- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Eşinizin nişanlıyken sizi aldattığını öğrenseniz ve 1 buçuk yıllık evliliğinizde 1 yıl öncesine kadar telefonla kız arasa ve eşiniz konuşsa.
Ve son 1 yıldır da tövbe etmiş olsa eşim ve doğacak çocuğum dışında kimsem olmayacak diye büyük yeminler etmiş olsa kendi kendine..
Affedebilir miydiniz?
Eşinizi seviyorsunuz oda sizi seviyor, eminsiniz.
Kırıcı olmadan yorum bekliyorum.
Canım inan ben artık elimden geleni yapıyorum.. ne dese tamam diyorum telefonunu hic elime almıyorum o istedi diye annesiyle ilgili yorum yapmıyorum rahatsız olmasın diye..
Sanırım tepeme çıkardım en ufak şeyde evi terk etmeler yatağı ayirmaya çalışmalar... o yatağı ayirsada yuzsuzluk yapıyorum yanına yatıyorum...
Canımsin benim 41 kere maşallah sanaaffedın dıyenlerın agzına kurekle vurasım var.!!!
kız 2013 den berı salak yerıne konuluyor...ordan ne guzel nagralar atıyosunuz yerım sızı ya!!!
tek gecelık olsa eyvallah...
ulan kızın utuledıgı gomlekle naneler yıyor herıf.rabbım buyuk konusmaktan alıkoysun ama bu ıs aldatılmaktan cok salak yerıne konmaktır..bak merve nasılda ayakta uyuttum senı demektır...
Aminnnn..Canım şurda yazdığın şeylerle eşin kendini belli etmiş aslında. Aldatandan hele ki bu kadar uzun süre pişman olmadan sürdürüp üstüne karısına ..k muamelesi yapan (M)adamdan hayır gelmez ama yine de sen bilirsin..Allah yardımcın olsun..
canım yazılarını baştan beri takip ediyorum. ve her okuduğumda bu adam bu kızı sevmiyor diyordum.seni bırakıp düğüne gitmeler annesi için sana sürekli bağırmalar senin isteklerini dikkate almamalar..bütün bunlar sevgisizliğin göstergesi... inanın hiç boşanma taraftarı değilim ama sizin boşanmanız ve kendinize yeni bir hayat kurmanız lazım..eşim beni seviyor deyip kendinizi kandırmayın ve ayrıca şahsi düşüncem şu ki siz boşanmayacaksınız buna cesaretiniz yok...sizin adınıza çok üzüldüm..Allah yar ve yardımcınız olsun...
Aminnnn..
Evet unutmustum su an beynim yerinde degil yazilarimdsn biri gozume sokman iyi olmus
Insanin gözüne iyi gunler geliyor halbuki neler cektim
Allah'tan buraya konular açmışsın ilerde sakinleşip daha mantıklı düşünmeye başladığın zaman yazdıklarına yaşadıklarına bakıp nasıl bir adamdan kurtulduğuna bir kez daha şükredersin umarım...
çocuğunuz da yokmuş, böyle bir durumda ben olsam aldatılmayı (gelip geçici heves olarak tanımlamayacak bir durumdaki) asla kaldırmaz, boşanırdım, arkama bile bakmazdım.
esiniz nisanliyken aldatmis
evliyken devam etmis
dogru anladim degil mi
buyuk konusmayim ama nasil kaldiracak mideniz
Cik bir tatile...gez toz kiz....koy faceye bomba resimlerii..otursun.kurusun seyi.....
Tobe tobeeeeeeeee.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?