sorma ya gerçekten o kadar sinir bozucu ki. yok zaten başka konuda da destek olduğu yokHiç huyim değildir ama yalan söylerdim. Başka şekilde alırdım parayı. Nereden buluyorsunuz bu evrimini tamamlamamış adamları yahu. Neyse ki boşamışsın.
zaten adam olsaydı boşanmazdım. Allahından bulsun öyle çok istiyorum ki durumum ondan iyi olsun da birdaha asla ona tek kelime etmemeyi para konusunda.Hiç huyim değildir ama yalan söylerdim. Başka şekilde alırdım parayı. Nereden buluyorsunuz bu evrimini tamamlamamış adamları yahu. Neyse ki boşamışsın.
Kuran kursuna gondericem 2000 lira istiyolar de. Kalan paraylada kizin baledeyken kahve pasta yap.
Ehh dinsizin hakkindan imansiz gelir derler. Bu arada 1750 lira aylik mi yoksa tek seferlik bir odeme mi?ay çok güldüm vallahi
1750 tl iki aylık bir ödeme her iki ayda bir 1750 tl ödenmesi gerekiyor. haklısın vallahiEhh dinsizin hakkindan imansiz gelir derler. Bu arada 1750 lira aylik mi yoksa tek seferlik bir odeme mi?
inan ki ne zaman ekstra bir masrafına ortak olmasını istediysem ya işlerim kötü dedi yada bu benim sorunum değil diyip işin içinden çıktı. nasıl olduysa geçen ay kzıına mont aldıNafaka haricinde giderine ortak olmayip, inanctan dem vurmasi ironik. Yalan soyleyin. Cocugun okulundan sunu istiyorlar vs deyip alın
evet yapıyorum onu satıyorum dolap üzerinden kıyafetlerini ayakkabılarını filan.Baba bozuntusundan ben de de var.3 kuruş nafaka dışında babalığı yok.
Dolap uygulamasından kızınizin kullanmadığı giysi, oyuncak , ayakkabi vs varsa satıp ilk ay ücretini ödeyebilirsiniz.Hatta ben özellikle babasinin geçmişte aldiklarini satiyorum.
Bu adamdan hayır yok kabul edip başka çareler arayin.Allah yardımcınız olsun
Sasirmiyorum artik bunlara. Sanki cocuk onlarin degilmis gibi davraniyor cogu erkek. Halbuki evladina yapıyorsun, eski esine degil. Ah bir anlasalarinan ki ne zaman ekstra bir masrafına ortak olmasını istediysem ya işlerim kötü dedi yada bu benim sorunum değil diyip işin içinden çıktı. nasıl olduysa geçen ay kzıına mont aldı
ya bana yapmak istese de kabul etmem zaten ondan birşey yetersiz zavallının teki.Sasirmiyorum artik bunlara. Sanki cocuk onlarin degilmis gibi davraniyor cogu erkek. Halbuki evladina yapıyorsun, eski esine degil. Ah bir anlasalar
boşan ve bir kız çocuğunu kurtarMerhaba herkese.
Bu konu baya dert oldu bana ne yazık ki, içimi dökmek için yazmak istiyorum.
Kızım(4,5 yaşında) okulda ki bale etkinliğine katılmak istiyor, fiyatı 1750 tl ve ben malesef gönderemiyorum.
Yani imkanlarım el vermediği için bu kadar yüksek bir tutarı ödeyemiyorum ama kızım gerçekten yatıp kalkıp baleye gitmek istiyorum diyor.
Bir şekilde göndericem ama nasıl bilmiyorum umarım bir yolunu bulurum.
Gelelim bana asıl dert olan meseleye.
Babasına söyledim, çok gitmek istiyor bir şekilde para koy bende koyayım gönderelim diye.
Verdiği cevap aynen şöyle: Ben kızımın baleye gitmesini istemiyorum bu konuda da hiçbir katkım olmayacak. onun önce dini eğitim alması gerekiyor baleye karşıyım anlayışın için teşekkür ederim.
Yani ne diyeyim bu adama?
Hiç bir konuda katkısı olmuyor sadece nafakayı ödüyor düzenli bir şekilde.
Kendisi çok inançlı olduğunu iddia ediyor, ve sürekli kızıma duaları öğretmem için baskı kuruyor, dini bir okula vermedim diye söylenip duruyor.
Ne yapacağımı bilmiyorum valla çok sıkıldım tüm masrafları benim üzerimde
terbiyesiz eşiniz gıcıkevet yapıyorum onu satıyorum dolap üzerinden kıyafetlerini ayakkabılarını filan.
umarım denkeştiririm :) gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun böyle insanlarla ne yapıcaz bilmiorum
Nafaka disinda para vermiyor diyen bir kadin kocayi 2.ye mi bosayacak?boşan ve bir kız çocuğunu kurtar
keşke mümkün olsa. tekrar tekrar erkek boşamak ne keyifli olurNafaka disinda para vermiyor diyen bir kadin kocayi 2.ye mi bosayacak?
Bi sakin olsun yahu çocuk daha dört yaşında.sürekli kızıma duaları öğretmem için baskı kuruyor, dini bir okula vermedim diye söylenip duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?