- 22 Mart 2015
- 1.373
- 2.731
- 133
- 35
- Konu Sahibi Designer31
-
Sanane kocamla sex hayatımızdan deseniz acaba biraz daha hadlerini bilemez mi saçmasalak insanlarİnşaAllh tez zamanda kucağını dolar. Benim istememe rağmen olmuyor. Öyle canımı yakıyorlar ki anlatsam sığmaz. Ne cümleler duyuyorum akıl alacak gibi değil. Milletin derdi işi gücü benim hamileliğim olmuş. Bide öyle güzel yaklaşıyorlar ki terslenecek gibi değil. Alışırız İnşaAllh ne diyelim.
İnşaAllh tez zamanda kucağını dolar. Benim istememe rağmen olmuyor. Öyle canımı yakıyorlar ki anlatsam sığmaz. Ne cümleler duyuyorum akıl alacak gibi değil. Milletin derdi işi gücü benim hamileliğim olmuş. Bide öyle güzel yaklaşıyorlar ki terslenecek gibi değil. Alışırız İnşaAllh ne diyelim.
Ben evlendikten sonra 13 yıl çocuk istemedim ve yapmadım.
Bir gün eş ailesinin olduğu kalabalık bir ortamda biri bak herkesin kucağı dolu sen ne zaman çocuk yapacaksın diye sordu, ben daha ağzımı açmadan oradan başka biri "aa onun çocuğu olmuyor ki" dedi :)))
Bana bir gülme geldi, -yaa öyle miymiş? Acaba hangi doktor koymuş teşhisimi bir söyleyin de gidip bende bu gerçekle yüzleşeyim demiştim :))))))))))))))
Tabi ortam buz kesmişti.
Ama ben baya eğlenmiştim.
Diyeceğim o ki; takılmayın dalga geçin gitsin.
İstemeyebilirsiniz, sağlık sorunu olabilir ama bu başkalarına kendinizi açıklamak zorunda olduğunuz bir konu değil.
Bu söylemler hep olacak, umursamayın canım ne zaman isterse o zaman yapacağım, şimdi keyfimi bozamam deyin..
O zaman bir daha sormaya yüzleri olmayacak.
Allah oğlunuza uzun sağlıklı ömürler versin, anlamıyorum ya herkes her şeyin uzmanı olmuş.O konuşanlar hiçbir zaman susmuyor
Ben 2 bebek kaybettim şimdi bir oğlum var şükür 1 yaşına girecek bu ay .
Önüne gelen ara verme sonra zor olur çocuk dogur diye densizce konuşuyor
Sonra bir başkası çıkıp aman hemen çocuk yapma bakamazsin zor olur diyor.
Sanki onlara Soran oldu inanın alıştım gerekirse pat pat cevaplarını veriyorum
Anlamayacak biriyle he he diyip geçiyorum . İnşallah herşey istediğiniz gibi ilerler
Maalesef okadar hadsiz insan var kiAllah oğlunuza uzun sağlıklı ömürler versin, anlamıyorum ya herkes her şeyin uzmanı olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?