- 26 Temmuz 2012
- 2.854
- 8.285
- 108
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Bende burdaki yorumlara anlam veremiyorum, o kadar kolay boşan et şunu bunu yap diyorsunuz ki! Yuva kurmak, dağıtmak kolay şeyler değil. Bu kadar basitce enine boyuna düşünülmeden konuşulup tavsiye verilecek bir şey değil boşanma meselesi. Ben konuyu detaylıca bilmiyorum, boşanmak en iyisiyse öyledir sonuçta herkesin kendi hayatı. hayırlı olsun arkadaşım. Yolun açık olsun. Zaten yorumum bu mesele üzerine değil, genel. Yorum yapanlar biraz daha düşünerek yorum yapmalı bence.
Canım kesinlikle haklısın..
Yalnız bir de şöyleleri var..
Mesela benim eşim eski kız arkadaşıyla yazışmış ilk aylarımızda..
Eşim evliliğe dair sıkıntılarını anlatmış..kız da dememiş ki git bunu eşinle konuş..
Arkamdan bi güzel doldurmuş..fırsat kollamış bi nevi boşansın diye..
Yani insan evladı olsa resmi bi şekilde yardımcı olur ve soğuk davranır..
Hatta eşim ben öğrenince kıza demiş bidaha görüşmeyeceğim senle eşim çok üzüldü diye, o da "ben arkadaş olarak yaklaştım sana eşin de ne tuhafmış" demiş.. elde edemeyince salağa yatmış kısacası..
Yani ikisi de karaktersiz..
Hem mutsuz evlilikten fırsat kollayan ucuz kadınlar,
Hem küçük bi sıkıntıda kendini başka kadınların sözleriyle teselli eden basit adamlar...
ben bir anne olsam bunu diyemezdim..Anneme herseyi anlattım Uğuru oğlu gibi seviyor benim icin bir sans ver bir daha yapacagina inansam inan ki senin mutsuz olacağını bilsem evladimsin yaptirmam dedi ama Ugur bir şansı hakediyor kızım dedi...hakkımı helal etmem bak sana dedi ben kendimden emin konuşunca... her insan tek bir şansı hakeder dedi bu da ilk be son şansı olsun nolursun dedi ve kötülendi annem
Evet su anda hastayım yolumu çizmem gerek
aldatan erkeğimi baş tacı ederim..
rekabeti seven Bi insanım..
arap atı gıbı koştursun bizi..kım kazanırsa ona binsin erkekim..
Sevgiyle hic alakasi yok tamamen baskalari ne der kafasi o.cocugunu uzeni insan sevebilir mi?inanmam inanmak istemem boyle biseye.elalemin agzi kapali dursun diye evladini ezdiren dayaga,ihanete goz yuman,yumduran cok malesef.ben bir anne olsam bunu diyemezdim..
sevmek konusunda türk milleti olarak gerçekten cahiliz.
Ben bu konuyu detaylica biliyorum ve hatta diger konularinida biliyorum o yuzden bosan tavsiyesini haybeden vermiyorum. E tabi ki arkadasim ne yasadigini kendi bilir,akli yerinde, tavsiyeleri dikkate alip almamak ta onun insiyatifinde. Sonucta bz dedik diye bosaniyor degil.Bende burdaki yorumlara anlam veremiyorum, o kadar kolay boşan et şunu bunu yap diyorsunuz ki! Yuva kurmak, dağıtmak kolay şeyler değil. Bu kadar basitce enine boyuna düşünülmeden konuşulup tavsiye verilecek bir şey değil boşanma meselesi. Ben konuyu detaylıca bilmiyorum, boşanmak en iyisiyse öyledir sonuçta herkesin kendi hayatı. hayırlı olsun arkadaşım. Yolun açık olsun. Zaten yorumum bu mesele üzerine değil, genel. Yorum yapanlar biraz daha düşünerek yorum yapmalı bence.
Bende burdaki yorumlara anlam veremiyorum, o kadar kolay boşan et şunu bunu yap diyorsunuz ki! Yuva kurmak, dağıtmak kolay şeyler değil. Bu kadar basitce enine boyuna düşünülmeden konuşulup tavsiye verilecek bir şey değil boşanma meselesi. Ben konuyu detaylıca bilmiyorum, boşanmak en iyisiyse öyledir sonuçta herkesin kendi hayatı. hayırlı olsun arkadaşım. Yolun açık olsun. Zaten yorumum bu mesele üzerine değil, genel. Yorum yapanlar biraz daha düşünerek yorum yapmalı bence.
Tam beni anlatmış
Nasılsın canım? Umarım iyisindir.
Öncelikle blöflü bir şekilde, sakince eşinizle konuşun Allahın hakkı 3'tür sen kotayı doldurdun bir başka yanlış daha yaparsan dönüşü yok gibisinden hatta eşinizden yapabileceği ölçüde birtakım isteklerde bulunun misal veriyorum telefonum bozuldu ya da eskidi yenisini alalım mı? tarzında ,karşısında kırıcı olmadan güçlü durun, kendinize zaman ayırın bakımlı olun ve sonra da bir süre eşinizi gözlemleyin, konuyu mümkün olduğunca dile getirmeyinEşinizin nişanlıyken sizi aldattığını öğrenseniz ve 1 buçuk yıllık evliliğinizde 1 yıl öncesine kadar telefonla kız arasa ve eşiniz konuşsa.
Ve son 1 yıldır da tövbe etmiş olsa eşim ve doğacak çocuğum dışında kimsem olmayacak diye büyük yeminler etmiş olsa kendi kendine..
Affedebilir miydiniz?
Eşinizi seviyorsunuz oda sizi seviyor, eminsiniz.
Kırıcı olmadan yorum bekliyorum.
Öncelikle blöflü bir şekilde, sakince eşinizle konuşun Allahın hakkı 3'tür sen kotayı doldurdun bir başka yanlış daha yaparsan dönüşü yok gibisinden hatta eşinizden yapabileceği ölçüde birtakım isteklerde bulunun misal veriyorum telefonum bozuldu ya da eskidi yenisini alalım mı? tarzında ,karşısında kırıcı olmadan güçlü durun, kendinize zaman ayırın bakımlı olun ve sonra da bir süre eşinizi gözlemleyin, konuyu mümkün olduğunca dile getirmeyin
sitede yeniyim mevzu önüme çıkınca tarihi görmeden yorum yaptım ama gerçekten çok vahim bir durummuş keşke okumasaydım dedim .54. sayfadayız güzelim ya. Konu sahibi boşanmaya karar verdi çoktan.
sitede yeniyim mevzu önüme çıkınca tarihi görmeden yorum yaptım ama gerçekten çok vahim bir durummuş keşke okumasaydım dedim .
yuvanın dağılması çok üzücü keşke son bir şans verseydiYok tarih çok eski değil 2 hafta mı ne oldu. Ama konu sahibi kararını verdi sonunda.
Konuyu okumadım YANİ ADAMIN SENİ DEFALARCA ALDATTIĞINDAN HABERİM yok ama sana boşan diyenlere çok kızıyorum yuva kolay kurulmuyor. İşte tam da bu kafadan istiyorum!
yuvanın dağılması çok üzücü keşke son bir şans verseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?