Bir bebegim olsun istiyorum :(

ben de bebeğim olsun istiyorum umarım olur bebeğiniz tıp çok ilerledi umudunuzu kesmeyin

Size ne ya? Kız mutluyum diyor, 18 yaşınıda geçmiş. Neden bebek sahibi olamadığını soruyor. Sanki şikayetçi halinden. Bütün ordinaryuslar toplanmış buraya!

Beni anlayan nadir insanlardan biri daha :) teşekkür ederim :))
Sıkma canını ablam. Eşine güveniyorsan, eşini seviyorsan elbette bebek sahibi olacaksın. Bir yıl korunmasız birlikte olduğunuz halde gebe kalamıyorsan sorun var demektir. Henüz bir yıl olmadıysa endişelenmene gerek yok. Sabret olur Allah' ın izniyle.

1.5. Yıldır olmuyor , ama hamdolsun ki doktora gittik bir sıkıntıda yok

Benim yorumumdan sana ne? Ne laf atıyorsun yap yorumunu bırak, ben milletin yorumuna laf atıyor muyum? Doğru söyleyen dokuz köyden kovulur, aklı başında 100 insana sor hiçbiri 19 yaşında evli çocuk isteyene marifet yapmışsın demez. Akıllı işi değil yani. Aklı başında olmayan da işte böyle savunur. Neyse ya, kime ne anlatıyorum ki, bu kafa yapısı ve bu yaşam tarzı, bu savunulanlar hiçbir zaman kendime yakıştırmayacağım şeyler. Buraya açılan her konu detayına yorum yapma hakkına da sahibim bu da seni ilgilendirmez.

Buradaki hemen hemen herkes istiyor. Şu aralar benim pek ümidim kalmamış olsa da hep diyorum bebekler gelecekleri en doğru zamanları bilirler. Rabbim kararlamıştır herşeyi

Evet, taktığından olmuyor. Daha 19 yaşındasın, doğurganlığın yüksek seviyededir bir sorunun yoksa. Vücudunuzu rahat bırakın gerçekten üye olduğumdan beri kaçıncı "Bebek istiyorum olmuyor" konusu hepsi de "Kafama çok takıyorum, sürekli ağlıyorum neden olmuyor diye eşimi darlıyorum " diyen insanlar. Biraz bir evliliğin tadını çıkar, gez toz, koştura koştura bebek yapınca zaten eve kapanacaksın. Bebek olsun diye değil, bebek olayını düşünmeden sevişin. Regliniz düzenliyse takip edin, bir sonraki reglden iki hafta öncesinde ilişkiye başlarsanız hamile kalma olasılığınız yükselir. Çeşitli telefon uygulamaları var bunun için, onları indirebilirsiniz.

Burda kendimi gördüm meselemiz tipatip ayni suphanallah. ve ben 2 yildan sonra yeni hamile kaldm cok şükür Rabbime

Size ne ya? Kız mutluyum diyor, 18 yaşınıda geçmiş. Neden bebek sahibi olamadığını soruyor. Sanki şikayetçi halinden. Bütün ordinaryuslar toplanmış buraya!

Benim yorumumdan sana ne? Ne laf atıyorsun yap yorumunu bırak, ben millete laf atıyor muyum? Doğru söyleyen dokuz köyden kovulur, aklı başında 100 insana sor hiçbiri 19 yaşında evli çocuk isteyene aferin marifet yapmışsın demez. Akıllı işi değil yani. Aklı başında olmayan da işte böyle savunur. Neyse ya, kime ne anlatıyorum ki, bu kafa yapısı ve bu yaşam tarzı asla kendime yakıştırmayacağım şeyler. Buraya açılan her konu detayına da yorum yapma hakkına sahibim bu da seni ilgilendirmez.

İnşlh bir bebegin olur aynı bnde senin gibiyim ve olmuyo artık en son rahim filmi çektircem çok üZücü bir durum seni çook iyi anlıyorum inşlh en kısa zamnda senin de benimde ve tüm isteyenlerin bir bebişleri olur :)

Siz bayan avukat . Evet avukatsiniz ama bir insanla daha nasıl konusacaginizi bilmiyorsunuz. Yorumumuzu yapabilirsiniz ama konu benim yaşım değil yorum yapmadan önce bunu da düşünün istersiniz. Ve bence yeter artık madem bu kadar assagiliyorsunuz daha fazla konumla ilgilenmeyin bence :)

Amiin . Rabbim sana da hayırlı sonuçlar versin inşAllah :) ben çektirdim geçen hafta temiz çıktı . Rabbim yardimcim olsun

Amiin . Rabbim sana da hayırlı sonuçlar versin inşAllah :) ben çektirdim geçen hafta temiz çıktı . Rabbim yardimcim olsun
Amin tşk ederim nasıldı zormu oluyo hgs testi bn bıraz korkuyorum açıkcası bide sonuç hemen çıkıyomu ?

Amin tşk ederim nasıldı zormu oluyo hgs testi bn bıraz korkuyorum açıkcası bide sonuç hemen çıkıyomu ?
Aynen benim hemen çıktı sonucum. Ya korkutmamak isterdim ama doğruyu söylemek gerekirse çok zordu benim için
Ben kaçmayı bile denedim yani

Allhımmm zaten hiç gitmek istemiyorım ama içimin rahatlaması için gitmek istiyorum ama zor oldugunu biliyorum ordan geçerken çığlıkları duydum zaten bir ayagım gidiyo bir ayagım geri çekiyo ama mecbur galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…