Bir boşanma konusu

neden pişman olacaksınız ? Dayak yemediğiniz için mi. Üstelik o ev sizin sakın çıkmayın evinizden toplasın pılını pırtını çeksin gitsin.

Icmeyi bilmiyorsa içmesin. Icki yaramıyorsa içmeyecek oyle sise de durdugu gibi durmuyor iste,2.karakteri ortaya çıkıyor
Normalde biraz düzgün bir adam olsa icki icince cok cok gevsek herseye gülen bir tip olur siddet gostermek ne demek?
Hayatta bırakmaz ickiyi sakın bırakırım derse falan inanma .
Para?
Çalışıyor mu?
Sen çalışıyor musun?

Ay benimde var oyle bir tanıdığım boşandı hatta cocuklari var ve tekrar evlendi aynı isimde..ama bosanma sebebii bilmiyorum neydi

Ya buraya daha önce de yazdım tekrardan yazacağım da bari bilmeyenlere ya da derdine derman arayanlara bilgi olsun.
Alkol psikolojik bir bağımlılıktır.
Sigara da.
Sigara içmeyince ya da bırakınca,başım ağrıyor vs vs durumlari olur ama ben beyninden silipte baslayani gormedim lakin,10 sene icmeyip 11.sene baslayani da gördüm. (Sigara konusunda iddalasmicam)
Amaaaa alkooool

Simdi bu düzenli alkol alan kisiler,haftada 1 haftada 2 veya hergün (hergun alanlar kendilerine akşamcı derler)
O kendilerine akşamcı diyenlerin,yaz gunlerinde pek ala,öğlen vakitlerinde,denizde,bilmemnerede icki ictigini gorebilirsiniz.O is akşamla sınırlı degil yani
Sonra ramazan,kandil gibi bazi gunler olur bu insanlar icmezler,hatta oruc tutanlari vardir.
Ramazan biter,kendilerini icki sofrasinda gorebilirsiniz

Savunma olarak da,ben istesem icmem,bak 1 ay icmedim. Nasıl durdum? Derler. Iyi de bu da psikolojik,ya korku küçükken ogretilenler,ya dini hassasiyet,inanc orasını bilemeyiz..

Hatta tedavi amacli,hastanede yatan alkoliklere,doktor soruyor (ramazan ayinda) diyor ki icki icmek istiyor musun)
Hayır ! Siz bana 1 milyon tl para bile verseniz icmem
Ramazan bitiyor vs yine icki arayisina giriyorlar
Alkolu 3 gun 5 gun 1 ay icmemekle,alkol bağımlılığı çözülmüş olmaz

Bu arada yanlış anlaşılma olmasin,amacım dini birsey konuşmak degil,zaten anlasiliyordur da.

Bir de" alkolu sevmek" diye birsey varmis. Hahahaha bu da en güldüğüm sey benim.kafamda alkol ile alakali karmaşa varmış,istersem kitaptan okuyabilirmişim bu konu ile alakali (alkolle alakalı bir kitap) benim atam dedem babam.iciyor diye önyargılı ymisim

Hayir efendim böyle birsey yok. Alkolik demek alkol icmeyince eli ayağı titreyen,bayilan,düsen,krizler geciren demek degildir. Bir defa alkolik kötü bir kelime değil zaten. Bir insan her akşam alkol icmek istiyorsa,icmeyince keyifsiz oluyorsa,bir ortamdaki muhabbet onu sarmiyorsa,alkol almayan insanlarla takılmayı pek tercih etmiyorsa,ictigi kadeh sayısı fazlaysa ve bunu onemsemiyorsa, ben iciyorum ama kimseye zararım yok ki gibi bir argümanla cikipta ben alkolik degilim ki,istesem icmem diyip yatıp uyanip 2 gun sonra tekrardan icki icmek istiyorsa,ickiye ciddi paralar veriyorsa,icki icme süresi uzunsa aksam8 gece 2 gibi
O kisi alkoliktir
Ben hic görmedim ki ben alkoligim diyen birisi.
Bu bir kusur degildir,mesela benim babam alkolik,su kadinlar kulubunde zannetmiyorum 1 tane kadın babami tanısın da,ama amca ,ama abi yaaa ne pislik ne şerefsiz ne kötü adam desin
Her goren der ki ay ne tatlı baban var yaaaa.
Hickimse de alkolik bu demez adam napsin keyifleniyor iciyor size zarari mi var ki derler mesela o kadar tatlıdır hele el e karşı daha da iyidir.
Ama benim babam alkolik.bunu asla kabul etmez. Ayni konu sahibinin kocasi gibi derki istesem icmem

Çalışıyordu ama kendi işi olduğu için istediği saatte giderdi sorun olmazdı çok paramız olmazdı ama evde de hiç birşey yok kıvamınada gelmedik hiç

Teşekkür ederim

Boşanmak sizin kurtuluşunuz bence tamam büyük konuşmak istemiyorum ama kendinize değer verseniz bu durumda olur musunuz ? İlk önce kendinizi düşünün.

Boşanmak sizin kurtuluşunuz bence tamam büyük konuşmak istemiyorum ama kendinize değer verseniz bu durumda olur musunuz ? İlk önce kendinizi düşünün.
Cesaretim mi Yok anlamıyorum kendimi boşanmak istiyorum affedemiyorum ama adım atarkende zorlanıyorum

iki kere affedip 3. kere şiddet görmüşsün. affedeyim mi diye soruyosun. affet. 4. kere dövsün yine gelir sorarsın.

Haklısınız degişmez biliyorum aslında ama adım atmak zor geliyor
Ben gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum bu mantığı.
Adamın size daha ne yapmasını bekliyorsunuz adım atmak için?
Alkolikliği,şiddeti zaten yeter ayrılmak için ama başka kadınlar için söylediklerine ağzım açık kaldı.
Ne edep var eşinizde, ne insanlık.
Allah kurtarsın..

alkolun insani bu kadar degistirecegine ben inanmiyorum ya,
alkolik olmak baska bir sorun elbette,
ama size bunlari soyledi ve yapti,
alkollu olmasi durumu hafifletmez ki.

Çocuğunuz kaç yaşında işiniz varmi aileniz neden arkanizda duracak insanlar değiller. Alkol büyük bi problem zatende şiddet hakaret varsa kendini kaybedecek kadar içiyor demektir o söylediği lafları kiskandirmak için söylemesi bile iğrenç kendi ayaklarinizin üstünde durabilecek bi insansaniz çekmeyin derim ki öyleyse ailenizide silin gerekirse arkanizda durmazsa durmasinlar çalışıp bir çocuk ve bir evi gecindir mek böyle bi Hayati yasamaktan kolay bence

Mutlu olabildi mi peki
Vallahi canim kendisini ne zamandir görmüyorum sosyal medyadan görüyorum mutlu duruyor hep aile pozlari cocuklarin dogumgunleri kendisi esiyle yanyana esi supriz yapmis dogumgunune falan hano gorunen oyle ama sosyal medya sonucta olmayani oldurtur yemin ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…