Bir bale meselesi :(

Yaa ben hatirladim sizi baska bir konunuz daha vardi nafaka ve okul masraflari ile ilgili. Bu baba olacak kisinin iyi niyetten anladigi yok, nafaka arttirma davasi acsaniz da en azindan huzursuz olsa? Sen ek masraflara katilmiyorsun, beni mecbur ettin, masraflar ortada dersiniz.

Odeyemezse nafakayi da zorlama hapsi yatsin, kendi cocuguna acimayana kimse acimaz

Balenin nesi var ya sadece kızlar arasında ne alaka adam para vermemek icin bahane üretmiş. ben küçükken gidiyordum o yaşta çok özeniliyor çok iyi anlıyorum minnoşu onunla yatıp kalkıyordur kuzum ya
2 ayda bir 1750 ise aylık 875 ‘e denk geliyor gelir gider tablosu yapın bir şekilde çıkar o para

Yapıcam bi yolunu bulup göndericem öyle yatıyo öyle kalkıyo valla :) çok da güzel bir dal zaten,gelişimi için de önemli birşey bence.

Açıcam kuzum işlermi halledeyim,ona da sıra gelicek tabi ki :) yetmiyor çünkü ayrıca gayet de durumu da var olmasa tamam derim.

terbiyesiz eşiniz gıcık
Allah yardımcınız olsun inşallah denkleştirebilirsiniz parayı
yarım isteyebileceğiniz birileri yok mu dede vs
Kız kardeşim de koyucak bende koyucam annemdem de isticem bi şekilde denkleştirip göndericez çocuğu işte onun da katkısı olsun diye söyledim bende 300 400 ne kadsr gönderebilirsen dedim. Ona rağmen böyle

2 aylıkmış Bale ücreti haftada kaç saat gidiyor ki
Benim kızımda gidiyor haftada 1 saat 450 tl ödüyoruz biz

Babasına gelince saçmalamış tabiki dua öğrenebilir ama ne alaka yani parayı vermemek için söylemiş gibi me geliyor

Var öyle baleden haz etmeyen bir muhafazakar kesim diyip konuyu kapatmak istiyorum.

ya daha g.tünü yıkamayı beceremeyen çocuk ne duası okusun?

Iyiki velayet sizdeymiş adama kalsa neler edecek kıza

Özel kuran dersi aldiricam de kendin evde ufak süreleri öğret...kizinida baleye gönder...

Açıcam kuzum işlermi halledeyim,ona da sıra gelicek tabi ki :) yetmiyor çünkü ayrıca gayet de durumu da var olmasa tamam derim.

Bir de kendi elleriyle cocuklariyla olan iletisimlerini de bozuyorlar. Benim doktoraya basladigim sene bir sinif arkadasim vardi, erken evlenip bosanmis bir kizi vardi ilkokul caginda, ayni boyle maddi bir konuda telefon konusmalarina sahit oldum. Sonra kendi anlatmisti 50$'lik bir sey olsa yarisini anneden istiyormus falan.

Simdi aradan seneler gecti kiz ergenlik caginda, babasiyla gorusmek istemiyor, artik ona da karismaya baslamis cunku babasi.

Daha uygun fiyatlı bir bale kursu bulup ona gönderseniz olmaz mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…