bir boşanma hikayesi daha

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yani bu adam üstükapalı sana asıldığını ima etmiş bence.

2 ay yas tutmuşmuş 2 ayda bir kızın evine taşınacak kadar ilerlemiş bir ilişkiyi nasıl kurmuş acaba?

ben senin yerinde olsam' sana da birini ayarlayacaktım ki nişanlım kıskanmasın' dediğinde o nu rezil ederdim terbiyesiz

hem sana asılıyo hem de sana birini mi ayarlamaya çalışmış

sana içini döküyo ama bence seni yakın gördüğünden değil aranızda bir şey olabilirse sen o nu sorgulama diye olabilir

ve tabii işyerinde boşanmasıyla ilgili dedikodular varsa sen dedikodu yapanlara cevap ver diye anlattı

ilk mesajınızda geçen gün boşandı demişsiniz bu son mesajdada 2 ay oldu yazmışsınz. anlamadım hangisi doğru............

Son düzenleyen: Moderatör:
bence gayet açık.
bu adam sana asılıyor. önce sana dert yandı, aslında dert yanmadı kendini övdü, yerini yaptı. sonra olayın boyutu değişti. ilk mesajında anlattığın erkek tipine kim acımaz, kim istemez ki?

annecimin bir lafı vardır ne kadarda doğrudur ya ''iyilerin ekmeği gök yüzünde olur uzanıp almak için ömür harcarlar kötülerin ekmeği dizinin dibinde olur almayı beceremezler'' b kızcığazda bulmuş melek gibi kocayı ama kıymetini bilmemiş

En başından mantıksız bir evlilik olmuş...
Kadın kadınlığını, erkekte erkekliğini bilememiş
Çok boşanan çift gördüm ama
bukadar saçma evlenip bi okadarda saçma sebepten boşanan görmemiştim....

1 gün demedim galiba, 2 ay olmus ben yeni ogrendim benle yeni konustu
bu 2 ay icinde de kız arkadas yapmis kendine
en son bunu soyledi ben bidaha konusmadim zaten

bence sana herşeyi yanlış anlatmış.Şimdi gördümde mesajlarını...
ilk mesajımı yazdıktan sonra hala düşünüyordum böyle her işi yapan erkeği nasıl başar bir kadın diye...

boyle bir evlililiğin yürümesi normaldişi olurdu..boşanmalari cok normal..

bu beyefendi eşine bir hayli çamur atmış anlaşılan.kendini aklamak adına,o evin içinde neler yaşandı allah bilir.
nede olsa kimse ayranım ekşi demez.

Diğer mesajları okumadan önce yorumum, "biraz da erkekler çeksin ne var yani bir sürü kadın bunları yaşıyor ama boşanmıyor, biraz da erkekler mağdur olsun" du.. Ama sonraki yazdıklarını okuyunca yok arkadaş ya bu erkekler mağdur falan olmaz.. Bu işi biraz kurcalasan, kıza sorsan neler neler çıkar. Bu erkek milleti pes dedirtir.

bence de erkekler mağdur olmazklava:

Canim zaten adam da yer sildigi icin kadir kiymet bilmedigi icin kirilmis. Pardon konunun devamini daokuyunca bu kadar basit olmadigini anladim. Kiz belli ki adamin guvenilmez oldugunu anlamis ve bir turlu kendini verememis. belki de her iki tarafta da var suc. blemeyiz. kizi da dinlemek lazim simdi.

Son düzenleme:
erkekler hic magdur olup uzulmuyor arkadaslar bunu anladim
lafa bak 2 ay yas tuttum yeter kız arkadasima tasiniyorum
belki de yalan soyluyor benim tepkimi olcmek icin, bakalim kiskanacak mi falan diye
bilemiyorum
allahından bulsun benden uzak dursun
saf saf dinledim keske hic dinlemeseydim ona yaniyorum

ya sen bi de utanmadan nasil dersin seni kiskanmasin diye biriyle tanistirmak istedim diye
bari bunu soyleme
sen zaten deger versen esine boyle bisey yapmazdin ki

hicbi erkege acimayin arkadaslar, kesinlikle bu erkekler hicbi zaman acinacak bi duruma dusmezler
hep karli cikarlar

Son düzenleyen: Moderatör:
evliliğe 3. bi kişi girerse o evlilik bitiyor malesef yasakkelime
bulmuş öle kocayı rahat batmış kanımca
adam için zararın neresinden dönersen kar denir heralde

adamcazın verilmiş sadakası varmıs bence,-tatlicadiarzu-

hikayeyi okuyan arkadaşlar direk nokta atışıyla bayanı suçlamışlardı. erkek sütten çıkmış ak kaşık olmuştu. çünkü hikaye akış yönünü erkeği haklı çıkaracak taraftaydı. Ama hep demişimdir. hata tek taraflı olmaz.

kesinlikle bu evliliğin sadece kadının davranışları yüzünden bitmediğini anladık sanırım. adamda tutarlı değilmiş yani. CADIARZU
gelecekkorkusu 'nun yeni cevaplarından da bu evliliğin bitiş nedenleri arasında hata payını adama da verirsiniz artık.
Sonuç olarak masum erkek olduğuna pek inanmam ben. hele hele 2 ay süren bir evlilikte erkeğin hiç hatası yokmuş, dört dörtlükmüş demem.

Son düzenleme:
bence de hicbir erkek masum degil, hepsinin de gozu acik, hepsi de once kendi cikarlarini dusunur bunu unutmayin...siz duygusal duygusal takilirken, onlar kimbilir ne hesaplarin pesindedir...

Açıkçası çocuk erken kurtulmuş. evet erkekelr de bizlere evde yardımcı olmalı, hepimizin temennisi bu ama kadın kuaördeyken de erkek yerleri silecek, bu da şık değil.. bence çocuk kendini kurtarmış.

birine olduğundan daha fazla değer verme. sonunda çocukcazın tepesine çıkmış. kızda kabahat olduğu kadar erkekte suçlu. kendi kişiliğini iyice zedelemiş. kızda verilen değer karşısında çok şımarmış. her iki tarafta dengesizmiş.

şu insanlara bak hayret doğrusu evliliği doğru dürüst yürütemiyorsun bari boşanmayı doğru dürüst yap... klasik moron erkek modeli işte kendini temize çıkarmak için kıza çamur atmış...sanmamki hiç bi kız böyle hamarat bi kocayı saçma bi sebeple boşayıp terk etsin...zaten sonraki mesajlarında sende adamın ne halt olduğunu az çok anlamışsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…