Bir Boşanamama Konusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her ayın son haftasonu, sömestr 1 hafta, yaz tatilinde de ağustos 2 hafta yazdım. (anneleri nezaretinde diye de ekledim) hoş zaten o kadar görüşemezler ama pintilik yapmadım, bol keseden dağıttım :KK53:
Onun da canına minnet zaten. Derdi çocuklar değil ki. Sen hayatını yaşayama, mutlu olama onun derdi. Arkasını toplayanı gidiyor, bakma öyle umursamaz durduğuna. Anlaşmalıyı kabul etme nedenini biliyoruz değil mi? :))))

Öncelikle yeni hayatınızda her şey gönlünüzce olsun... yalnız şunu yazmadan geçemeyeceğim gerçekten. Madem 2018 ağustos annesi değildiniz neden o grupta yazışma gereği duydunuz?? Nickiniz bu değildi elbette ben değilim falan demeyin...

Son düzenleme:
Duzeltilebir miydi ? Hiç konuştunuz mu, terapi denediniz mi ?

Sonuçta siz doğu görevindediniz , uzaga giden o, sizi bekleyen yine o.

Evet saydığınız bütün özellikler tahammül edilemez özellikler ancak hiç konuştunuz mu, zaman tanıdınız mi eşinize, çocuklarınız için hiç şans verdiniz mi ?

Öncelikle yeni hayatınızda her şey gönlünüzce olsun... yalnız şunu yazmadan geçemeyeceğim gerçekten. Madem 2018 ağustos annesi değildiniz neden o grupta yazışma gereği duydunuz?? Nickiniz bu değildi elbette ben değilim falan demeyin...
2015 kasım ve 2017 ekim annesiyim (oğlumu geç beklediğim için 2017 kasım annelerindeydim)
Yemin billah başka çocuğum yok.
Bir de azılı şişman olduğum için 3., 6. diyet gruplarında yazıştım.

2015ten önce de karnımda bebeğimi kaybettim ama o sıra bir anne grubunda mıydım hatırlamıyorum, Başka da grubum, anneliğim yoktur.
Eski nickim de ayaklarım3kiloydu.

Duzeltilebir miydi ? Hiç konuştunuz mu, terapi denediniz mi ?

Sonuçta siz doğu görevindediniz , uzaga giden o, sizi bekleyen yine o.

Evet saydığınız bütün özellikler tahammül edilemez özellikler ancak hiç konuştunuz mu, zaman tanıdınız mi eşinize, çocuklarınız için hiç şans verdiniz mi ?
Şöyle oldu ; 2 sene olacak ayrıyız ama hemen hemen 2 ayda 1 görüştük. Kendisinden hiç değişim göremedim.
En basitinden kilosu, pasaklılığı, tembelliği, hastalık hastalığı beni iten şeylerdi.
2 ay sonra eve gittiğimde 8 kilo almış, saçı sakalı karışmış, evin ortasına bilgisayar masası koyup işten eve gelip yatana kadar bilgisayar oynamaya başladığı nı görmüştüm, bu sırada küçük oğlumu kaldırdığı için de narin bileği incinmiş elini sakat gibi kullanmayacak halde büküp şikayet edip durmuştu.

Bugün mahkemeye giderken bile bana söylediği şey "Ben çocuklar için hiç sevişmeden bile senle evli kalırım, ayrı odalarda kalırız, şunu yaparız bunu ederiz." Şey demiyor "biz nedensevişmiyoruz? 10 senedir gitmediğim ürolojiyegideceğim, kediye köpeğe beddua etmemek için psikolağagideceğim şu bu..."

Anlatabiliyor muyum? Kabul etmiyor.
Hala ben böyle evli kalırım diyor ama ben kalmak istemiyorum.

Son düzenleme:
2015 kasım ve 2017 ekim annesiyim (oğlumu geç beklediğim için 2017 kasım annelerindeydim)
Yemin billah başka çocuğum yok.
Bir de azılı şişman olduğum için 3., 6. diyet gruplarında yazıştım.

2015ten önce de karnımda bebeğimi kaybettim ama o sıra bir anne grubunda mıydım hatırlamıyorum, Başka da grubum, anneliğim yoktur.
Eski nickim de ayaklarım3kiloydu.
Tabii eminim öyledir. Ben eminim siz kabul etmeseniz de .

evlenirken 1 imza ile ne degisiyorsa bosanirken de 1 imza ile o degisim olacak.

Dava açmakla en iyisini yapmissiniz, adam marsta da olsa hala eşiniz sıfatı ile olacakti ne gerek var?

ayrica resmi boşanma gerceklesince aranizda resmi bir ileitisim olacak ve sizin adama bakisiniz bile degisecek, eş gibi beklentileriniz de kalmayacak kafaniz daha rahat olacak.

sadece cocuklar konusunda seviyeli iletisimden fazlasi size yük olacakti o yükten kurtulursunuz.

hem kocalik hayri olmayacak hem de tee uzaktan uzaktan yillarca eşim die söz sahibi olacak, oldu canim

hem nerden biliyorsunuz hayatniniza baskasinin girmeyecegini, hayirlisi ise olur, siz once bi eskiden kurtulun bi kafaniz rahatlasin kalbiniz ferahlasin gerisi Allahin takdiri

Allah yardimciniz olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X