Bir bakın lütfen..

Bende burdaki yorumlara anlam veremiyorum, o kadar kolay boşan et şunu bunu yap diyorsunuz ki! Yuva kurmak, dağıtmak kolay şeyler değil. Bu kadar basitce enine boyuna düşünülmeden konuşulup tavsiye verilecek bir şey değil boşanma meselesi. Ben konuyu detaylıca bilmiyorum, boşanmak en iyisiyse öyledir sonuçta herkesin kendi hayatı. hayırlı olsun arkadaşım. Yolun açık olsun. Zaten yorumum bu mesele üzerine değil, genel. Yorum yapanlar biraz daha düşünerek yorum yapmalı bence.

Ben gayet dusunerek yorum yapiyorum. Aldatilan bir kadina yuvani kurtar diyemem. Esas diyen bana hic dusunmeden yorum yapiyormus gibi geliyor. Toplum ve elalem baskisindan.

Yok ümitli ben kadınların hepsi mükemmel demiyorum. Hatta evlenince kocasına çok kötü davrananlar da var. (Hani şu beyazatlı prens senaryosu da her zaman geçerli değil) Ama evliliğin bitmesi o kadınlar yüzünden olmaz. Evet insanoğlu olarak hep başkalarını suçlama eğilimndeyiz, çünkü kolay olan o. Senin durumunda da o kadının sana karşı hiç bir yükümlülüğü yok. O kadın kötü olabilir evet ama sana kötülük yapan o değil. Evli bir adama sarkan bir kadın kötü bir kadındır evet ama senin evliliğine kötülük etmiş kişi o değildir. Yaşlanıcaz ümitli. Ve istisnalar dışında kadınlar erken çökse de erkekler şarap gibi oluyor ve genç kızların ilgilerini çekiyor. Ben yaşlanınca, göğüslerim sarkınca, kırışıklıklarım artınca da güvenmek istiyorum. O zaman etrafında dönecek tazecik kızlara bakmayacak bir adam istiyorum.

ben bir anne olsam bunu diyemezdim..

sevmek konusunda türk milleti olarak gerçekten cahiliz.

ben bir anne olsam bunu diyemezdim..

sevmek konusunda türk milleti olarak gerçekten cahiliz.
Sevgiyle hic alakasi yok tamamen baskalari ne der kafasi o.cocugunu uzeni insan sevebilir mi?inanmam inanmak istemem boyle biseye.elalemin agzi kapali dursun diye evladini ezdiren dayaga,ihanete goz yuman,yumduran cok malesef.

Ben bu konuyu detaylica biliyorum ve hatta diger konularinida biliyorum o yuzden bosan tavsiyesini haybeden vermiyorum. E tabi ki arkadasim ne yasadigini kendi bilir,akli yerinde, tavsiyeleri dikkate alip almamak ta onun insiyatifinde. Sonucta bz dedik diye bosaniyor degil.

Tüm konunu okudum en başından beri takip ediyorum sonunda ayrılma kararı almışsın canım dürüst olmam gerekirse ben eşine dayanamaz zamanla yumusar affedersin sanıyordum ama tahminimden daha güçlü davrandın tebrik ederim seni... ha biten bi evlilik üzücü ama ben senin adına çook çok sevindim ne yalan söylim çünkü kocan bu sonu kendi hazırladı ve bunu çoktan fazlasıyla haketmişti..

arkadaşım burdaki kimse boşanmak kolay demiyor, konuyu okumamışsınız bile, vay neden boşan diyorsunuz diye bize kızıyorsun... önce konuyu oku, sonra arkadaşımızın yerine koy kendini, sen boşanmam ben böyle bir durumda diyebiliyorsan boşanma, kimse birisi dedi diye boşanmaz zaten, hele sanalda... bilmeden de vay ne kolay boşan diyorsunuz deme, bi zahmet oku...sen de "boşanma arkadaşım" diye yorum yap...

Öncelikle blöflü bir şekilde, sakince eşinizle konuşun Allahın hakkı 3'tür sen kotayı doldurdun bir başka yanlış daha yaparsan dönüşü yok gibisinden hatta eşinizden yapabileceği ölçüde birtakım isteklerde bulunun misal veriyorum telefonum bozuldu ya da eskidi yenisini alalım mı? tarzında ,karşısında kırıcı olmadan güçlü durun, kendinize zaman ayırın bakımlı olun ve sonra da bir süre eşinizi gözlemleyin, konuyu mümkün olduğunca dile getirmeyin

54. sayfadayız güzelim ya. Konu sahibi boşanmaya karar verdi çoktan.

Konuyu okumadım YANİ ADAMIN SENİ DEFALARCA ALDATTIĞINDAN HABERİM yok ama sana boşan diyenlere çok kızıyorum yuva kolay kurulmuyor. İşte tam da bu kafadan istiyorum!

Konuyu okumadım YANİ ADAMIN SENİ DEFALARCA ALDATTIĞINDAN HABERİM yok ama sana boşan diyenlere çok kızıyorum yuva kolay kurulmuyor. İşte tam da bu kafadan istiyorum!

Ahhahaha ne demek istediğini anlayana kadar 3 kere okudum :)

yuvanın dağılması çok üzücü keşke son bir şans verseydi

Aldatma ve şiddet son bir şansı haketmiyor bence. Kendi kızını düşün. Canından can kattığın, bir damla gözyaşına dünyayı yıktığın çocuğunu, 30 yıl gözün gibi baktığın yavrunu bu kadar ağlatsalar, bu kadar üzseler, aldatsalar, salak yerine koysalar yavrum yuva kolay jurulmuyor mu dersin? Sen daha iyilerini hakediyorsun mu dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…