Valla baştan resti çekecekti baban, evlenip 2 çocuk doğuracak kadar adamız diye ortaya çıkmayı biliyorlar.
Allahım evladın da hayırlısını versin ya, böylesi hiç olmasa daha iyiymiş.
Allah evladında hayırlısını versin diye boşuna demiyorlar...
baban biraz yok saysın oğlunu..kendine dikkat etsin..yapacaklarının fazlasını yapmış...bu saatten sonra ister üşüsünler ister donsunlar...
Aminn.. Vicdanı el vermiyor
Yeğenim 5 yaşında ona arattırıyorlar. Dede ben bugün bişey yemedim diyor..
O zaman babam kahroluyor işte. Gidip yine veriyor..
o ne ya !!!
Nekadar yüz vermiş babanız ,ne hayırlı evlatmış,
Adamı yedikçe yemiş ,göstermezse göstermesin babanız bunu diyemiyormu hayret bişey !!!
Vicdansıza bak sen ,ayıp ya nedir bu ,babanızın biran evvel rest çekmesi gerkiyor,
ABİNİZ OLACAK İNSAN beleşçiliğe alışmış,ama bunu buşekile getiren insan da BABANIZ !
Orda burda sürteceklerine çocuklarını ısıtacak gaz parasını ödesinler haysiyetsiz mendeburlar
Göstermezlerse göstermesinler çocukları da
Bir torun kucaklama bin liradan başlıyor terbiyesizlige bak
Babanızın ogluna yapacağı en büyük iyilik ona maddi yardımı kesmektir yoksa sorumluluk sahibi olmak bu adama çok uzak
Bir iki ay dayansa o terbiyesiz de yola gelmeye baslarZaten bilerek faturaları ödemediklerini düşünüyorum.
İşte her işi tehditle hallettikleri için. Babam dayanamıyor
Malesef öyle.. Saf gibi kaldım ben :)her ailede bi yiyici bi de çok afedersin enayi var malesef.
bizim ailede de biz eşimle enayi, eşimin erkek kardeşi yiyici.
sizin iş de düzelmez bence.
babanlar abine yardımı kesmezler, fena alıştırmışlar abin arsız olmuş
İnanamıyorum yaa çocuğu alrt ettikleri duruma bak. O çocukta ilerde onlara öyle yapıcak..Aminn.. Vicdanı el vermiyor
Aminn.. Vicdanı el vermiyor
alışmış kudurmuştan beterdir demiş atalarımız
abinizle yengeniz alışmış, hem de iyi alışmış.
korkarım babanıza ya inme iner ya kalp kirizi geçirir böyle giderse (çok üzüldüm ama gidişat bunu gösteriyor)
ben olsam alırım babamı karşıma, o evlatsa ben de evladım, ben razı değilim, hakkımı helal etmiyorum, bu nedir senelerdir abim abim yedi bitirdi sizi, derdim. bundan osnra 1 kuruş verirseniz ben hakkımı helal etmiyorum derdim, vallahi de derdim, abinizin de kusura bakmayın ama iyi bi sopa yemesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?