İnşaallah canım ya çok isterim inan ama ben çok ümitli Değilim bilemiyorum bu gün sanki çok daha belirgin bir çizgi Olmasını beklerdim çizgi var ama çok belirgin tamam hamileyim diyebileceğim bir çizgi değil o Yüzden benim sanki Ümitler bidaha ki aya kaldı ama inşallah sende vardır canım inan çok mutlu olurum belirtiler bende de çok değişmedi bel ağrısı arada oluyor gündüz uyuma isteği ve çarpıntı da var bir kaç gündür geçen kimyasal Yaşadığım da çok çarpıştım oluyordu... Belirtiler insanın Can'ını çok sıkıyor ama en önemli adet belirtim olan migren ve yüzümde çıkan sivilce hala yok bu arada ateş de ölçüyorum ben üç gündür 37 de takıldı adet olacağımda düşüşe geçer genelde çok sistemli ilerliyorum belki daha erken hamile olduğumu öğrenebilirim diye ama yok olmuyor işte test koyulaşmadan da kan vermeye gitmeyi düşünmüyorum çünkü kan negatif çıktığında daha çok üzülüyorum bakalım artık yarın kesin negatife döner testim diye düşünüyorum...Canım inşallah yarın pozitifi göreceğiz tatilim şimdi başladı çok çok dikkat ediyorum Kaldığımız bina bile geçen yılla aynı 120 ev var aynı bina geldi bir kaç olay yaşamıştım onlarda aynı sıra bebişi burada öğrenmekte inşallah sonu aynı olmaz bu kez sağlıkla alırım kucağıma yarın pozitif görsem bile Çarşamba'ya kadar eşime söylemem emin olmak isterim inşallah canım bizde görürüz o çizgileri
Senin için en doğrusu durumu doktora anlatım kan testi vermek. Orda az çok durum anlaşılır.Kizlar gunaydin
ben bu sabah silinirken kan geldi peceteye
sonra tekrar 7-8 damla kadar geldi ardindan kahve renk oldu ve durdu
pecete koymustum iccamasirima falan degecek kadar degildi az bi seydi
avaba yerlesme kanamasi mi yoksa dusuk mu yapiyorum?
dusuk olsa dun testim o kadar koyu cikar miydi ki?
doktora gitsem zaten simdi gorunmez bile dimi?
idrarimi 4 saat tutup tekrar test yapsam mi?cizginin koyulugu nasil diye...offfffff
Allahim o kadar cok uzuluyorum ki bi insanin yuzu ikinci bebekten yana hic mi gulmez
agliyorum su an sinirlerim iyice yiprandi
canim malesef yasadigim yer kucuk bi yer ve kan testinin sonucu 1 hafta sonra cikiyo o zamana her sey beli olur zatenSenin için en doğrusu durumu doktora anlatım kan testi vermek. Orda az çok durum anlaşılır.
Canım ya yapma böyle hemen bozma moralini benim oğlumdada geldi tam da adet günümde dedim adet oluyorum 3 gün sürdü ama çok şükür herşey yolundaydı doktora gitmenin kan vermenin şu etapta hiç bir faydası yok düşecek olsa bile durduramıyorlar çünkü sen gebelik testiyle takibe devam et benceyerlesme kanamasini oglumda yasadim o zaman kirmizi degil direk kahverengi lekelenmem oldu ama simdi once kirmizi sonra kahve olup durdu
Canim senin de kahverengi miydi lekelenmen yoksa kirmizi mi?Canım ya yapma böyle hemen bozma moralini benim oğlumdada geldi tam da adet günümde dedim adet oluyorum 3 gün sürdü ama çok şükür herşey yolundaydı doktora gitmenin kan vermenin şu etapta hiç bir faydası yok düşecek olsa bile durduramıyorlar çünkü sen gebelik testiyle takibe devam et bence
Kahve Bulanık bir renkti ama bazılarındanda kırmız olduğunu duydum miktarı azsa endişelenme benceCanim senin de kahverengi miydi lekelenmen yoksa kirmizi mi?
Evet canim cok az gunluk pedin yarisi kadardi ve sonda bulanik kahve olup durdu ve gelmedi bidahaKahve Bulanık bir renkti ama bazılarındanda kırmız olduğunu duydum miktarı azsa endişelenme bence
Allah daha dogrusunu biliyo canim yapacak bi sey yok malesefgünaydın ,
ben sabah regl oldum.
olmadı yine artık çok bunalmış hissediyorum kendimi.
Canım dün gece 3 kez wc ye gittim o Yüzden çok birikmiş idrar yoktu biraz bekledim yapmak için çok çok silik çizgi var ama iğnenin 12. Günü bugün acaba etkisi mi hiç bir belirtim yok batmalar az az devam ediyor yarın sabah netleşir inşallah gerçek pozitiftir çok dua ediyorum hepimiz için ama nasipse olacak artık belim çok ağrıyor Heran regl olacak gibi hissediyorumHurremSultan nerdesin canım ya saat baya oldu şimdiye test yapmışsınız diye düşünüyorum hadi haber ver bize
Canım dur bakalım regl olmadan ümidi kesme çıkmadık candan Ümit kesilmezHurremSultan nerdesin canım ya saat baya oldu şimdiye test yapmışsınız diye düşünüyorum hadi haber ver bize
yerleşme kanaması olabilir canım inşallah Öyledir Sak'ın Can'ını Sıkma pozitif düşün pozitif olsunhadi kizlar kotu haberlerle actik topigi ama siz guzel haberler verin bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?