Bir bebek meselesi ( İç Döküş )

Üç kızı olduğu halde “eee bi erkek gelmeyecek mi?” diye darladıkları birini tanıyorum bende, insan insana zehir ediyor bazen Dünya’yı :) çoook sinir oluyorum, ama bunalım vs hissedecek kadar takmıyorum, hadlerini bildirmek istiyorum sadece ki çok çok güzel mesajlar aldım herkese birini kullanıcam

Başkalarının bir lafı sizin iç dünyanızı altüst etmeyecek kadar önemsiz olsun

Bu çocuk sorma durumu insanlara otomatik yüklenen bir özellik gibi. Benim öz annem bile istediğimizi ve olmadığını bildiği dönemde boş bulunup artık zamanı geldiğini ima eden bir cümle kurmuştu. Maalesef bunlara engel olamazsınız ancak umursamamayı öğrenmelisiniz. Hatta hic içinize atmayın soyledikleri anda verin cevaplarını
bu sizi rahatlatacaktır. Hamilelik sürecinde bir sorununuz olmasa bile stres ne yazıkki hamile kalma sürecinizi geciktirebilir. O yüzden bu insanlar yüzünden bu sürecinizi hiç riske atmayın.

Bana her dediklerinde istemiyoruz, gelip bakacaksın yapayım derdim. Sonra yaşınız geçer olmaz demeye başladılar. Olmazsa evlat edinirim nolcak derdim. Susup otururlardı. En güzeli takmamak. Kimsenin ozeli kimseyi ilgilendirmez.

Teşekkür ederim herkese çok güzel tavsiyeler aldım, daha çarpıcı cevaplar vereceğime eminim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…