Bir aylık evli ablam, sevgililik dönemindeyken aldatılmış

Eğer ayrılmayı düşünmüyorsa yüzüne vurmasın. Yüzleşince affetmesi zor oluyor.Olanlar olmuş geride kalmış önüne bakmalı ablanız.

aldatmanın evlilik öncesi sonrası mı olur?
evliliğe bu kadar anlam yüklemek saçma.
bir imza atıyosun ve iş hukuki olarak ciddiye biniyor sadece.
aldatan adam aynı adam evlendikten sonra başına hare gelmiyor.
yine aldatacaktır kanı bozuk karakteri bozuk.
üstelik kıza verdiği cevaplar tam bir y.vşaklık örneği.

amma velakin diğer kızın günahına girdi diyenlere katılmıyorum o da gayet istekliymiş ki sevişmiş.
sevişmeyi bir kadının günahına girme olarak gören zihniyet bitsin artık.

Çok zor bir durum. Umarım en mantıklı kararı verir. Zira hepimiz de biliyoruz ki bir yapan bir daha yapıyor.

Ben gerçekçı bır tıpım maalesef böyle durumlar

Ortada mağdur bir insan daha var, o kız da bir annenin evladı. Evlendiğin adamın başkasını mağdur etmesini kabullenebilir misiniz, vicdanınıza sığıyor mu? ben en çok burayı sindiremezdim sanırım, başkasını mağdur etmiş birinin yüzüne tükürürüm net.

Kıza verdiği cevaplar zaten şerefsizlik ve kaypaklık örneği, böyle bir insandan tiksinmemek mümkün değil. Siz derseniz ki adam ne kadar tıynetsiz olursa olsun ben tiksinmem, o zaman sizin ahlaki çıtanız da pek yüksek sayılmaz demektir.

Her şeyi

Bunlar Evlilik yolunda birbirine söz vermişler. kadın evlendikten sonra nişanlısınin kendisine sadakatsizlik yaptigini oğrenmiş tek suçu bu sadakatsizligi evlendikten sonra öğrenmiş olması mi yani birileri ona kaba etiyle gülmesin diye ayrılmasın mı? Ne demek istiyorsunuz gerçekten anlamakta güçlük çektim. Bizce sadakatsizlik olmuş boşanmali sizce ?

şu açıdan katılıyorum , baba zor ikna olmuş . kızına destek olur mu yoksa ben dedim evlenmeseydin diyip sırt mı çevirir. bunu bilmiyoruz.
boşanmak istese , şimdi mahkemede nişanlıyken aldatmış beni alın kanıtım var dese geçerliliği olur mu, bunu da hiç bilmiyorum. tahminim sanırım evlenmeden önce olduğu için geçerli olmaz diye düşünüyorum.

alıntı yapamadım ;
(Mailleşmişler çünkü enişte kişisi nişanlanınca bu kadını hayatından çıkarıp engellemiş) Eniştemin eski sevgilisi şu tarz mesajlar yazmış: evlenmişsin daha mayıs ayında benimleydin bir anda hayatına girmiş ve evlenmiş olamazsın ikimizi birden idare ettin yattın kalktın namusumla oynadın gibilerinden mesajlar var. O ise karşılık olarak " zorla bir şey yapmadk ben sana birşey vaadetmedim vs yazmış

enişte nişanlanana kadar ikisi berabermiş . ve bu adam affedilirse tekrar aldatma ihtimali %99 .
ablanız affecekse bile ciddi dursun, enişte arsızlığa vurmasın. hemen çocuk yapmasın.
yok boşanacaksa beklemesin. babayla ve avukatla konuşsun

Bence ablan bunu eniştene söylesin biraz surundursun bosanicaz felan desin biraz korksun gözü yani sonrada barisirlar ama yine gözü üzerinde olsun zaten bir adam aldatmaya meyilliyse kendini her türlü belli eder burda bosanin felan diyen varda kolay mı bosanmak kız ailesini karşısına almış ablan yada enişten kaç yaşında bilmiyorum ama ufak yaştalarsa cahillikten de oluyor çevremde bir çok örneği var evliliklerinde bu sıkıntıyı yaşamiyorum diyen inan yalan söyler toz pembe mutluluk diye birşey yok ama önemli olan olgunlaşmak hatalarından ders almak enişten bunu bir hata gibi görüyorsa ve ablana kendini affettirmeye çalışırsa ne ala tâbi uzun zaman takip etmesi lazım yani kimisi affedince birdaha yapıyor hemen affetmemek ve gözünü iyi korkutmak önemli 2 günde barisirsa adam yüz bulur

Kendisini aldatan sevgilisine tazminat davası açıp kazanan bir üye vardı burada.

"Sevgiliyken aldatıldığımı yeni öğrendim, boşanmak istiyorum" diyen insana hiçbir avukat ya da hakim gülüp de mahalle teyzesi gibi "ehehe evliyken aldatmamış ya, kır dizini otur." demez emin olun.

kadının ilişkiden haberi yokmuş ki
birisiyle evlilik yolundayken başka biriyle bir şekilde sevgili olup, cinsellik yaşamışlar.
kadın tabi ki şok olur, daha 1 ay sonra evlenmişsin demek ki ilişkin varmış demiş.
e bi zahmet kızmış adama çünkü sonuçta o da aldatılmış.
ne desin "kusura bakma yaa sevgilin olduğunu bilmiyordum, benim ayıbım ben bir şekilde öğrenip seninle ilişki kurmamalıydım ama dedektif gibi araştırıp bulamadım seni de bir şekilde baştan çıkartmış oldum. Tabi senin asla bir suçun yok" mu deseydi?
zaten kesin kadın ayartmıştır ve evlilik yolunda giderken diğer sevgilisi de -konu sahibinin ablası- bir tartışma çıkartmıştır adamcağızın aklı karışmıştır. ay naapsın hep kadınların suçu.
bence konu sahibinin ablası kocasından özür dilemeli hatta.

Ablanız diyelim ki ses çıkarmadı bu olayı unutmaya çalıştı.
Eşi biraz zaman sonra ya bu kadınla ya da başka biriyle yine aldatacak ablanizı.

Ablaniz ailenizi ikna etmeye çalışırken eşi, başka kadınla gün gününü gün ediyormus, bu kadar karaktersiz adam asla rahat durmaz.

Gelip yine buraya konu açarsınız.

Diğer kadına saplantılı diyenlerde nasıl bir erkek kafası taşıyorsa artık.

Kadının aldatıldıgini bilmesi yeterli değil mi ?avukata hakime her neyse nisanliyken beni aldatmıs evlendikten sonra öğrendim demek yerine şiddetli geçimsizlik der olur biter. Teyzem cinsel yaşantısı olmadığı için eşi de bunun tedavisiyle uğraşmadıgi için ayrılmak istedi Hakime cinsel hayatımız yok demediler mesela şiddetli geçimsizlik dediler ve boşandılar Velhasıl yeter ki bosanmakta kararlı olunsun kimse kaba etiyle gülüp yok ben sizi boşamam demez .

bu adama mümkün değil güvenilmez, ablası babayı ikna etmeye uğraşırken , enişte diğer kadına ilişkim yok demiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…