Bir aylık evli ablam, sevgililik dönemindeyken aldatılmış

Empati kuruyorum, eşim beni nişanlıyken aldatmış ama babama çok karşı çıkarak evlenmişim. Evliliğe devam edersem her zaman bu ihtimali düşüneceğim. Bir kere aldatan her zaman aldatabilir. Her zaman bunu düşünerek yaşanır mı? Öteki taraftan babama söylesem yüzüme vuracak? O kadar zorla evlendik.

Şahsen ben ayrılır, aileme söylerim. Babam bir söyler beş söyler ama babamdır sonuçta , bana kıyamaz. Benim iyiliğimi ister. Öteki tarafta bundan 10 yıl sonra 2 çocukla adama aşkım bitmişken tekrar aldatsa hem yıllarım gitmiş olacak hemde keşke ilk duyduğumda ayrılsaydım diyeceğim. Ayrılmazsa ömür boyu beni aldatır mı düşüncesi ayrılırsa maksimum 2-3 sene üzüntü.

Kadının aldatıldıgini bilmesi yeterli değil mi ?avukata hakime her neyse nisanliyken beni aldatmıs evlendikten sonra öğrendim demek yerine şiddetli geçimsizlik der olur biter. Teyzem cinsel yaşantısı olmadığı için eşi de bunun tedavisiyle uğraşmadıgi için ayrılmak istedi Hakime cinsel hayatımız yok demediler mesela şiddetli geçimsizlik dediler ve boşandılar Velhasıl yeter ki bosanmakta kararlı olunsun kimse kaba etiyle gülüp yok ben sizi boşamam demez .
orda sorduğum bunun hukuki geçerliliği var mı, ben hiç duymadım, bilmiyorum

zaten abla boşanmak istese her türlü boşanır, bu sebep olmaz başka sebep olur. avukata bile gitmemiş, boşanacağını da düşünmüyorum

Yalnız kadın takıntılı söyleyeyım ablanın tercıh edılmesını hazmedemıyor
Adam doğru söylüyor valla ıkı kışının rızasıyla olmuş namusumla oynadın falan ne böyle dusunuyorsan yapma arkadasım o kadının da bu ılışkıden haberı varmış zaten
neyyyyy?

Boşanacaksa yüzleşecek. Eğer devam edecekse ya da zaman verecekse bildiğini bilmemeli yoksa nasılsa gitmiyor deyip gözünün içine soka soka devam edebilir. Hoş bir durum değil.

Boşanacaksa yüzleşecek. Eğer devam edecekse ya da zaman verecekse bildiğini bilmemeli yoksa nasılsa gitmiyor deyip gözünün içine soka soka devam edebilir. Hoş bir durum değil.
Bildiğini bilmese bile "bak aldattım ruhu duymadı" diye de aldatmaya devam edebilir

Bence ablan bunu eniştene söylesin biraz surundursun bosanicaz felan desin biraz korksun gözü yani sonrada barisirlar ama yine gözü üzerinde olsun zaten bir adam aldatmaya meyilliyse kendini her türlü belli eder burda bosanin felan diyen varda kolay mı bosanmak kız ailesini karşısına almış ablan yada enişten kaç yaşında bilmiyorum ama ufak yaştalarsa cahillikten de oluyor çevremde bir çok örneği var evliliklerinde bu sıkıntıyı yaşamiyorum diyen inan yalan söyler toz pembe mutluluk diye birşey yok ama önemli olan olgunlaşmak hatalarından ders almak enişten bunu bir hata gibi görüyorsa ve ablana kendini affettirmeye çalışırsa ne ala tâbi uzun zaman takip etmesi lazım yani kimisi affedince birdaha yapıyor hemen affetmemek ve gözünü iyi korkutmak önemli 2 günde barisirsa adam yüz bulur
Ben soyleyim enişte bunu hata olarak falan gormuyo diğer kadına cevap olarak yazdığı mesaj bunu kanıtlar nitelikte.
Bknz; Kadin demiş ki ikimizi birden idare ettin yattın kalktın namusumla oynadın vs enişte de karşılık olarak " zorla bir şey yapmadk ben sana birşey vaadetmedim vs yazmış.
Hata falan değil bu resmen bile isteye yanlış yapmış karaktersizlik yapmış yani pişmanlık desen asla yok Zaten o mesaja bu şekilde cevap veren iflah olmazzzz .

Aile istemeyince illa ki bir nedeni çıkıyor işte. Ablan daha yeni evli ve sürekli aynı tedirginliği yaşayacak. Böyle ömür geçmez. Yaşı kaç olursa olsun hayatına onu sadık seven bir adam çıkacaktır. Bence yüzleştikten sonra ayrılsın ortada kanıt var.

Ben soyleyim enişte bunu hata olarak falan gormuyo diğer kadına cevap olarak yazdığı mesaj bunu kanıtlar nitelikte.
Bknz; Kadin demiş ki ikimizi birden idare ettin yattın kalktın namusumla oynadın vs enişte de karşılık olarak " zorla bir şey yapmadk ben sana birşey vaadetmedim vs yazmış.
Hata falan değil yani pişmanlık desen asla yok ve o mesaja bu şekilde cevap veren iflah olmazzzz .
Valla klavye artisti olanlar çok öyle yazdığına bakma neler yazıp gerçekte üç buçuk atanlar var

Herşeyden öte ben bir ömür şüpheyle yaşamak istemezdim ya çok zor bir durum en ufak hareketinde hep bir şeyler arayacak bu şekilde sağlıklı bir evlilik olur mu bilemedim

Kadının aldatıldıgini bilmesi yeterli değil mi ?avukata hakime her neyse nisanliyken beni aldatmıs evlendikten sonra öğrendim demek yerine şiddetli geçimsizlik der olur biter. Teyzem cinsel yaşantısı olmadığı için eşi de bunun tedavisiyle uğraşmadıgi için ayrılmak istedi Hakime cinsel hayatımız yok demediler mesela şiddetli geçimsizlik dediler ve boşandılar Velhasıl yeter ki bosanmakta kararlı olunsun kimse kaba etiyle gülüp yok ben sizi boşamam demez .
Şiddetli gecımsizlik tabii ki boşanma sebebi. Evlilik 1 senesi dolmadığı için her durumda çekişmeli boşanma olur. Ama ben bu etapta boşanmalarına gerek yok diyorum. Ben olsam üzerinde durmazdım. Adam zaten diğer kadınla bağlantısını kesmiş. Tercihini yapmış.
bu arada insanlar hala mailleşiyor mu yaa
böyle mail adresleri falan sevgililerin hatırlarında kalıyor mu?
Adam kadını engellediği için ancak maille ulaşabilmiş. Aslında mailde de yasak listesi yapıyorsun ama adam demek kadın musallat olacak diye cevap vermiş.

Bu kadar yuzlesmeden susabildigine göre ablan da az sinsi degil ya daha once şüphelenmedigine emin miyiz :) ben boyle bisey okusam yanına anında tekme tokat giderim. Demek ki ablan aşırı mantikli ve kontrollu bir insan. Bana kalırsa bilmio gibi devam etsin. Keşke size de soylemeseymis.

Valla klavye artisti olanlar çok öyle yazdığına bakma neler yazıp gerçekte üç buçuk atanlar var
Olay adamın üç buçuk atması değil ki. Diğer kıza karşı Yüzsüz ve pişkin olması hiçbir pişmanlığın olmadigini ifade eden mesajlar yazması ve o mesajları eşinin görmesi.. diğer kiza o şekilde yazan biri istediği kadar eşinden özür dilesin hata yaptım desin sürünsün eşinin gözünde hiçbir önemi olmaz ki inandırıcılığı vyok çünkü ha şöyle olsaydi adam gerçekten karşı tarafa pişman olduğunu olmaması gereken bsyi yaptığını yasadigini vs yazmış olsaydı tutulur bı tarafı olabilirdi bir nebze sizin dediginizn olması bu şekilde mümkün olabilirdi ama o mesajlardan sonra ablasının eşim nisanliyken bir anlık hata yapmış diye bu durumu kabullenmek isteyeceğini sanmiyorum.. Ancak Konya ovası kadar geniş olması bu olayı sindirmesine yardımcı olabilir.

şu açıdan katılıyorum , baba zor ikna olmuş . kızına destek olur mu yoksa ben dedim evlenmeseydin diyip sırt mı çevirir. bunu bilmiyoruz.
boşanmak istese , şimdi mahkemede nişanlıyken aldatmış beni alın kanıtım var dese geçerliliği olur mu, bunu da hiç bilmiyorum. tahminim sanırım evlenmeden önce olduğu için geçerli olmaz diye düşünüyorum.
şu açıdan katılıyorum , baba zor ikna olmuş . kızına destek olur mu yoksa ben dedim evlenmeseydin diyip sırt mı çevirir. bunu bilmiyoruz.
boşanmak istese , şimdi mahkemede nişanlıyken aldatmış beni alın kanıtım var dese geçerliliği olur mu, bunu da hiç bilmiyorum. tahminim sanırım evlenmeden önce olduğu için geçerli olmaz diye düşünüyorum.
Şiddetli gecimsizlikten açar. Evliliklerinde 1 sene dolmadığı için anlaşmalı boşanma olmaz, çekişmeli olur. Ama bence bu sebepten boşanmalarına gerek yok.

Ben evliyken aldatıldım. Zina boşanma sebebidir. Karı-koca Türkiye Cumhuriyeti önünde sadakat sözü veriyorsun. Sevgililerimin beni aldatıp aldatmadığına kafa yormadım. Hiçbirini o kadar önemsemedim.
Sevgililerinizin sizi aldatıp aldatmadığına kafa yorsaydınız, sevgilinizken kocanız olan eski eşiniz tarafından aldatılma ihtimalinizi düşürebilirdiniz.

@yeldaninsabahi @pirayevera @flyfulya @serengozde burcumsu12 burcumsu12 @alinkedisi bu nasıl bir dengesizliktir. Beni görüyor, mesajımı okuyor sonra defolup gidiyorsun. Anlıyorum sorunların var ama bizi sorunlarına alet etme. Çoklu üyelik çoklu karakter gibidir. Ben kapıdan kovuyorum bacadan yeni üyelikle giriyorsun bir süre ellemiyorum diyorum ki tek üyelik yazsın eyvallah ama sen ne tür bir vakasın ki gidip yine üyelik alıyorsun. Sonra iki üyelikle yazıp çiziyorsun. İnan ciddi sorunların var belki ağır gelecek ama salaklı ta baskın. Salaklığı kötü anlamda kullanmıyorum şifremi sürekli unutuyorum diyorsan diye yazdım. Lakin şifreni de unutmuyorsun çünkü aynı anda 2 hesabı kullanıyorsun.

bak sadece bu hesabını açık bıraktım, yeni üyelik alma gelip bunla bana sayıp sövebilirsin. Bu arada sakın diğer hesap ablamın diye saçmalama alakası yok...
Yorum yapacaktım ama eski konularına bakayım dedim,
Yazdıkları tutarsız, haziran ayında ablasının 3 yıllık ilişkisi şimdi 1.5 yıla inmiş,
Ayrıca çoklu üyelik olan bir üyeymiş, konu da üye de pek ciddiye alınmamalı.

Yorum yapacaktım ama eski konularına bakayım dedim,
Yazdıkları tutarsız, haziran ayında ablasının 3 yıllık ilişkisi şimdi 1.5 yıla inmiş,
Ayrıca ortada çoklu üyelik olan bir üyeymiş, konu da üyede pek ciddiye alınmamalı.
bu uyeyı hatırladım sımdı
yazık ya cok uzuluyorum ben
allah yardım etsın
dusunsenıze bir ömür kendısıyle yasamak zorunda

Back
X