bir bayan icin

imparatoricee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
7
0
1
27
Tip ve dış hekimliği hariç en uygun meslek nedir ablalarim tercih yapacağım bu sene yardım eder misiniz

sağlık sektörü derim ben aklım olsa şimdiki hep öyle yazardım manyak gibi mühendislik okudum yahu

Dün de buna benzer bir konu açıldı. Orada da yazdım burada da yazayım tıp derim ben.

her meslekten açıkta olan insanlar var..sağlık sektörü biraz daha iyi..yani atamazsan bile özelde çalışma olanığı var..benim yaşadığım yerde mühendislikte iyi meslek..

Eğer ileride eczane açabilecek parayı bulabilecekseniz Eczacılık çok güzel bir bölüm bence.

"Bir bayan için" lafını da hiç sevmem.
"Öğretmenlik... bir bayan için en güzel meslek" diyen cahillerin ağzına ıslak tuvalet terliği ile vurasım gelir

Kadının kendisini aşağılaması bu yaa..
Bir "bayan" için en güzel meslek, en zevk aldığı meslektir.
Ev işi de yapacam diye kendinizi bu kadar paralamayın. Erkeklerin yaptığı işleri siz de yapabilirsiniz. Kafanız çalışıyorsa.

Ne mühendisliği abla
kimya mühendisliği okuması ayrı çalışması ayrı sıkıntı mühendislikte. özel sektörde fabrikada çalışırsan bittin zaten iliğini sömürüyorlar devlete yada kamu kuruluşuna girmek istersende çok yüksek puanlar ve (veya değil ve) yüksek mevkide dayılar gerekiyor. sağlık sektörü biraz daha rahat görünüyor bana tabi alım daha fazla

düzeltme: sadece kadın olduğum için söylemiyorum bunu tabi işçi kadın mühendisi pek dikkate almıyor daha çok baskı uygulaman gerekiyor ama eşim de mühendis o da şimdiki aklı olsa mühendislik yazmazdı.

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik. Atandığınız taktirde rahat olduğu söylenen bir bölüm. Diger branşlara gore en azından daha cazip. Atamasi ve maas durumu iyi. Tatili var.

Senin istediğin bölüm nedir,önemli olan o. Şu ikisine çok dikkat et; 1.Meslek seçimi, 2.Eş seçimi
Puanım yetseydi,imkanım olsaydı çocuk doktorluğu ya da öğretmenlik okumak isterdim.Seve seve yapardım bu meslekleri.

bir çok meslekte kadın-erkek ayrımı yapılmaz.

ama ben sanatla ilgili mesleklere kadınları daha çok yakıştırıyorum nedense,
yazarlık, heykelcilik, ressamlık...

ama bu sadece önyargı, yoksa çok yetenekli erkek sanatçılar dolu dünya.

örneğin mühendislik de kadına pek önerilmez, mühendislik okudum, ve evet çok zorlandım, ama hiç keşke başka meslek seçseydim demedim, seviyorum mesleğimi.

Saglik sektorunden sasma derim ben. Ben eczacilik fakultesindeyim ve ilgimi baya cekiyor. Bayanlar icin temiz is hemde

Beslenme ve diyetetik ve psikoloji derim ben eğer tıp ve diş istemiyorsanız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…