- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
amin canım benim. Daha güzel günlere inşallah
Çok daha güzel günler gelecek. Arada hafif mutsuzluklar olabilir. İnsan bir iş değiştirdiğinde, semt değiştirdiğinde bile alışma evresi geçiriyor. Sen kafan attığında bunaldığında hep buraya yaz. Biz hep burdayız. Her şey çok güzel olacak.
:)Ben de bir daha konuna yazmayacaktım (çünkü barışacağını düşündüm) ama son yazdıklarından sonra tebrik etmek istedim. Allah karşına seni hakkedecek insanlar çıkarsın... Zor bir süreç ama zaman ilaç gb gelecek...
Evet.
Sürekli gözümün önüne gelecekti fotolar vs.
Elinden geleni yaptı beni ikna etmek için ama ben kendimi biliyorum.
Olmazdı yapamazdım.
Hakkımda hayırlısı.
:)
Seni pişman etmeye sevindim
İnşallah zamana ve Allaha sığınıyorum.
Ben de pişman olduğuma memnun oldum cnm :) senin için mutluluk bu adamın ötesinde. Sadece bu konuna istinaden demiyorum. Diğer konularında da çk sıkıntılı bir evlilikti.:)
Seni pişman etmeye sevindim
İnşallah zamana ve Allaha sığınıyorum.
Ben olsam affedemezdim etrafımdakilere farklı niyetle bir kere dönüp bakmayacağım değer verip sevgimi sadakatimi adayacağım sonra başkasıyla konuşacak aldatmaya yeltenmesi bile yeter ben kaldıramam büyük konuşmak istemem ama midem almaz yediremem ben sevmemiş ki aldatmıştır benim için seven insan aldatamaz ben neden aldatmıyorum bu heves ya da erkeklik ihtiyacı zırvaları bana göre değilhayır onun içinde çok kötü olurdu affetsem onun hayatı zindan olurdu hep bir şüphe bir kuşku herşeyini karıştırmaya başlardım böyle bir hayata ne ben sabredebilirdim ne de karşımdaki en iyisi affetmemek
canım konuyu okuyamadım?
ne oldu ayrılıyomusunuz?
bi de aldatma ilişki boyutunda mı, yoksa senden gizli görüşme şeklinde mi?
benzer bişey yaşadım da ona göre yorum yapayım diyorum...
Çoookk güzel yazmışsın canım...
Tam olarak hissettiklerim bu.
kızmayın bana ama bence eşin son bir şansı hakediyor. ağzınla diyorsun değişti diye.. bence ona bir şans daha ver hem annende demiş hakkımı helal etmem diye. anneler kolay kolay böyle şeyler söylemez.. ben sana hemen affet demiyorum al karşına konuş önce birlikte konuşun kararınıza görede ailelere haber veririrsiniz.. birlikte konuşursunuz.. eşini al karşına çok gururum kırıldı seni nasıl affedeceğimi bilmiyorum de o kadar zorla ki onu bir daha asla yapamasın.. eğer ki herşey yolunda giderse maddi durumunuzda yeterliyse başbaşa tatil yapın ve telefonlarınızı kapatın.. ama bana kalırsa son bir şans verin..
aynı şeyi sen eşine yapsaydın ne olacaktı?? tabi ki arkasına bakmadan gidecekti.. annesi oğlunu avutacağına alsın karşısına bu pisliği nasıl yaptıysan öyle temizle o kızın gururunu hiçmi düşünmedin bunları yaparken nie dememiş.. sen yapsaydın aynı hatayı ooo oğlum boşan bu namuzsuzdan derdi.. azcık üzüntüne saygı duysunlar.. yuva bu kadar çabuk yıkılırmıymış ihhanet etmeden önce düşünecekti sana hey yavrum heyy..işine gelmiştir oğluyla konuşmak ağlamak yüzsüzler.. affetme kız sürünsünler..
kızmayın bana ama bence eşin son bir şansı hakediyor. ağzınla diyorsun değişti diye.. bence ona bir şans daha ver hem annende demiş hakkımı helal etmem diye. anneler kolay kolay böyle şeyler söylemez.. ben sana hemen affet demiyorum al karşına konuş önce birlikte konuşun kararınıza görede ailelere haber veririrsiniz.. birlikte konuşursunuz.. eşini al karşına çok gururum kırıldı seni nasıl affedeceğimi bilmiyorum de o kadar zorla ki onu bir daha asla yapamasın.. eğer ki herşey yolunda giderse maddi durumunuzda yeterliyse başbaşa tatil yapın ve telefonlarınızı kapatın.. ama bana kalırsa son bir şans verin..
aynı şeyi sen eşine yapsaydın ne olacaktı?? tabi ki arkasına bakmadan gidecekti.. annesi oğlunu avutacağına alsın karşısına bu pisliği nasıl yaptıysan öyle temizle o kızın gururunu hiçmi düşünmedin bunları yaparken nie dememiş.. sen yapsaydın aynı hatayı ooo oğlum boşan bu namuzsuzdan derdi.. azcık üzüntüne saygı duysunlar.. yuva bu kadar çabuk yıkılırmıymış ihhanet etmeden önce düşünecekti sana hey yavrum heyy..işine gelmiştir oğluyla konuşmak ağlamak yüzsüzler.. affetme kız sürünsünler..
ben sana bunu yazdım en son zaten kv kp gereken cevabı vermişler eşine benim söylediklerimide söyleyip mesaj atmış sana yinede sen bilirsin karar senin..
Kb eşimi çağırdı buraya gel dedi tabi kendi konuşmaya tenezzül etmiyor kv ye söyletiyor.
Buraya gel seninle konuşacaklarım var dedi.
Haaa kv mesaj attı etti ama eminim ki eşimin zoruyla, eşim arattırdı ona gün doğdu çünkü.
Kadın hala gezme derdinde bak barışmazsanız gelmem diyor pişkin pişkin bide. Kb eşimle bu olay sonrasında hiç konuşmadı, ama kv hemen yetiştiriyor.
Ve fırsat geçti günde en az 30 a çıkardı aramasını güyaaaaa (!) oğlunu teselli ediyor.
Bu kadın ve diğer kadın allaha havale ediyorum.
Anne dediğim güne yazıklar olsun.
Gidecek misin? Mesafe ne kadar? Eşin mi götürecek. Telde konuşsanız olmaz mı?
Yok yok ben değil eşimi çağırdı KB.f bir
Kv ise kızına ve bana gitme derdinde okul açılmadan gezeyim derdinde.
Allah ıslah etsin kurban olduğum.
Ben gitmeyecem canım işim olmaz
Ay sevindim çünkü yaşlı başlı insanları tuhaf bir şekilde ikna ediyorlar. Allah bilir eşin ordan dönünce neler yumurtlayacak. Gitti mi peki eşin? Ne zaman dönecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?