- 2 Aralık 2016
- 75
- 34
- 3
Sizin kaç senedir olmuyor acababen de bebeğim olsun istiyorum umarım olur bebeğiniz tıp çok ilerledi umudunuzu kesmeyin
Beni anlayan nadir insanlardan biri daha :) teşekkür ederim :))Size ne ya? Kız mutluyum diyor, 18 yaşınıda geçmiş. Neden bebek sahibi olamadığını soruyor. Sanki şikayetçi halinden. Bütün ordinaryuslar toplanmış buraya!
ben daha denemeye başlamadım canımSizin kaç senedir olmuyor acaba
Sıkma canını ablam. Eşine güveniyorsan, eşini seviyorsan elbette bebek sahibi olacaksın. Bir yıl korunmasız birlikte olduğunuz halde gebe kalamıyorsan sorun var demektir. Henüz bir yıl olmadıysa endişelenmene gerek yok. Sabret olur Allah' ın izniyle.Beni anlayan nadir insanlardan biri daha :) teşekkür ederim :))
1.5. Yıldır olmuyorSıkma canını ablam. Eşine güveniyorsan, eşini seviyorsan elbette bebek sahibi olacaksın. Bir yıl korunmasız birlikte olduğunuz halde gebe kalamıyorsan sorun var demektir. Henüz bir yıl olmadıysa endişelenmene gerek yok. Sabret olur Allah' ın izniyle.
Stresten de oluyo hic bir problem çıkmadı bende kısmet işteDış gebelik enfeksiyondan oluyor diye biliyordum
Herkes de evlilik yaşına takmış. Size ne millet? Evet küçük evlenmiş. Ama mutlu mu mutlu. Mutluluğunu da çocukla taçlandırmak istiyor. Gerisi bizi ilgilendirmez. İsteyen 20 de evlenir, isteyen 30 da, isteyen 40 ta. Artık düşün milletin yakasından
Burda kendimi gördüm meselemiz tipatip ayni suphanallah. ve ben 2 yildan sonra yeni hamile kaldm cok şükür RabbimeMerhaba kizlar,
19,yaşındayım ve 2 senelik evliyim. Şimdi diyeceksiniz çok kucuksun diye ama eşimle birbirimizi çok seviyoruz inşAllah hep de böyle severiz. Ama tek üzüntüm şu ki bir bebegimiz olmuyor. Esimde çok istiyor bende ve şükür ki bir hastaligimizda yok tüm sonuclarimiz temiz.. Eşimin annesi ve babası ayri. Ve o çok istiyor baba olmak çünkü hiç baba sevgisi görmemiş .. Acaba çok mu kafama taktigimdan olmuyor .Dusuncelerinize ihtiyacım var
Size ne ya? Kız mutluyum diyor, 18 yaşınıda geçmiş. Neden bebek sahibi olamadığını soruyor. Sanki şikayetçi halinden. Bütün ordinaryuslar toplanmış buraya!
Siz bayan avukat . Evet avukatsiniz ama bir insanla daha nasıl konusacaginizi bilmiyorsunuz. Yorumumuzu yapabilirsiniz ama konu benim yaşım değil yorum yapmadan önce bunu da düşünün istersiniz. Ve bence yeter artık madem bu kadar assagiliyorsunuz daha fazla konumla ilgilenmeyin bence :)Benim yorumumdan sana ne? Ne laf atıyorsun yap yorumunu bırak, ben milletin yorumuna laf atıyor muyum? Doğru söyleyen dokuz köyden kovulur, aklı başında 100 insana sor hiçbiri 19 yaşında evli çocuk isteyene marifet yapmışsın demez. Akıllı işi değil yani. Aklı başında olmayan da işte böyle savunur. Neyse ya, kime ne anlatıyorum ki, bu kafa yapısı ve bu yaşam tarzı, bu savunulanlar hiçbir zaman kendime yakıştırmayacağım şeyler. Buraya açılan her konu detayına yorum yapma hakkına da sahibim bu da seni ilgilendirmez.
Amiin . Rabbim sana da hayırlı sonuçlar versin inşAllah :) ben çektirdim geçen hafta temiz çıktı . Rabbim yardimcim olsunİnşlh bir bebegin olur aynı bnde senin gibiyim ve olmuyo artık en son rahim filmi çektircemçok üZücü bir durum seni çook iyi anlıyorum inşlh en kısa zamnda senin de benimde ve tüm isteyenlerin bir bebişleri olur :)
Amin tşk ederim nasıldı zormu oluyo hgs testi bn bıraz korkuyorum açıkcası bide sonuç hemen çıkıyomu ?Amiin . Rabbim sana da hayırlı sonuçlar versin inşAllah :) ben çektirdim geçen hafta temiz çıktı . Rabbim yardimcim olsun
Aynen benim hemen çıktı sonucum. Ya korkutmamak isterdim ama doğruyu söylemek gerekirse çok zordu benim içinAmin tşk ederim nasıldı zormu oluyo hgs testi bn bıraz korkuyorum açıkcası bide sonuç hemen çıkıyomu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?