- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.221
- 63
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Eşinizin çayı bitmiş olabilir burda çene çalacağınıza Bi kontrol edin istersenizNe güzel yazdınız. Ağızınıza sağlık. İnsanın eşini sevmesi, onun için birşeyler yapmak istemesi ne ara toplummuzda bu kadar kötü algılanır oldu çözemiyorum. Herşey karşılıklıdır evet ama şartlar buna elverişliyse karşılıklıdır.. Kendisinin odtü mezunu arkadaşları kadınları köle olarak görüyorsa bunu neden tüm erkeklere yayıyor anlamıyorum. Benim eşimde ankarada okudu ingilizce işletme okudu kendi aile şirketinde çalışıyor ama hiçbirzaman eve gelince sen yap et demez. 2 günde bir evi süpürünce ya ne yapıyorsun kendini neden yoruyorsun der...Odtü den mezun değil dye galba bu kadar düşünceli kocalarımz
Eşim de çayı da seni ilgilendirmez sen keyifsiz mutsuz ve sevgisizlik dolu hayatına bakEşinizin çayı bitmiş olabilir burda çene çalacağınıza Bi kontrol edin isterseniz
Mesajınızı okurken eşim çayımı koydu en sevdiğim pastadan alıp gelmiş. Çok mutsuzum hüüüEşim de çayı da seni ilgilendirmez sen keyifsiz mutsuz ve sevgisizlik dolu hayatına bak
Evet mutsuzsun. Bütün erkekleri aynı statüye kodan bir kadının kendi iç dünyasında mutlu olabileceğini hiç düşünemiyorum. Size kocanızla iyi geceler dilerimm. Ayrıca da okuduğunuzu anlama problemi yaşadığınız için bir uzmanla görüşmenizi tavsiye ederim. Zira ben eşim yapmıyor etmiyor "çayımı koymuyor" vb. Hiç demedim. Eşimi sevdiğim için bunları yapmak bana yük olarak gelmiyor dedim.. Hadi siz kocanıza semerinizi vurmaya devam edin. ByyMesajınızı okurken eşim çayımı koydu en sevdiğim pastadan alıp gelmiş. Çok mutsuzum hüüü
Çalışıyorum bacım hostesim ben cok yorucu bi isim var ama kendisi de benimle ayni sektorde oldjgu icin anliyor disardan bi erkek olsa assssla anlamazdi ne is yapiyosun fln derdi kesin aman amanhah işte benim yazdığım yukarıdaki yorum tam da buna ilişkin
siz çalışıyor musunuz bilmiyorum ama bu alıntıladığım cümleyi evde konu sahibinin deyimi ile akşama kadar yatan birisi bana kursa bozuşuruz
çamaşır yıkamaya halin yoksa o gün yıkamazsın ama akşama kadar ede yayılıp da akşam eve gelen adama çamaşırları sen as demek bence çok uygunsuz (başka yumuşak şekilde ifade edemedim)
küçük çocuğu, sağlık sorunu olan, hamile olan vs istisnadır belki de konu sahibi gibi ben iş yapmaya alışkın değilim ama o eskiden de yapıyordu neden yapmıyor modunda olanlar için geçerlidir yorumum
@arya_stark bak ben bunu anlatmak istemiştim öbür konuda da
Tamam mutsuzum seni mi kırcam, hadi deh kocacımEvet mutsuzsun. Bütün erkekleri aynı statüye kodan bir kadının kendi iç dünyasında mutlu olabileceğini hiç düşünemiyorum. Size kocanızla iyi geceler dilerimm. Ayrıca da okuduğunuzu anlama problemi yaşadığınız için bir uzmanla görüşmenizi tavsiye ederim. Zira ben eşim yapmıyor etmiyor "çayımı koymuyor" vb. Hiç demedim. Eşimi sevdiğim için bunları yapmak bana yük olarak gelmiyor dedim.. Hadi siz kocanıza semerinizi vurmaya devam edin. Byy
canım pasta istedi gece gece.sabah ilk işim gidip alacağımmmMesajınızı okurken eşim çayımı koydu en sevdiğim pastadan alıp gelmiş. Çok mutsuzum hüüü
Ayy neli seviyorsun :))canım pasta istedi gece gece.sabah ilk işim gidip alacağımmm
Boşver bırakın bir çay koymanın bir pasta koymanın bir ekek için çok büyük bir iş olduğunu sansın hanımefendi. Ben sizi çok net anladım ama bayan belliki hamile ve mutsuz insanların okuduğu üniversite ile kıyaslamak çok yanlış insan insandır. Ayrıca mutsuzluğunuzu benim kocam ben demeden bana çay koydu pasta koydu demekle örtmeye çalışmayınız iyi akşamlar.Evet mutsuzsun. Bütün erkekleri aynı statüye kodan bir kadının kendi iç dünyasında mutlu olabileceğini hiç düşünemiyorum. Size kocanızla iyi geceler dilerimm. Ayrıca da okuduğunuzu anlama problemi yaşadığınız için bir uzmanla görüşmenizi tavsiye ederim. Zira ben eşim yapmıyor etmiyor "çayımı koymuyor" vb. Hiç demedim. Eşimi sevdiğim için bunları yapmak bana yük olarak gelmiyor dedim.. Hadi siz kocanıza semerinizi vurmaya devam edin. Byy
2 aylık evlilikte 1 aylık misafirlik de nedir?Bende 2 aylık evliyim onlar hiç zoruma gitmiyorda şimdi kaynanamgil gelecek ve 1 ay kalacaklar o gözümde çok büyüyor ya
Ayy neli seviyorsun :))
Çok teşekkür ederim beni anladığınız içinBoşver bırakın bir çay koymanın bir pasta koymanın bir ekek için çok büyük bir iş olduğunu sansın hanımefendi. Ben sizi çok net anladım ama bayan belliki hamile ve mutsuz insanların okuduğu üniversite ile kıyaslamak çok yanlış insan insandır. Ayrıca mutsuzluğunuzu benim kocam ben demeden bana çay koydu pasta koydu demekle örtmeye çalışmayınız iyi akşamlar.
sanki yıllardır kocama kahvaltı hazırlıyor ve yemek yapıyor gibi bir bıkkınlık var üzerimde. ufak işler gözümde büyüyor, gerçi bir iş yaptım mı 2-3 saat sürüyor. süpürme, mutfak tezgahını toplama, ocak silme, etraftaki dağınıklıkları toplama, toz alma..
bunun sebebi daha evlilikten önce yatağımdan çıkmamam, herşeyin hazır önüme gelmesi, hiç bir işe daha bu yaşa kadar bulaşmamış olmam.
eşimde biliyor bunu evlenmeden önce sana yardım edeceğim diyordu. sadece masadaki tabağı tezgaha koyuyor. bi de ilk bir iki gün yemek yaptı o kadar. sabahları her gün erkenden kalkıp kahvaltı hazırlamamı bekliyor. güzel yemek yapıyormuşum yeni öğrendim yaptıklarımın da güzel olduğunu görünce yemek bekliyor. kaç kez uyardım çıkardığı kıyafetleri yere atıyor ters bir şekilde. meyve istiyor dolapta var al yıka ye diyorum.
o da sabahtan akşama kadar çalışıyor ayakta olan bir iş hiç oturmuyor. ama o işte çalışırken kendi evi vardı ve kendine yemek yapıyordu mesela çamaşırlarını yıkıyodu. bu temel işlerini yapıyordu ama evi pisti pek temizlik yapmıyordu kıyafetleri yerdeydi, ayda yılda bir yaparmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?