• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çare ..

Backyoureyes

Tescilli manyak ben yine seni bulurum ;)
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
846
1.289
28
2 aylık bebegım var .. Eşim isten cıkacak mecbur .. (orası uzun hıkaye hıc gırmeyelım)Lise mezunu.. Ya ne olur bir akıl verın 20 bın paramıx var ne acabılırız ne yapabılırız aff. Cok daraldık Allahım sızınle yardım etsın bana.. Kucuk bir ilçede yasıyorum fıkır verın ne olur..

Hiç bişey demiş çoğunluk ama benim eşim cebinde bitek dükkan tutucak parası varken iş kurdu.. Bildiği yapmak istediği birşey var mı veya daha önce yaptığı iş neydi?
Her fikre acıgız cunku muhtacız..hıc bıse dıcekler yazmasın zıra ben olabılecekleri soruyorum..şofördu

Eşinizin ticari zekasi varsa (buna inaniyorum cidden bazi insanlarin kafasi ticarete acayip basiyor) sermaye olarak kullanin parayi. Ama unutmayin işin ucunda tutturamayip batmakta var malesef bir yandan iş arasin riske girmek istemezseniz.

Bu arada fazla riske girmek istemezseniz seyyar araba öneririm. Basit gorulebilir ama ben hastane yakininda oturuyorum kapida simit satan bir adam var, esim memur ama eminim o simit satan adam esimden cok kazaniyordur. Ayrica üst tarafimizda okul var bir amca yillardir seyyar arabasiyla cocuklara turşu satar kendimi bildim bileli , bardakta veriyor. Okul cikisi etrafi cocuk kayniyor iyi kazaniyor gercekten

Kosgebe başvurun geri ödemesiz 50 bin veriyor fikri içinde kışın balik yazin dondurma gerçekten güzel bir fikir... Ama kosgebe kesin başvurun dört günlük bir kursu var

2 aylık bebegım var .. Eşim isten cıkacak mecbur .. (orası uzun hıkaye hıc gırmeyelım)Lise mezunu.. Ya ne olur bir akıl verın 20 bın paramıx var ne acabılırız ne yapabılırız aff. Cok daraldık Allahım sızınle yardım etsın bana.. Kucuk bir ilçede yasıyorum fıkır verın ne olur..
Çok zor öyle bir zaman ki süpermarketler var bakkallar iş yapmıyor ,artık alışveriş merkezleri var yemekler orada yeniyor .
İş kurmak isteyen bayanlara devlet kredi veriyor isterseniz araştırın onu .
Ama 20 TL yi harcamayın derim .
Zifiri karanlık gündüze dönüyor .
Hiç birşey kalıcı değil .
Üzülmeyin düzelir inşallah .
Allah kolaylık versin .

Back
X