- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
Mesele koca bulma ki yani? Hayat bu mu sence? Ailen hiç mi demedi sana oku bi meslek edin diye? Eşinin ailesi hiç mi demedi oğlum okulunu bitir askerliğini yap diye? Hadi cevrenizdekiler cahil siz bu devirde bu yaşta hiç mi dusunemediniz?Umuyorum sizde bu kırıcı dilinizle asaagiyici tavirlariniizlaa bir koca bulmussunuzdur. Yada bulduysanizda dikkat edin bana dedikleriniz basinizza gelmesin. Sizinle konuşup moralimi bozzamayacagim iyi Akşamlar sizz devam edin amaa atın içinizdeki kötülükleri :)
Yaşında ilgili, eşinin askerliği ile ilgili söylenecekler söylenmiş ben farklı bi açısını göstereyim sana.
1) Çocuğun acelesi yok. Madem bu yaşta "sevdin de evlendin" evliliğin tadını çıkar. Eşini iyi tanı, gez toz, kendini geliştir, oku. Bi daha bu yaşta olmayacaksın
Mesele koca bulma ki yani? Hayat bu mu sence? Ailen hiç mi demedi sana oku bi meslek edin diye? Eşinin ailesi hiç mi demedi oğlum okulunu bitir askerliğini yap diye? Hadi cevrenizdekiler cahil siz bu devirde bu yaşta hiç mi dusunemediniz?
Umuyorum sizde bu kırıcı dilinizle asaagiyici tavirlariniizlaa bir koca bulmussunuzdur. Yada bulduysanizda dikkat edin bana dedikleriniz basinizza gelmesin. Sizinle konuşup moralimi bozzamayacagim iyi Akşamlar sizz devam edin amaa atın içinizdeki kötülükleri :)
İCoook teşekkür ediyorum avukat hanım . Ben şizi meşgul etmiyim hayatımla hoşçakalınBenim için koca bulmak meziyet değil. Sizi kıskandığımı falan mı zannettiniz anlamadım? İlişkim de var mesleğim de. Zaten cümlelerinizden çıkarımlarınızdan kafa yapınız belli oluyor, 19 yaşında çocuğu olmuyor diye ahlanıp vahlanan birinden beklenecek tarzda mesajlarınız. Benim ne kötülük olacak ki içimde, kafa yapını eleştirdim diye kötü insan mı oldum? Aklı olan herkes sizin kafa yapınızı eleştirir zaten. Neyse kendimi yoramayacağım herkesin hayatı kendine bana ne, asla tercih etmeyeceğim ve küçümseyeceğim bi hayattan bana ne, bu kadar yorum fazla bile. Kalemim değilsiniz.
Bizde deneyimlerimzden bahsediyoruz. Hadi bosan demiyoruz ki. Çocuk için yaşı küçük. Bu bu kadar basit. Çocuk bir evlilikteki mutluluğu taclandirmaz. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama. Sorumluluğu o kadar fazla ki karı koca olmaktan öte anne baba oluyorsunuz. Bizde evliliğinin tadini çıkar diyoruz.Herkes de evlilik yaşına takmış. Size ne millet? Evet küçük evlenmiş. Ama mutlu mu mutlu. Mutluluğunu da çocukla taçlandırmak istiyor. Gerisi bizi ilgilendirmez. İsteyen 20 de evlenir, isteyen 30 da, isteyen 40 ta. Artık düşün milletin yakasından
ALLAH RAZİ OLSUN sizden.Herkes de evlilik yaşına takmış. Size ne millet? Evet küçük evlenmiş. Ama mutlu mu mutlu. Mutluluğunu da çocukla taçlandırmak istiyor. Gerisi bizi ilgilendirmez. İsteyen 20 de evlenir, isteyen 30 da, isteyen 40 ta. Artık düşün milletin yakasından
Of of anlamıyorsunuz galiba. Su an zaten dışardan okuyorum. Evet zaten zamanında okumama konusunda haklısınız ama aa su an evlendim ve hamdolsun mutluyum
Tabikide bahsedeceksiniz ben mutlu oluyorum ama beni assalayacak insanlar var yazık Allah sorsunBizde deneyimlerimzden bahsediyoruz. Hadi bosan demiyoruz ki. Çocuk için yaşı küçük. Bu bu kadar basit. Çocuk bir evlilikteki mutluluğu taclandirmaz. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama. Sorumluluğu o kadar fazla ki karı koca olmaktan öte anne baba oluyorsunuz. Bizde evliliğinin tadini çıkar diyoruz.
Olan olmuş evlenmiş. Kızın tadını kaçırmanın ne alemi var bu saatten sonra? Ha evlenmek üzere olurdu, o zaman derdik ki daha erken. Ama evlenmiş işte ve 2 sene olmuş bile. Ben mutlu giden evliliklerde çocuğun bu mutluluğu taçlandıracağını düşünüyorum. Ama dediğim gibi mutlu evliliklerde.Bizde deneyimlerimzden bahsediyoruz. Hadi bosan demiyoruz ki. Çocuk için yaşı küçük. Bu bu kadar basit. Çocuk bir evlilikteki mutluluğu taclandirmaz. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama. Sorumluluğu o kadar fazla ki karı koca olmaktan öte anne baba oluyorsunuz. Bizde evliliğinin tadini çıkar diyoruz.
PekiOlan olmuş evlenmiş. Kızın tadını kaçırmanın ne alemi var bu saatten sonra? Ha evlenmek üzere olurdu, o zaman derdik ki daha erken. Ama evlenmiş işte ve 2 sene olmuş bile. Ben mutlu giden evliliklerde çocuğun bu mutluluğu taçlandıracağını düşünüyorum. Ama dediğim gibi mutlu evliliklerde.
Şükür ki bilirim ailem hep arkamda. Ama takmissiniz boşanmaya . Herkes o kadar negatif düşünüyor ki. Tabi hayatı bilemeyiz ama ya çok mutluysam ve mutlu olacaksam. Çocuklarımla büyümek isteyeceksem. Hayatımı eşimi bilmiyorsunuz onlara su an güveniyorum ki bu yaşımda evlat sahibi olmak istiyorumYaşın çok küçük 35 yaşındayım param var ama çoçuk yapmam çünkü o sorumluluk bende yok senin yaşın 19 bi youtuber takip ediyorum 16 yaşında evlenmiş almancı Türk şuam 18 yaşında hop boşandı diploman yok ailen bakalım bi ayrılık olsa arkanda durucak mı birazdaha bekle
Sevmesem , mutlu olmasam zaten delirmedim bu yaşta evlenip çocuk isteyecek kadar. Ama Hamdolsun mutluyum yeter benceOlan olmuş evlenmiş. Kızın tadını kaçırmanın ne alemi var bu saatten sonra? Ha evlenmek üzere olurdu, o zaman derdik ki daha erken. Ama evlenmiş işte ve 2 sene olmuş bile. Ben mutlu giden evliliklerde çocuğun bu mutluluğu taçlandıracağını düşünüyorum. Ama dediğim gibi mutlu evliliklerde.
Keşke sizin gibi dusunebilse herkes ..Olan olmuş evlenmiş. Kızın tadını kaçırmanın ne alemi var bu saatten sonra? Ha evlenmek üzere olurdu, o zaman derdik ki daha erken. Ama evlenmiş işte ve 2 sene olmuş bile. Ben mutlu giden evliliklerde çocuğun bu mutluluğu taçlandıracağını düşünüyorum. Ama dediğim gibi mutlu evliliklerde.
Hakkı'nızda hayırlısı olsun Can'ım ama inan ki bu kadar insan boşa konuşmuyor burada. Gerçekten küçüksün. 19 yaş deli dolu eğlenilecek hayatın tadına varılacak yaş annelik yaşı değil. İlla istiyorsan Allah gönlüne göre versin.Merhaba kizlar,
19,yaşındayım ve 2 senelik evliyim. Şimdi diyeceksiniz çok kucuksun diye ama eşimle birbirimizi çok seviyoruz inşAllah hep de böyle severiz. Ama tek üzüntüm şu ki bir bebegimiz olmuyor. Esimde çok istiyor bende ve şükür ki bir hastaligimizda yok tüm sonuclarimiz temiz.. Eşimin annesi ve babası ayri. Ve o çok istiyor baba olmak çünkü hiç baba sevgisi görmemiş .. Acaba çok mu kafama taktigimdan olmuyor .bazıları yasin küçük yaşını bekliyorsundur diyo. . Dua edin lütfen
Ve 30 yaşında olup çocuk sahibi bosananlarda var kimse bilemez ne olacağını ama SiZ yasa takmissinjzŞükür ki bilirim ailem hep arkamda. Ama takmissiniz boşanmaya . Herkes o kadar negatif düşünüyor ki. Tabi hayatı bilemeyiz ama ya çok mutluysam ve mutlu olacaksam. Çocuklarımla büyümek isteyeceksem. Hayatımı eşimi bilmiyorsunuz onlara su an güveniyorum ki bu yaşımda evlat sahibi olmak istiyorum
ALLAH RAZİ OLSUN ..Hakkı'nızda hayırlısı olsun Can'ım ama inan ki bu kadar insan boşa konuşmuyor burada. Gerçekten küçüksün. 19 yaş deli dolu eğlenilecek hayatın tadına varılacak yaş annelik yaşı değil. İlla istiyorsan Allah gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?