Bir bale meselesi :(

Hayır bir de o yaş çocuğunun bale yapmasında ne gibi bir sakınca görmüş, kız kıza takılıyorlar işte. Sanki tango kursuna gidecek sjsjsjsj
Arkadaslar kari koca cruise gemiyle tatile gitti, kizlari o zaman 5 yasinda, nerde nasil bilmiyorum direk danscisini dans ederken görmüş gemide kiz, 2 sene ben büyüyünce direk danscisi olucam diye gezdi bdhdhhd duyanin gözü pörtlüyodu hjhrjfjfj

Beterin beteri var. Konu sahibinin eski kocasına öylesi müstahak.

Bence aynı zamanda da dini bir kursa yazdırın şöyle ucuzundan ama 2000 istiyorlarmış deyin bu paraya baleye de göndermiş olursunuz

ahahahahhahahaha benimkine müstahak böyle birşey olucak muhteelen fjhdjhgdjhg

Bence aynı zamanda da dini bir kursa yazdırın şöyle ucuzundan ama 2000 istiyorlarmış deyin bu paraya baleye de göndermiş olursunuz
herkesin çocuğuna din eğitimi aldırmak istemeyebileceği fikri aklınıza dahi gelmiyor, değil mi? hatta bazı insanların İslam pratiklerini takip etmiyor olabileceği sizin için ihtimal dahilinde mi?
rica edicem kadıncağıza dini herhangi bir öğretiyi takip eden bir kurs önermeyin. çocuk henüz 4 yaşında

bu yaşta dini eğitim almasına ben de karşıyım açık olmak gerekirse. daha oyun çağında olan bir çocuğu din öğretmek ne kadar doğru bilemiyorum. tabi dini okula göndermem için yazmamışlar sadece dini okula gönderiyorum diyip bale parasını alın demek istediler :)

arkadaşlar kendisi de çok bilmiyor bu arada bi içer bi namaz kılar ne yaptığı belli değil. 1 sene namaz kılıp vaaz verir, 1 sene gider içmi masalarından kalkmaz, böyle değişik bir tip. 35yaşında ümreye gitti çok değiştim filan diyip dine yöneldiğini düşünüyor kendince ama hak yemekten korkmaz iftira atmaktan da çekinmez bir tip. bana daha geçen hafta iftira attı onunla barışmak istiyormuşum da kendisi yanaşmıyormuş diye düşünün.alakası bile yok halbuki

Okul öncesi öğretmeniyim, bir kızım var böyle nerden görmüş bilmiyorum yatıyor kalkıyor bale.. akıllıa tahtadan arada günün şarkısını açarım, tutturur öğretmenim bale videosu aç. Geçen hiç huyu değildir oje sürüp gelmiş, uyardım artk hem bu hem çıkarıcısı çok zararlı sürme diye, bale yapmış evde kombinine uysun diye sürmüş..ay gülsem mi ağlasam mu çocuğun o hevesi içimi burktu, kendi çocukluğum geldi aklıma.. okul zaten imkanları kısıtlı bir bölgede, ama imkanı olan bir aile olsa dicektim ki yönlendirin. Demem o ki… çocuklar her şeye böyle heves etmiyoe, edince de ya ilerliyorlar ya da o arzu şçin gerçek olan bir kıyafet bir gösteri hafızalarında. Hiç çıkmıyor. İmkan ayağınıza kadar gelmiş, hem dışarda olsa daha pahalı da olur muhtemelen. Nasıl olur bilmem de bi çözüm güzel olur sanki

evet çocuklar gerçekten heveslendiğinde yatıyor kalkıyorlar ondan bahsediyor :) bir şekilde göndericem ama nasıl bilmiyorum gerçekten bir yolunu bulucam ama :) onun kalbini kırmaya değer mı Allah aşkına.

Benim oğlumda akülü araba istemişti yarı yarıya koyalımda alalım yazık demiştim. Akülü arabasıda olmayıversin para mara vermem ben demişti.
Çocugu zerre umrunda olmayanlar yapıyor genelde bunu. Karnı tok mu tamam. Aileden görmemiş ki napıcan. En azından dehlemişsin bu sorumsuzu bosver. Tek basına yetersin sen.

Tek başıma yeterim tabi ki. elimden geleni yapıp imkanlarımı gerekirse zorlar yine de gönderirim. ama ilerde o çocuk ona birşey yapsın da istemem açık olmak gerekirse. sinir oluyorum erkeklere gerçekten. oolsa nolucak çocuk heveslenmiş akülü arabaya. Rabbim sorsun hesabını.

Ya sen bir dur kavgacı bacı

Aynen valla bende istemem. Zamanında ne sıkıntısını çektide sonra babayım diye ortada gezicek. Ben şimdiden söylüyorum oğluma. Yarın iş güç sahibi olunca baban sahip çıkar sana. Ozaman da sen ona çıkmayacaksın diyorum. Belki linçlenecem ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…