- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
blöfünü yedigim..Akşam çocuk odasının kapısını kilitlemiş uzun bir süre gelmedi içeriye, benimde şarj aletim oradaydı şarjım bitiyordu alayım dedim kapı kilitli.
Seste vermiyor, bağırdım ettim 10 dakika vurdum kapıya açmadı, en sonunda tüm apartman duyunca açtı, hapları önüne koymuş hepsini içinden çıkarmış bir iki tanesini içmiş (saydım) napıyosun sen dedim, öleyim de kurtul ddi.
Gözler kıpkırmızı ama ooffffffff !
Çok kötü oldum.
Ne biçim insansın benim teselliye ihtiyacım varken ben seni teselli ediyorum ne yani üzülme bir daha yakalanmazsın yeni çakma facebook açarsın diye teselli mi edeyim seni dedim...
Kuranı getir el basayım bir daha sana bunları yaşatmayacağım dedi, istediğin gibi koca olacağım ben dersimi aldım dedi.
Çok iyi demişsiniz. Halen kandırma peşinde yalan peşinde. O birkaç hapı da yutmamıştır camdan falan atmıştır kesin. Ey Allahım ya. Sevdiğinden falan değil düzeni bozulacak diye ağlıyor bence. Düşünüyor şimdi ev rahat eşya yeni. Hem gidersem çamaşırım, ütüm, yemeğim ne olacak? Sizi yumuşatmasına izin vermeyin. Affettiğiniz an eski kaba davranışlarına geri dönecek. Aciz olduğunuzu ve onu bırakamadığınızı düşünüp eskisinden daha rahat olacak. Ve artık herşey ortaya çıktığına göre utanması gereken birşey de olmayacak ve ulu orta başka kadınlarla görüşecek.. Kurana el basayim demek ikna olunması gereken bir cümle değil çünkü uzun zamandır vicdan muhasebesi yapmamış bir adam Allahtan da korkmaz.Akşam çocuk odasının kapısını kilitlemiş uzun bir süre gelmedi içeriye, benimde şarj aletim oradaydı şarjım bitiyordu alayım dedim kapı kilitli.
Seste vermiyor, bağırdım ettim 10 dakika vurdum kapıya açmadı, en sonunda tüm apartman duyunca açtı, hapları önüne koymuş hepsini içinden çıkarmış bir iki tanesini içmiş (saydım) napıyosun sen dedim, öleyim de kurtul ddi.
Çok kötü oldum.
Ne biçim insansın benim teselliye ihtiyacım varken ben seni teselli ediyorum ne yani üzülme bir daha yakalanmazsın yeni çakma facebook açarsın diye teselli mi edeyim seni dedim...
Kuranı getir el basayım bir daha sana bunları yaşatmayacağım dedi, istediğin gibi koca olacağım ben dersimi aldım dedi.
sevse cicim günleri de dahil olmak üzere yasak ilişki yşamazdı..isterse Kur-an'ı Kerimi Getirip Canına yemin koysa inanmazdım.Eşinizin nişanlıyken sizi aldattığını öğrenseniz ve 1 buçuk yıllık evliliğinizde 1 yıl öncesine kadar telefonla kız arasa ve eşiniz konuşsa.
Ve son 1 yıldır da tövbe etmiş olsa eşim ve doğacak çocuğum dışında kimsem olmayacak diye büyük yeminler etmiş olsa kendi kendine..
Affedebilir miydiniz?
Eşinizi seviyorsunuz oda sizi seviyor, eminsiniz.
Kırıcı olmadan yorum bekliyorum.
çok eski numaraAkşam çocuk odasının kapısını kilitlemiş uzun bir süre gelmedi içeriye, benimde şarj aletim oradaydı şarjım bitiyordu alayım dedim kapı kilitli.
Çok kötü oldum.
Akşam çocuk odasının kapısını kilitlemiş uzun bir süre gelmedi içeriye, benimde şarj aletim oradaydı şarjım bitiyordu alayım dedim kapı kilitli.
Çok kötü oldum.
alkışlıyorum seniEşiniz eve ne zaman ve niye döndü ki?
Burda KK'da bir konu vardı. Orda bir kullanıcı kendi annesinin başına geleni anlatmıştı. Babası çocuklarının üzerine yemin etmiş. Ve gene de aldatıyormuş. Erkekler bu kadar işte. İnsanoğlunun yeminine güven olunmaz. Neyin üzerine yemin ederse etsin. Sözlerimizi %100 tutan varlıklar olsak Rabbime iyi bir kul olacağımıza dair verdiğimiz sözleri tutarduk ruhlar aleminde. Kaçımız yapması gerekenleri yapabiliyor ki. Günahlar tatlı geliyor. Cazip geliyor.
Hapı cidden içecekti eminim ama dediğim gibi hala ben teselli ediyorum adamı.
Anneme biraz çıtlattım konuyu hereşyi değil tabiki eşimi çok sevdiği için yapma kıızım dedi yuvanı bozma dedi, içkisi yok kumarı yok dayağı yok dedi. Yıllarca babamdan çok çektiği için.
Affetmeyi düşünmüyorum ama akşam çok kötü oldum.
Sevmek ve karşındakinden beklememek çok acı.
Sevgim bitti mi hayır ama çok azaldı eminim kendimden.
Salak gibi geziniyorum ortalarda.
merveeee baak hafıften yumuşamaya başladın !!
iki hap atarak senı kandırmasına nasıl ızın verırsın.gebersın o.ç
otekı kadınla afedersın de yiyişirken "ne salak karım var evde"diye iç geçirirken bunları hazmedemezsın..
kendıne gel,sacını boyatmıssın..kendıne yenı sayfa acmıssın
bu adam senı tek gecelık aldatmamış,yıllardır senı ıplememiş...bırak merhamet etmeyi.sana kim merhamet edıcek.kendıne acımıyosun ki,kocan acısın..delırtme benı!
Eşiniz eve ne zaman ve niye döndü ki?
Burda KK'da bir konu vardı. Orda bir kullanıcı kendi annesinin başına geleni anlatmıştı. Babası çocuklarının üzerine yemin etmiş. Ve gene de aldatıyormuş. Erkekler bu kadar işte. İnsanoğlunun yeminine güven olunmaz. Neyin üzerine yemin ederse etsin. Sözlerimizi %100 tutan varlıklar olsak Rab'bime iyi bir kul olacağımıza dair verdiğimiz sözleri tutardık ruhlar aleminde. Kaçımız yapması gerekenleri yapabiliyor ki. Günahlar tatlı geliyor. Cazip geliyor.
Bilmiyorum canfıstığımm..
İnan nefes alamıyorum, çok kötüyüm.
Hakedecek hiçbirşey yapmadım ben..
Ne isterse yaptım, her anlamda tatmin ettim.
Haketmedim ben.
Öteki kızla 3 kere görüşmüş ama fiziksel birşey olmadı dedi yemin etti.
Ama gururuma yediremiyorum.
Bana nasıl yapar hala aklım almıyor haketmedim ki ben.
Bilmiyorum canfıstığımm..
İnan nefes alamıyorum, çok kötüyüm.
Hakedecek hiçbirşey yapmadım ben..
Ne isterse yaptım, her anlamda tatmin ettim.
Haketmedim ben.
Öteki kızla 3 kere görüşmüş ama fiziksel birşey olmadı dedi yemin etti.
Ama gururuma yediremiyorum.
Bana nasıl yapar hala aklım almıyor haketmedim ki ben.
Canım Allah sana sabır versin, hakkında hayırlısını nasip etsin. Burası fikir alışverişi yapmamızı sağlayan çok güzel bir yer, göremediklerimizi görüyor, sağlıklı düşünmemize yardımcı oluyor vs…
Burada herkes birbirini burada yazdıkları kadar biliyor; başka hiç birşey bilemeyiz yaşantısı, yapısı….
Eşinden ayrılıp ta çok mutlu olan, bu süreci kolayca atlatabilen insanlarda vardır, tam tersi durumu yaşayanlarda vardır. O nedenle en son kararı sen kendin, her şeyi gözden geçirip vermen gerekir. Burada ayrıl ya da ayrılma denir belki; ama insanın kendi başına gelince durumlar çok değişir. Ben sana ayrıl yada ayrılma diyemem; ama kendine biraz zaman ver. 2-3 hafta yalnız kal, sakince düşün. Her şeyi gözden geçir, acele karar verme. Eşinin yaptığı çok ama çok çirkin bir şey; ayrılık sebebide; sadece çok acele karar vermemeni tavsiye ederim. Hakkında hayırlısı neyse o olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?