Bir bebegim olsun istiyorum :(

Mesele koca bulma ki yani? Hayat bu mu sence? Ailen hiç mi demedi sana oku bi meslek edin diye? Eşinin ailesi hiç mi demedi oğlum okulunu bitir askerliğini yap diye? Hadi cevrenizdekiler cahil siz bu devirde bu yaşta hiç mi dusunemediniz?

Benim için koca bulmak meziyet değil. Sizi kıskandığımı falan mı zannettiniz anlamadım? İlişkim de var mesleğim de. Zaten cümlelerinizden çıkarımlarınızdan kafa yapınız belli oluyor, 19 yaşında çocuğu olmuyor diye ahlanıp vahlanan birinden beklenecek tarzda mesajlarınız. Benim ne kötülük olacak ki içimde, kafa yapını eleştirdim diye kötü insan mı oldum? Aklı olan herkes sizin kafa yapınızı eleştirir zaten. Neyse kendimi yoramayacağım herkesin hayatı kendine bana ne, asla tercih etmeyeceğim ve küçümseyeceğim bi hayattan bana ne, bu kadar yorum fazla bile. Kalemim değilsiniz.

Of of anlamıyorsunuz galiba. Su an zaten dışardan okuyorum. Evet zaten zamanında okumama konusunda haklısınız ama aa su an evlendim ve hamdolsun mutluyum

İCoook teşekkür ediyorum avukat hanım . Ben şizi meşgul etmiyim hayatımla hoşçakalın

Herkes de evlilik yaşına takmış. Size ne millet? Evet küçük evlenmiş. Ama mutlu mu mutlu. Mutluluğunu da çocukla taçlandırmak istiyor. Gerisi bizi ilgilendirmez. İsteyen 20 de evlenir, isteyen 30 da, isteyen 40 ta. Artık düşün milletin yakasından

Bizde deneyimlerimzden bahsediyoruz. Hadi bosan demiyoruz ki. Çocuk için yaşı küçük. Bu bu kadar basit. Çocuk bir evlilikteki mutluluğu taclandirmaz. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama. Sorumluluğu o kadar fazla ki karı koca olmaktan öte anne baba oluyorsunuz. Bizde evliliğinin tadini çıkar diyoruz.

ALLAH RAZİ OLSUN sizden.

Tabikide bahsedeceksiniz ben mutlu oluyorum ama beni assalayacak insanlar var yazık Allah sorsun

Yaşın çok küçük 35 yaşındayım param var ama çoçuk yapmam çünkü o sorumluluk bende yok senin yaşın 19 bi youtuber takip ediyorum 16 yaşında evlenmiş almancı Türk şuam 18 yaşında hop boşandı diploman yok ailen bakalım bi ayrılık olsa arkanda durucak mı birazdaha bekle

Olan olmuş evlenmiş. Kızın tadını kaçırmanın ne alemi var bu saatten sonra? Ha evlenmek üzere olurdu, o zaman derdik ki daha erken. Ama evlenmiş işte ve 2 sene olmuş bile. Ben mutlu giden evliliklerde çocuğun bu mutluluğu taçlandıracağını düşünüyorum. Ama dediğim gibi mutlu evliliklerde.

Peki

keşke her kadın okusa çalışsa ama bunu yapmak mecburi değil. bu kişinin kendi tercihi. bence de yaşı küçük çocuk için ama, canım benim fikrimce şu şu, ama yine de hala bunu istiyorsan allah yardımcın olsun dersin. herkes okumak zorunda mı yahu?

Şükür ki bilirim ailem hep arkamda. Ama takmissiniz boşanmaya . Herkes o kadar negatif düşünüyor ki. Tabi hayatı bilemeyiz ama ya çok mutluysam ve mutlu olacaksam. Çocuklarımla büyümek isteyeceksem. Hayatımı eşimi bilmiyorsunuz onlara su an güveniyorum ki bu yaşımda evlat sahibi olmak istiyorum

Sevmesem , mutlu olmasam zaten delirmedim bu yaşta evlenip çocuk isteyecek kadar. Ama Hamdolsun mutluyum yeter bence

Keşke sizin gibi dusunebilse herkes ..

Hakkı'nızda hayırlısı olsun Can'ım ama inan ki bu kadar insan boşa konuşmuyor burada. Gerçekten küçüksün. 19 yaş deli dolu eğlenilecek hayatın tadına varılacak yaş annelik yaşı değil. İlla istiyorsan Allah gönlüne göre versin.

Ve 30 yaşında olup çocuk sahibi bosananlarda var kimse bilemez ne olacağını ama SiZ yasa takmissinjz

ALLAH RAZİ OLSUN ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…