililerimin beni aldatıp aldatmadığına kafa yormadım. Hiçbirini o kadar önemsemedim.Sizin aldatılıp boşanan biri olarak bu yorumun size ait olduğuna inanmakta zorlandım
Ciddem mi? şu yorum neresinden tutulursa elde kalıyor. Polyanacılıkta sınır tanımıyorsunuz.Ben evliyken aldatıldım. Zina boşanma sebebidir. Karı-koca Türkiye Cumhuriyeti önünde sadakat sözü veriyorsun. Sevgililerimin beni aldatıp aldatmadığına kafa yormadım. Hiçbirini o kadar önemsemedim.
Boşanma dilekçesinde tabi ki aldatmayı öne süremez ama bu olayı sindiremiyorsa şiddetli geçimsizlikten dava açabilir mesela.Valla ben burdaki bazı kadınların ütopik bir hayat yaşadığını düşünüyorum.
Belki enişteniz evlilik fikrine sonradan adapte oldu. Bence eski defterleri karıştırmayın şu saate kimseye bir faydası olmaz. Ablanız bundan sonrasına baksın. Kocası hala aldatmaya meyilli mı onu iyice analiz etsin.
evlilik fikrine sonradan adapte oldu derken neyi kastettiniz?
aldatmak sadece fiziki bir eylem değildir benim için. sevgili iken veya evli iken arkamdan iş çeviren beni salak yerine koyan insanı sepetlerim.
Hayır tabı kı ama bu kız ayrılırsa diğer taraf koşa koşa gelıcek Adama değil mıPeki bu aldatılma gerçeğini değiştiriyor mu?
Valla ben burdaki bazı kadınların ütopik bir hayat yaşadığını düşünüyorum.
Evet bunu konu yaparsan şiddetll geçimsizlik döner. Ama adam tercihini yapmış. Bundan sonrasına bakmak lazım bence.Boşanma dilekçesinde tabi ki aldatmayı öne süremez ama bu olayı sindiremiyorsa şiddetli geçimsizlikten dava açabilir mesela.
İnsan her sevgilisiyle evlenirim diye yola çıkmaz. En azından kendim için diyorum. Hiç bir sevgilime sadakat sözü vermedim, ondan da istemedim. Sevgililik birbirini tanıma evresidir. Eş kişisinin yaptığını onaylamıyorum ama evliyken aldatılmakla sevgiliyken aldatılmayı da ben aynı kefeye koymuyorum.evlilik fikrine sonradan adapte oldu derken neyi kastettiniz?
aldatmak sadece fiziki bir eylem değildir benim için. sevgili iken veya evli iken arkamdan iş çeviren beni salak yerine koyan insanı sepetlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?