- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Bence sakin cocuk yapma.Sonra bu çocuk ağlıyor süt istiyor çiş kaka yapıyor dersinsanki yıllardır kocama kahvaltı hazırlıyor ve yemek yapıyor gibi bir bıkkınlık var üzerimde. ufak işler gözümde büyüyor, gerçi bir iş yaptım mı 2-3 saat sürüyor. süpürme, mutfak tezgahını toplama, ocak silme, etraftaki dağınıklıkları toplama, toz alma..
bunun sebebi daha evlilikten önce yatağımdan çıkmamam, herşeyin hazır önüme gelmesi, hiç bir işe daha bu yaşa kadar bulaşmamış olmam.
eşimde biliyor bunu evlenmeden önce sana yardım edeceğim diyordu. sadece masadaki tabağı tezgaha koyuyor. bi de ilk bir iki gün yemek yaptı o kadar. sabahları her gün erkenden kalkıp kahvaltı hazırlamamı bekliyor. güzel yemek yapıyormuşum yeni öğrendim yaptıklarımın da güzel olduğunu görünce yemek bekliyor. kaç kez uyardım çıkardığı kıyafetleri yere atıyor ters bir şekilde. meyve istiyor dolapta var al yıka ye diyorum.
o da sabahtan akşama kadar çalışıyor ayakta olan bir iş hiç oturmuyor. ama o işte çalışırken kendi evi vardı ve kendine yemek yapıyordu mesela çamaşırlarını yıkıyodu. bu temel işlerini yapıyordu ama evi pisti pek temizlik yapmıyordu kıyafetleri yerdeydi, ayda yılda bir yaparmış.
daha evlilikten önce yatağımdan çıkmamam, herşeyin hazır önüme gelmesi, hiç bir işe daha bu yaşa kadar bulaşmamış olmam.
Ayagina meyve isteyen adamdan ben de kek isterim bana ne yav
Herşey birlikte yapılınca güzel keyifli oluyor çalışan çalışmayan diye ayırmamak lazım onu demek istedim evet malesef ben anaç gibi davrandım ama yine kıymet bilmedi o ayrıO esinizin hatasi ayibi 2 kisi calisiyorsa her halukarda erkek yardim etmeli ama tabi yine cogunluk kadinda oluyor ama yeri geliyor bi bulasigi makineye dizmesi bile bizi epey rahatlatiyor sizink cok farkli bi durum
Burdada esinin memnuniyetsizliginden bahsetmemiski onu neye gore dednz anlamadm konu sahibi memnun degil
Ve benim fikrim kadin calismiyorsa bi yemek bi meyve yada temizlik gozune gelmemli
Bırakın ters çıkarıdığı kıyafetler oldukları yerde kalıp meyve versinler. Kirli sepetine atana kadar elleme.sanki yıllardır kocama kahvaltı hazırlıyor ve yemek yapıyor gibi bir bıkkınlık var üzerimde. ufak işler gözümde büyüyor, gerçi bir iş yaptım mı 2-3 saat sürüyor. süpürme, mutfak tezgahını toplama, ocak silme, etraftaki dağınıklıkları toplama, toz alma..
bunun sebebi daha evlilikten önce yatağımdan çıkmamam, herşeyin hazır önüme gelmesi, hiç bir işe daha bu yaşa kadar bulaşmamış olmam.
eşimde biliyor bunu evlenmeden önce sana yardım edeceğim diyordu. sadece masadaki tabağı tezgaha koyuyor. bi de ilk bir iki gün yemek yaptı o kadar. sabahları her gün erkenden kalkıp kahvaltı hazırlamamı bekliyor. güzel yemek yapıyormuşum yeni öğrendim yaptıklarımın da güzel olduğunu görünce yemek bekliyor. kaç kez uyardım çıkardığı kıyafetleri yere atıyor ters bir şekilde. meyve istiyor dolapta var al yıka ye diyorum.
o da sabahtan akşama kadar çalışıyor ayakta olan bir iş hiç oturmuyor. ama o işte çalışırken kendi evi vardı ve kendine yemek yapıyordu mesela çamaşırlarını yıkıyodu. bu temel işlerini yapıyordu ama evi pisti pek temizlik yapmıyordu kıyafetleri yerdeydi, ayda yılda bir yaparmış.
iyi de adam evlendikten sonrada bu işleri yapmaya devam edecekse neden evlendi ki ? yemeği yapılsın çamaşırları yıkansın diye mi evlendi diyebilirsiniz ama onunla alakası yok.ama o işte çalışırken kendi evi vardı ve kendine yemek yapıyordu mesela çamaşırlarını yıkıyodu.
Cokta fedakarlik iyi degil siz calisiyorken esiniz evdeyken yemegi o yapmali cunku isten gelince insan hicbisey yapmak istemiyor bnde calisiyorm temizlik falan haftadabir yeterli oluyor ama yemek hergun buyuk bir sorun oyle yan gelip yatmasii kotu bir durum onunla konusmadiniz mi bu durumu? Neden calismiyordu birdeHerşey birlikte yapılınca güzel keyifli oluyor çalışan çalışmayan diye ayırmamak lazım onu demek istedim evet malesef ben anaç gibi davrandım ama yine kıymet bilmedi o ayrıyoksa ben işten koşa koşa evime gelip seve seve yaptım fedakar olmak lazım yaşam şartları zor malesef
Değil. Az yesin de hizmetci tutsunDaha once is yapmadgn icin suan zorlaniyorsn gozunde bu kadar buyutme zamanla alisirsn ama esin sabahtan aksama kadar ayakta calisiyor diyorsun sen evdesn yani yemek istemek meyve istemek hakki dgil mi
Acaba ayni durumda siz olsaniz da boyle der miydiniz disardan konusmak kolay esiniz evde siz calisiyrsunuz geliyorsunuz esiniz hicbisey yapmamis. Yemek yapiyorsunuz birde.Değil. Az yesin de hizmetci tutsun
Meyve soy getir demem, yemek yapar zaten calışssa da çalışmasa da bu çalışma olayı çok büyütülüyor gözde ben işten gelip her işimi hallediyorum. Taş mı taşıyoruz sırtımızdaAcaba ayni durumda siz olsaniz da boyle der miydiniz disardan konusmak kolay esiniz evde siz calisiyrsunuz geliyorsunuz esiniz hicbisey yapmamis. Yemek yapiyorsunuz birde.
Siz çalışıyor musunuz?sanki yıllardır kocama kahvaltı hazırlıyor ve yemek yapıyor gibi bir bıkkınlık var üzerimde. ufak işler gözümde büyüyor, gerçi bir iş yaptım mı 2-3 saat sürüyor. süpürme, mutfak tezgahını toplama, ocak silme, etraftaki dağınıklıkları toplama, toz alma..
Tas tasimiyorsunuz ama sabah cik aksam gel insan yoruluyor ama evde olan kisiden bir beklentiniz olur heralde bnde calisiyorm yemegi ben yapiyorm genelde esimde bulasik vs.yapar ama evde olsa sahsen yapmasini istermMeyve soy getir demem, yemek yapar zaten calışssa da çalışmasa da bu çalışma olayı çok büyütülüyor gözde ben işten gelip her işimi hallediyorum. Taş mı taşıyoruz sırtımızda
Meyveyi kendi alması daha az zahmetliKek çok iddialı olmamış mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?