Bende Aynıymış hiç bir adet belirtisi yok bende ama ümidim Sıfır olsa bu gün net olarak çıkardı diye umuyordum nette 15. Günde çıkar yazıyor birde adetim boş yere gecikirse daha çok üzüleceğim... Yarın yarın diye diye beklemekten sıkıldım attıkKızlar benim umudum iyice azalıyorGöğüs uçlarım çok acıyordu geçiyor sanki ve inanılmaz belim ağrıyor sanırım yakında Olacağım oysa bu ay çok ümitlenmiştim
Canım çok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallAh sağlıkla kucağına almak nasip olur kimyasal gebelik tekrarlayacak diye birşey yok ki Düşünme böyle olumlu düşün lütfenKızlar günaydın bu sabah test Yaptım dünküne göre daha belirgin olarak çizgi var ovulasyon testi de çok kopkoyu iki çizgi ama hiç hamilelik belirtisi yok tam tersi regl olacakmışım gibi ağrılarım var. Allah'ım versin inşallah gerçek sağlıklı bir bebektir...Daha kendim bile sevinemiyorum bugün kendi Dr umu ararım sonra da yarın ya da Perşembe giderim burada tahlile çok korkuyorum yine kimyasal olursa diyekızlar nolur dua edin...
Canim ben de o kimyasal gebelikten sonra hic koyu cizgi gormicem zannediyordum ama gordugun gibi cok sukur ki gordumKızlar günaydın bu sabah test Yaptım dünküne göre daha belirgin olarak çizgi var ovulasyon testi de çok kopkoyu iki çizgi ama hiç hamilelik belirtisi yok tam tersi regl olacakmışım gibi ağrılarım var. Allah'ım versin inşallah gerçek sağlıklı bir bebektir...Daha kendim bile sevinemiyorum bugün kendi Dr umu ararım sonra da yarın ya da Perşembe giderim burada tahlile çok korkuyorum yine kimyasal olursa diyekızlar nolur dua edin...
Canım elimde değil çok korkuyorum hemde çünkü hiç belirtim yok çok akıntı geliyor her seferinde regl oldum sanıyorum başka hiçbir şey yok bu da tedirgin ediyorCanım çok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallAh sağlıkla kucağına almak nasip olur kimyasal gebelik tekrarlayacak diye birşey yok ki Düşünme böyle olumlu düşün lütfen
Canim bende de belirti yok sadece uykum cok fazla baska hic bi belirtim yok akintim da tamamen durduCanım elimde değil çok korkuyorum hemde çünkü hiç belirtim yok çok akıntı geliyor her seferinde regl oldum sanıyorum başka hiçbir şey yok bu da tedirgin ediyorBirTutamMutluluk20 sende nasıl var mı hiç belirti birde belim çok çok ağrıyor diğer hamileliklerde hiç böyle olmamıştı muhtemelen kimyasal yine sürekli dua ediyorum Rabbim evladımın yüzüne Gülsün ona KARDEŞ nasip etsin diye... Sen ne yaptın test yaptın mı ?
Çok şükür canım senin de gözün Aydın çok sevinçliyim senin adına ben de emin olursam çok mutlu Olacağım bunun için kalp atışını duymam gerekli inşallah Rabbim nasip ederKizlar ben bu gun test yaptim kopkoyu cikti şükür
Canım sen ne yaptın test yaptın mı bugün ? Regl oldun mu ? Ses ver merak ediyorum seniCanım çok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallAh sağlıkla kucağına almak nasip olur kimyasal gebelik tekrarlayacak diye birşey yok ki Düşünme böyle olumlu düşün lütfen
Kızlar günaydın bu sabah test Yaptım dünküne göre daha belirgin olarak çizgi var ovulasyon testi de çok kopkoyu iki çizgi ama hiç hamilelik belirtisi yok tam tersi regl olacakmışım gibi ağrılarım var. Allah'ım versin inşallah gerçek sağlıklı bir bebektir...Daha kendim bile sevinemiyorum bugün kendi Dr umu ararım sonra da yarın ya da Perşembe giderim burada tahlile çok korkuyorum yine kimyasal olursa diyekızlar nolur dua edin...
gözün aydın. inşallah sağlıklı bir hamileliktir. bel ağrısı aslında bir hamilelik belirtisi. ikinci de ben daha test yapmamıştım şiddetli bel ağrım olmuştu. bir arkadaşım bel ağrısı şikayetiyle doktora gidip hamile olduğunu öğrendi. hemen kötüye yorma inşallah bu hafta güzel haberler alırsın ve kan sonucun da yüksek çıkarCanım elimde değil çok korkuyorum hemde çünkü hiç belirtim yok çok akıntı geliyor her seferinde regl oldum sanıyorum başka hiçbir şey yok bu da tedirgin ediyorBirTutamMutluluk20 sende nasıl var mı hiç belirti birde belim çok çok ağrıyor diğer hamileliklerde hiç böyle olmamıştı muhtemelen kimyasal yine sürekli dua ediyorum Rabbim evladımın yüzüne Gülsün ona KARDEŞ nasip etsin diye... Sen ne yaptın test yaptın mı ?
Inşallah canım ya içim hem umut dolu hemde umutsuzluk herhal bir şey olacak gibi geliyor bel ağrım bugün daha iyi bugün hiç belirti yok ne regl ne de hamilelik kısmet artık inşallah benim hikayemde sizin ki gibi mutlu sonla biter :)gözün aydın. inşallah sağlıklı bir hamileliktir. bel ağrısı aslında bir hamilelik belirtisi. ikinci de ben daha test yapmamıştım şiddetli bel ağrım olmuştu. bir arkadaşım bel ağrısı şikayetiyle doktora gidip hamile olduğunu öğrendi. hemen kötüye yorma inşallah bu hafta güzel haberler alırsın ve kan sonucun da yüksek çıkar
belirti aramak için daha erken. inşallah 8 ay sonra oğlun abi olma mutluluğunu yaşarInşallah canım ya içim hem umut dolu hemde umutsuzluk herhal bir şey olacak gibi geliyor bel ağrım bugün daha iyi bugün hiç belirti yok ne regl ne de hamilelik kısmet artık inşallah benim hikayemde sizin ki gibi mutlu sonla biter :)
amin canım inşallahbelirti aramak için daha erken. inşallah 8 ay sonra oğlun abi olma mutluluğunu yaşar
canım zaten hamilelikte adet belirtisi gibi oluyor ki. inşallah hamilesin canım..Kızlar günaydın bu sabah test Yaptım dünküne göre daha belirgin olarak çizgi var ovulasyon testi de çok kopkoyu iki çizgi ama hiç hamilelik belirtisi yok tam tersi regl olacakmışım gibi ağrılarım var. Allah'ım versin inşallah gerçek sağlıklı bir bebektir...Daha kendim bile sevinemiyorum bugün kendi Dr umu ararım sonra da yarın ya da Perşembe giderim burada tahlile çok korkuyorum yine kimyasal olursa diyekızlar nolur dua edin...
aptım canım sabah varla yok arası oyüzden yok yani ama adet olmadım ve çok sinirlerim bozuluyor olsa çıkması lazımdı olmadığı kesin yani napalım bekleyip görücezCanım sen ne yaptın test yaptın mı bugün ? Regl oldun mu ? Ses ver merak ediyorum seni
Ya canım beklemesen bir an önce tahlil yaptırsan belki hemen iğne başlaman gerekli belki vakit kaybediyorsun bende yarın tahlil için burada Dr a gideceğim Hayırlısı okur inşallah hepimiz içinaptım canım sabah varla yok arası oyüzden yok yani ama adet olmadım ve çok sinirlerim bozuluyor olsa çıkması lazımdı olmadığı kesin yani napalım bekleyip görücez
Y
Yok canım ya gelecek biliyorum Yada kist oluştu oyüzden gelmiyor ama yarın yinede doktora gitmeyi düşünüyorum en azından ne var ne yok anlarım çünkü Perşembe yola çıkıyoruz of ya kesin tatilde gelir benim kırmızılar tekrar tedavide olamam bu ayda böyle geçerYa canım beklemesen bir an önce tahlil yaptırsan belki hemen iğne başlaman gerekli belki vakit kaybediyorsun bende yarın tahlil için burada Dr a gideceğim Hayırlısı okur inşallah hepimiz için
Canım maydonoz suyunu bende duydum ama 3 gün içilecekmiş sadece ben öyle duydum fazlası zararmış aman dikkat et faydasını görürsün inşaallah ben bi ara SOĞAN suyu içmeye çalıştım ama olmadı çok fenaydı TADI birde 15 gün içilecek olunca 3. Günde bıraktım hele şimdi bu Sıcaklarda hiiiç içememkızlar ben bu gün ne yaptım bilin bakalım. hakkımız da hayırlısı. vicks buharına oturdum. 3 gündür akşamları maydonoz duyu içiyorum. dün maydonoz süt buharına oturdum. bugünde viks bakalım sağmı kalıcam hepten mi yok olucambir denemediğim bu kalmıştı. ayın 3nde yumurtlama günüm. o güne kadar denicem bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?