- 1 Ocak 2011
- 1.293
- 1.611
- 358
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Kayınvalidenle ilgili her yazışında daha da çok boğasım geliyor kadını, nasıl bir insan anlamak mümkün değilGitmedi gitmem diyor.
Kb dan fırça yiyeceğini biliyor çünkü :)
Hahaha gitmem banane işim var benim dedi. Eşimi ikna etme ve afedersin ağzını tükürme derdinde kb.
Ama kv gezme :)
Allahım ilerde evladım olursa ve yuva kurarsam böyle bir kv olmayayım inşallah yarabbiiii
Kayınvalidenle ilgili her yazışında daha da çok boğasım geliyor kadını, nasıl bir insan anlamak mümkün değil
Senin mi benim miiiiiiiiiiii..
Allaha havale ediyorum..
Yuva bozanin yuvası olmaz onunda olmayacak
O da görecek gününü. Yeni gelini ağzına ederken eskisini mumla arayacak ama sen çoktaaan musmutlu hayatına devam ediyor olacaksın.
Evet canım ayrılıyorum.
İlişki olmamış kız da söyledi ama öptüğü yanak yanağa fotoğraflar sarılma fotoğrafları var.
3 kere görüşülmüş. 2 si yarım saat ve cafede. Kız da eşimde birbirinden habersiz aynı şeyi söylediler. Görüşmeler yüzyüze olanlar nişanlıyken, telefon görüşmeleri evliyken.
Kız tehdit etmiş eşine herşeyi anlatırım diye o da affetmeyeceğimi bildiği için devam etmiş tehditlere.
3 yıldır isteklerimi yapmayan adam 1 haftada hepsini yaptı, insanoğlu işte.
Canım benim....
Çok üzüldüm..
Bi ucuz kadın yüzünden harap olan bi evlilik daha..
Böyle kadınların topunun Allah belasını versin...
Eşin en son nezaman görüşmüş bu pislikle?
Bi de kaç aylık hamilesin?
Canım benim....
Çok üzüldüm..
Bir ucuz kadın yüzünden değil yalnız. Bir ucuz adam yüzünden bitiyor bu evlilik. Evlilikler 2 kişi ile yaşanır. 3. kişiler (metres, dost, kaynana, görümce) giriyorsa hata çiftlerden birindendir. Artık 3. kişiyi kim sokuyorsa.
çok doğru bir yorum ucuz olan adam.Bir ucuz kadın yüzünden değil yalnız. Bir ucuz adam yüzünden bitiyor bu evlilik. Evlilikler 2 kişi ile yaşanır. 3. kişiler (metres, dost, kaynana, görümce) giriyorsa hata çiftlerden birindendir. Artık 3. kişiyi kim sokuyorsa.
Çoooookkkkk haklısınnnnnnnn.....
çok doğru bir yorum ucuz olan adam.
Canım benim....
Çok üzüldüm..
Ben üzülüyorum bu konularda, evleniyor kadınlar, beyaz atlı prensini bulmuş gibi davranıyor, seviyor, pohpohluyor. Sonra da karşılığında prenses muamelesini hakediyor. El üstünde tutulmayı, sevilmeyi, şevkat görmeyi. Ama noluyor tabiri caizse ağzına ediliyor o kadının, hem de bulduğunu sandığı beyaz atlı prensi tarafından. Sadece bu sebepten bile bitebilecekken evlilik bir de kadın çıkıyor ortaya. Ve sonra neymiş hep bu ahlaksız kadınlar... Yahu koca koca mı da ahlaksız kadın yüzünden bitsin. Çok kıymetlisiniz hanımlar, ve daha iyisini hakediyorsunuz. Konu sahibi arkadaşım sen de Allah'ın izni ile daha iyilerini görüceksin inşallah.
Ben üzülüyorum bu konularda, evleniyor kadınlar, beyaz atlı prensini bulmuş gibi davranıyor, seviyor, pohpohluyor. Sonra da karşılığında prenses muamelesini hakediyor. El üstünde tutulmayı, sevilmeyi, şevkat görmeyi. Ama noluyor tabiri caizse ağzına ediliyor o kadının, hem de bulduğunu sandığı beyaz atlı prensi tarafından. Sadece bu sebepten bile bitebilecekken evlilik bir de kadın çıkıyor ortaya. Ve sonra neymiş hep bu ahlaksız kadınlar... Yahu koca koca mı da ahlaksız kadın yüzünden bitsin. Çok kıymetlisiniz hanımlar, ve daha iyisini hakediyorsunuz. Konu sahibi arkadaşım sen de Allah'ın izni ile daha iyilerini görüceksin inşallah.
Ahaaa..Vallahi merve ben de senden bu kararliligi beklemiyordum.tebrik ederim.en dogrusu oldu.ben de bosaniyorum dilekceyi verdim.evleri ayirdim ama bugun cok icimde kalan biseyi yaptim.kvye bi paket kina yolladim.ayiplayanlar olacak tabi ki ama ben 10 kilo verdim sanki o kadar iyi geldi
Vallahi merve ben de senden bu kararliligi beklemiyordum.tebrik ederim.en dogrusu oldu.ben de bosaniyorum dilekceyi verdim.evleri ayirdim ama bugun cok icimde kalan biseyi yaptim.kvye bi paket kina yolladim.ayiplayanlar olacak tabi ki ama ben 10 kilo verdim sanki o kadar iyi geldi
Yok fazlasiyla haketmisti.ayrilmisiz bitmis hala cenesi kapanmiyo ordan burdan laf duyuyorum yolladim rahatladim.artik gercekten konusucak biseyi var enazindan:)Ahaaa..Bir ck kadının boşandıktan sonra dahi yapamayacağı şeyi yapmışsın. Hiç te ayıplayamayacağım hakedenler var çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?