- 21 Temmuz 2016
- 7
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi imparatoricee
-
Beden bayan desek ne oluyor? Bilmediğim için soruyorumÖncelikle bayan değil kadın ufaklık.
Eczane önerisine katılıyorum ben de. Ama bir kadın her türlü mesleği de icra edebilir.
Teşekkürler
Beden bayan desek ne oluyor? Bilmediğim için soruyorum
"Bir bayan için" lafını da hiç sevmem.
"Öğretmenlik... bir bayan için en güzel meslek" diyen cahillerin ağzına ıslak tuvalet terliği ile vurasım gelir
Kadının kendisini aşağılaması bu yaa..
Bir "bayan" için en güzel meslek, en zevk aldığı meslektir.
Ev işi de yapacam diye kendinizi bu kadar paralamayın. Erkeklerin yaptığı işleri siz de yapabilirsiniz. Kafanız çalışıyorsa.
Tip ve dış hekimliği hariç en uygun meslek nedir ablalarim tercih yapacağım bu sene yardım eder misiniz
Tip ve dış hekimliği hariç en uygun meslek nedir ablalarim tercih yapacağım bu sene yardım eder misiniz
"Bir bayan için" lafını da hiç sevmem.
"Öğretmenlik... bir bayan için en güzel meslek" diyen cahillerin ağzına ıslak tuvalet terliği ile vurasım gelir
Ev işi de yapacam diye kendinizi bu kadar paralamayın. Erkeklerin yaptığı işleri siz de yapabilirsiniz. Kafanız çalışıyorsa.
Bir bayan için değil,kendin için,kendi kişiliğine,yaşam tarzına,ilgi alanına hangi meslek yakınsa onu sen seçmelisin.Tip ve dış hekimliği hariç en uygun meslek nedir ablalarim tercih yapacağım bu sene yardım eder misiniz
Sizin mesleğiniz nedir? :)öyle değil işte. evli ve çocuklu musunuz bilemiyorum. ama bir oğlum var Allah bağışlar inş. dedim ki keşke öğretmen olsaydım. hamilelik daha kolay geçerdi. yarım günü dinlenebilirdim. doya doya emzirirdim.
ya da hasta olduğunda yarım gün ayrı kalırdım sadece.
şu an yaz tatili öğretmenleri deli gibi kıskanıyorum çocuğumla gezip tozardım.
erkeklerde, baba tabi. ama annelik bana göre çok farklı. o bağ hiçbir iki insan arasında olmayacak bağ.
Bayanını erkeğini bilmem ama özellikle anneler için daha rahat meslek öğretmenlik diyenlerdenim.Cahilliğin c sini geride bırakacak kadar da bilgi ve emek birikimim var.Islak tuvalet terliği şu bu şiddetin hayalini bile kurmam.Mecaz-i mürsel yapmışsın ama okurken bile irkildim."Bir bayan için" lafını da hiç sevmem.
teknik memurumSizin mesleğiniz nedir? :)
Evet benim de annem sağlık memuru, o yüzden sizi anlayabiliyorum . Memur olup da çocuk sahibi olmak gerçekten çok zor Allah annelerimizin yardımcısı olsun. Hakkını ödeyemem annemin,çok yoruldu ev-iş arasında mekik dokurken :)teknik memurum
tavsiye ederim memurluk güzel. ama işte amir önemli. iyisine denk gelmek lazım. tabi nüfus gibi memurluklarda nefes almamasıya yoğun..
Isin ders verme boyutunun ,cocuk psikolojisi ve sevgisinin, sabrin,akademik bilginin bir onemi yok sanirimöyle değil işte. evli ve çocuklu musunuz bilemiyorum. ama bir oğlum var Allah bağışlar inş. dedim ki keşke öğretmen olsaydım. hamilelik daha kolay geçerdi. yarım günü dinlenebilirdim. doya doya emzirirdim.
ya da hasta olduğunda yarım gün ayrı kalırdım sadece.
şu an yaz tatili öğretmenleri deli gibi kıskanıyorum çocuğumla gezip tozardım.
erkeklerde, baba tabi. ama annelik bana göre çok farklı. o bağ hiçbir iki insan arasında olmayacak bağ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?