Dogurmadanda anne olabılırsınız , olabılırdınızde.
Ben emınım hıc bır farkı olmayacaktı
ben de eminimmm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogurmadanda anne olabılırsınız , olabılırdınızde.
Ben emınım hıc bır farkı olmayacaktı
Amin sağolun.ne bileyim neye elimi atsam kurudu sadece koca da değil iş,okul vs kendimi beceriksiz uğursuz görmeye başladımKonualrinizi bilmiyorum ama inşallah bir gün kucaginiz dolar :) benimde bir rahatsizligim vardı ve imkansıza yakın denilen bir durumdayken hamile olduğumu öğrendim .Ne hissettiginizi anlayabiliyorum o yüzden.
Evliliği bile yirutemedim vs diye düşünmeyin suç iki taraflıdır yani karşıda da vardır birşey yurumemistir ,doğru kişi değildir vs vs.
Çikolata kesitinin tedavisi var mı ne derece bilmiyorum umarım sağlığınıza kavuşursunuz
Benimde kardeşim Allah yolunu açık etsin maddi olarak ta ,iş olqrakta,beceri olarak ta benden 3-4 gömlek üstte suan .Kıskanmak vs değil ama.kendimi beceriksiz hissediyorum bazen ,yani abla olarak ben ona örnek değil ,o azmiyle ,başarısıyla bana örnek oldu diyorum kendime üzülüyorum .
O his üzücü haber evet ama.sanirim bulunduğumuz şartlardan memnun olacak şeyleri görmemiz lazım bende dahil ..
Çok.mutlu olun inşallah , Rabbim sifaniilzi da versin
Doğru söylüyorsun kendimizi sıkıp üzmekte bi işe yaramıyor zatenSizi anliyorum. Ama bu isler nasip isi. Ben babasiz buyudum cok zor gunler gecirdim. Erken yasta anne olmak istedim 21 imde hatali bir evlilik yaptim. 2 ayda bosandim. Cinsel sorunlar vardi kadinlgmi ben de hissedemedim.
7 yil gecti. O kadar uzuluyodumki anne olanlari gorunce. Sonra bakis acimi degistirdim. Sonucta bu Allah in takdiri. O ne derse o olur. Bizim oldurmamizla degilmis bazi seyler onu anladm. Ve hakkmzda en hayirlisi da buymus demekki ki Allah boyle nasip etmis. Simdi icim rahat eminim Allah hayirlisini nasip edecek yine.
Ben de cok basarisiz hissettim bir zamanlar. Ama hayata tutundum sukur. Tirnaklarimla kazidim, Allah cok yardim etti, nasip etti sukur isimi gucumu oturtturdum.
Kurslara gittim. 3. Universitemi bitirdim. Kimse benim o ayrilan kiz olduguma inanmiyor. Etrafa nese sactim durdum. Ama icten de neseliyim. Biraz uzulunce hemen kendimi mutlu edecek seyler yapiyorum.
Simdi mi? Evli cocuklu olanlar da bana özeniyor. Gezip tozuyorum. Yeteneklerimi gelistiriyorum
Bir de cocuk konusuna gelince. Ayni durumdan cocugu olmayan bir tanidigimiz var. Yillarca kocasiyla yasadi. Sonra adam baska bir kadin buldu pat diye bosadi gitti. Cocugu da olsa giderdi bizce kadinla mutlu degilmis. Ya bikac cocukla ortada kalmis olsaydi?
Her seyde bir hayir var velhasili. Canınızı hicbir sekilde sıkmayın. Dua edin. Olana sukur olmayana sabır gostericez. Gecici dünya zaten boğmayın kendinizi![]()
Teşekkür ederim empati kurabildiginiz için. Aynen dediginiz gibi 20 li yaşlarında koca ve çocuk derdine düşmedim 34 yaşim sağlık problmemimde var anlatmak istediğim buElestirmeye gerek yok,bence de hepsi bir bütün iste.iyi bir ailede yetismek,Okumak,meslek sahibi olmak,vakti gelince iyi bir evlilik yapmak,cocuk sahibi olmak,saglikli olmak..Birinin olmamasi insani eksik hissettirir bu cok normal.Arkadas henuz 20 yasinda olup da ahlanip vahlanmiyor ki evlenmedim diye.evliligi bazisi istemeyebilir ama hayatini dolduran onun yerine koyabilecegi cok baska seyler vardir.Biraz empati yahu.
Evlatlık almak için en az 5 yıllık evliliğiniz olması lazim maalesef
Bi hayata dokunmak isterim aslında birinin yalnızlığına ilaç olmak...evlatlık demeyin nolur... Evlat edinmek... koruyucu aile olabilirsiniz ailenizle birlikte. bunu da araştırın bence
Evlilik kısmet işi benim sorunum aslında şu an yalnız olmam değil hiç birseyin yolunda gitmemesi çocuğumun olmaması daha cokİşiniz gücünüz varsa gezip tozsanız yeni keşifler yapsanız anlatacak bayağı şeyiniz olur.
Aynısı bende de var 31 yaşındayım benden küçükler sümüğünü silemeyen kızlar çok harika kocalarla evlendi.
Ama umrumda mı değil, gezıyorum tozuyorum okuyorum aksine onlar bana gıpta edıyor![]()
Bi hayata dokunmak isterim aslında birinin yalnızlığına ilaç olmak...
Hayatım boyunca kimseye zararim dokunmadı .hayatımın geri kalan kısmında da bunun için uğraşacağım. Şu an icimde bi mutsuzluk ve hüzün var onu atamıyorum nereye gitsem benimleevlenmek evlikigi surdurmek cocuk sahibi olmak araban olmasi bunlar basari degil bunlarin olmamasi basarisizlikk degil.
kalbin temiz mi ona bak. yataga basini koydugunda bugun kimseyi uzmedim vebal almadim diyebiliyor musun hatta aksine ben bugun birinin gulumsemesine vesile oldum diyebiliyor musun ona bak....
o saydigin hersey gecici... bu da gecer ya hu diye bir hikaye var lutfen oku...
yuregine iyi bak sen gerisi teferruat...
Bişeyleri emir kipiyle azarlar biçimde söylemek ne kadar kolay değil miHerkes evlenip çocuk yapmak zorunda değil.. madem o kadar çok çocuk istiyorsun evlat edin..!! Hem de sevap kazanırsın..
Tatlım o hissiyat bazen bende de oluyor.Evlilik kısmet işi benim sorunum aslında şu an yalnız olmam değil hiç birseyin yolunda gitmemesi çocuğumun olmaması daha cok
Amin. senin de gönlüne göre umarım herşey. Buradaki eksik hissettiren olay ben neden yapamadım hayat bana neden böyle bir yol çizdi düşünceleri oluyorTatlım o hissiyat bazen bende de oluyor.
İki eliyle bir gözünü çıkaramayanlar iyi kocalarla evlenip çocuk yapı kıfır kıfır gezerken ben her düğünde bekar olmam annemin de halime üzülmesi canımı sıkmıyor değil. Keza çocuğum olsa çok sağlıklı kültürlü yetiştirirdim bunu düşünüyorum ki sen de bence öylesin.
İnşaAllah kıymetını bılen bırı olur da sen de çocuk sahıbı alır mis gibi koklar büyütürsün.
Ben iki kez ameliyat oldum yumurtalik rezervi azaldı karin içinde sorunlar var yaşım 34 herkesin durumu farkliÇikolata kisti nasıl gebeliğe bu kadar kesin engel diyorsunuz?onu anlayamadım ve merak ettim. Bende de var küçük bir tane. Pek çok kadında var. Çocuğum yok henüz korunmayı bırakmak üzereyiz. Doktorlar olur diyor çocuk. Sadece zamanı var bence. Son zamanlarda çok inançlı biri olmasam da hep sığındığım bir şey var stres olmamak için. "Allah ol der ve olur"