- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Sağolun düşünceleriniz için. Ama bu benim hayatım. Bu yaşta evlendiysem demekki çoook sevmisim. Godugunuz gibi herkesin hayatı bir değil . Ama saygı duyuyorum dusuncenize..19 yasinda vücut yeni yeni topluyor kendini. İstediğin kadar sev o yaşta evlenilir mi ya? O yaşta ben üniye gidiyordum .
Düşüncelerin gerçekten doğru. Ama zaten su an bebeğim olsun istesem de olmuyor .. Rabbim ne zaman uygun görüp verirse ozaman .. teşekkür ederim17 yaşında evlenmissin 19 yaşındasin şimdi hamile kalsan 20 yaşında anne olacaksın. Bence hamile kalma en az 1 yıl daha esinle takıl çünkü yasin daha küçük canım. Bir bak bakalim esinle anlaşabiliyor musun? Ayrıca o kadar kafaya takarsan olacağı varsa da olmaz.
Lise mezunu değilsen olmak için dışardan bitir okulu uni değilsen açıköğretim falan yap. Bunlar yasin gereği daha faydalı uğraşlar bence.
Biraz rahatla canım. Bencede psikolojik sorun. Kafandan çıkar sonuç güzel olacak bak hiç problem yokmusMerhaba kizlar,
19,yaşındayım ve 2 senelik evliyim. Şimdi diyeceksiniz çok kucuksun diye ama eşimle birbirimizi çok seviyoruz inşAllah hep de böyle severiz. Ama tek üzüntüm şu ki bir bebegimiz olmuyor. Esimde çok istiyor bende ve şükür ki bir hastaligimizda yok tüm sonuclarimiz temiz.. Eşimin annesi ve babası ayri. Ve o çok istiyor baba olmak çünkü hiç baba sevgisi görmemiş .. Acaba çok mu kafama taktigimdan olmuyor .Dusuncelerinize ihtiyacım var
Umarım cok teşekkür ederim düşünceleriniz icinBiraz rahatla canım. Bencede psikolojik sorun. Kafandan çıkar sonuç güzel olacak bak hiç problem yokmus
Belki doğruları söylediniz ama inanın moralimi daha çok bozdunuz.Daha vücut gelişimin tamamlanmamışken bebeği kaldırabilecek misin?Mesela birden kilo alacaksın derin çatlatacak çizgi çizgi anne olduğun için saçın dan tut ayağına kadar tüm dengen değişecek bence anne olmak için 25 i beklemelisin
Evet doğru diyorsunuz insanlar gerçekten hep konusuyor.. Ama dediğim gibi zaten okuyorum ama benim isteğim bunlar değil tabi okulumada devam edeceğim ama bir bebeğinin de olmasını çok istiyorum . Tabi istemekle olmuyor sadece görüyorum :). Rabbime bıraktım ne zaman nasip ederse..Bence biraz yaşama dair ciddi sorumluluklar almalı, hayatı gerçek anlamda tanımalısınız. Okul bitmeli, çalışılmalı, istikrarlı çalışılmalı. İş, geçim, eğitim, insanlar, yaşamın zorluğu gibi şeyleri deneyimleyip sindirdikten sonra anne olun. Hem daha iyi bir anne olup daha iyi bir çocuk yetiştirirsiniz hem de mutlu olursunuz. İnsanlar zaten hep konuşacak, çocuk olmadı çocuk yap, oldu ikinciyi yap, kız oldu erkek yap, kilo aldın kilo ver, yemek tuzlu, kek yapışmış ohoo...
Belki doğruları söylediniz ama inanın moralimi daha çok bozdunuz.
Dış gebelik enfeksiyondan oluyor diye biliyordumKafana cok takarsan olmaz ben 30 yaşındayım ve altı aylık bebegim bana niye çocuk yapmiyon bir buçuk yil oldu evlendin küçük degilsin diye diye stresten dış gebelik oldum stres yapma vücudun hazır degil belki gebelik için o en iyi zamanı bilir ve olur ama 22 23 annelik için daha iyi komşum var 18 yaşında anne oldu kıza bakıyorum ..bebeğe bakıyorum ...yok ya bu yaşta anne olmamalı insan diyorum
Evet karşımda ablam ornegide var zaten.. oda erken yaşta dogum yapan birisi.. inanın farklı açıdan bakmama neden oldunuz hatta iyi oldu bu teşekkürler..Hayır bozmak istemem kusura bakmayın kardeşim küçük yaşta evlendi sevdi hemen doğurdu kar beyaz teni MOS mor çatlaklar içinde kaldı şuan 21 yasinda asla mayo vs giyinemiyor inci gibi dişleri curudu omuzları çöktü yaşlı kadın gibi oldu .Tabi ki her kadın anne olmak ister hepimize allah nasip etsin.Sen bilirsin hayat senin ama ben 28 yasinda yim çocuğum yok beni bile korkutuyor altından kalkabilir miyim acab diyorum.Gez toz tıpkı flört dönemleri deki gibi keyfini çıkar etraf sorar herkese sorarlar bize de soranlsra daha 2 yıllık evliyim erken diyorum Sende biz daha küçüğü z önümüzde uzun yıllar var diyebilirsin
Herkes böyle diyor zaten kafam iyice karıştıKıznurmusa kocan askerliğini yapmamissa,yapma cocuk falan.pisman olursun.benden soylemesi
Cook tesekkur ederim . Evet hamdolsun ki çok mutluyum . Eşimden iyi birisi. Ve o hic aile ortamı görememiş . O yuzden şimdi o da bende bir bebegimizinde olmasını istiyoruz.. o da baba sevgisini yaşatmak istiyor. O yuzden erken de olsa yaşınız istiyoruz tabi Rabbim verirse..Evlenmiş barklanmissin, kucuksun buyuksun demenin cok da mantigi yok gibi artik.. Esinden ve evliliginizden eminsen, sorunlariniz yoksa, kafaya da koyduysan, Allah gonlunun muradini versin.. Duaya saril, doktor takibinde ol.. Stres yapmadan akışına bırak, stres yapinca daha cabuk olacak diye bisey yok.. Evliliginin tadini cikar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?