Bir çocuğum olsun mucizem gerçekleşsin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kardeşim hikayeni okudum çok duyqulandım şimdi nasıl oldumu bebeyin? Olduysa gözün aydın olsun canım

4 yıl önce yazmışım bunu canim hala ulaşamadık..
Şuan 3. Transferimi oldum pazar sonuç alacağım beni de dualarınız da anarsanız çok sevinirim 5 yıldır mücadele ediyorum bebek için...

Şuan 3. Transferimi oldum pazar sonuç alacağım beni de dualarınız da anarsanız çok sevinirim 5 yıldır mücadele ediyorum bebek için...
İnşAllah kardeşim güzel haberle dönersin benimde olmuyor 13 yıldlr çok üzücü durum Allah hepimize yardım etsin evlerimizden bebek sesleri işitilsin.ama bir önceki sayfalarda eşinin tahlilleri iyi çıkmış neden ameliyyat olmuş? Güzel haber alırsın bu sefer kardeşim çekmeyen bilmez

4 ay sonra şubatta 8 sene bitecek evleneli..
8 sene bekledim cok dualar ettim çok ağladım benden sonra evlenenlerin çocuklarını gördüm sevdim oynadım..ama sabrettim..tedaviler oldum bir suru ilaclar igneler hic pes etmedim zamani gelmedi daha dedim elbet olucak dedim hayaller kurdum..konuşulanlara kulaklarımı tikadim..

Çok şükür sonunda bende o duyguyu tattim..
Daha 28 günlük taze anneyim..
Tüm kalbimle senin için dua ettim..
Bu aciyi bekleyişi çeken bilir çünkü..
Rabbim tüm anne olmak isteyenlerin kucağını doldurur inşallah 🤲
Allah sabredenlerle beraberdir 🤲
Allah bağışlasın bebeyini canım sağlıkla büyüt bebeyini.neden olmuyordu çocuğunuz anlatırmısın acaba?böyle mucizeler inanın nasıl bizlere iyi geliyor anlatamam Rabbim çocuğunuzu korusun

8 sene bekledim cok dualar ettim çok ağladım benden sonra evlenenlerin çocuklarını gördüm sevdim oynadım..ama sabrettim..tedaviler oldum bir suru ilaclar igneler hic pes etmedim zamani gelmedi daha dedim elbet olucak dedim hayaller kurdum..konuşulanlara kulaklarımı tikadim..

Allah bebeyini sağlıkla büyütmeyi nasib etsin kardeşim böyle mucizeler bizleri nasıl mutlu ediyor anlatamam.neden olmuyordu bebeyiniz?

Ben sana tüm kalbimle dua ettim. Hızır Aleyhisselam aracı olsun tez güzel bir kizin olsun. Neden kız dedim bilmiyorum belki kalbime doğdu. Musmutlu olun ıyi mi🥰🙏

Canım 4 yıl önce yazmışım bunu..
5 yıldır mücadele ediyorum bebek için..
2 negatif tüp bebek..
Eşim ameliyat oldu
Ben ameliyat oldum 1 tüpüm alındı
Sonra tek tüp ile mucizem gerçekleşti hamile kaldım maalesef kaybettik düştü...
Şuan 3. Tüp bebek tedavim bitti.. bugün 5. Günüm sonucumu pazar öğreneceğim..
Bizimde durumumuz zor hala ulaşamadık canım RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲
Amin inş. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnş olumlu habeelwrinizi bekliyoruz.

Allah bebeyini sağlıkla büyütmeyi nasib etsin kardeşim böyle mucizeler bizleri nasıl mutlu ediyor anlatamam.neden olmuyordu bebeyiniz?
Amin amin inşallah yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin tek duam budur..

Çikolata kisti vardı onun ameliyatıni oldum..
Polip var dendi onu aldırdık..
O arada tedaviyle hamile kaldim 9 haftalik kalbi durdu kürtaj oldum..
Sonra yine tedaviler bi kimyasal gebelik yaşadım..
Sonra hipertiroidi oldum stresten onun için ameliyat oldum..
Bu arada kac dra gittiysem hiçbiri bi sorun yok sebepsiz dedi..
En son tup bebek raporu cikarttirmak için araştırma hastanesinde islemlere basladik..
Meger yumurtlamada sikintim varmis kaliteli yumurta uretmuyomus vucut..Aşılama onerdiler oldum..
Ilki yine tuttu kimyasal oldu..
2.çişinde rabbim yüzümüze güldü tuttu sağlıklı bi şekilde..
Meğer kanda pıhtılaşma varmış ondan düşükler olmuş..
4.cu gebeligimde kucagimiza aldık ilaclarla iğnelerle tabi rabbim de nasip etti..

Çok zor çeken bilir o yüzden elinizden geleni yapın..Rabbim bi şekilde vesilenizi önümüze cikariyo..

Çok.uzun yazdım galiba kusura bakmayın

İnşAllah kardeşim güzel haberle dönersin benimde olmuyor 13 yıldlr çok üzücü durum Allah hepimize yardım etsin evlerimizden bebek sesleri işitilsin.ama bir önceki sayfalarda eşinin tahlilleri iyi çıkmış neden ameliyyat olmuş? Güzel haber alırsın bu sefer kardeşim çekmeyen bilmez

Amin inşallah canım Allah razı olsun
Varikosel vardı ameliyat oldu düzeldi şükür ondan sonra sorunun bende olduğunu öğrendik o günden beri hala mücadele ediyoruz benim sorunum da çözüldü.. RABBIM ol derse olacak inşallah bu 3. Tüp bebek tedavim pazar sonucumu öğreneceğim dualarınıza talibim...🤲

Bir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..

hep duam tek duam bir evladım olsun mucizeler gerçekleşsin allahım. .
arkadaşımın çocuklar ina baktıkça içim sizliyor eşim çocukları sevdikce kalbim acıyor. .
bir çocuğum olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun allahım. .
yeterki olsun bitane olsun. .
gün geçtikçe umutlarım yok oluyor tükendim artık. .
sanki hiç olmayacak hiç gelmeyecek. .
eşimle yapayalnız yaşlanacağız belkide. .
nolursunuz evlatlarinizin kıymetini bilin onlar size gönderilmiş en büyük mucize ve siz çok ama çok sanslisiniz binlerce kez şükür edin bir evlada sahipsiniz. .
bi hissi çocuğu olan asla anlayamaz anlatılmaz yaşanır. ..
benim için dua edermisiniz nolursunuz. .
bitane sağlıklı hayırlı evladım olsun allahım bitane sadece bitane olsun yeterki olsun artık. . beklemek çok zor her ay aynı hüsran her ay aynı hayal kırıklığı. .
çevremde insanlar erkek kız ayrımı yaparken ben ne kız nede erkek çocuğuna sahibim belkide hiç olmayacagagim. .
neden insanlar bu kadar nankör neden allahın onlara bi mucize verdiğinden habersizler. .neden neden. .?
Yaaa kardesimmm benim ile ayni imtihani yasiyorsun.bnde severek evlendim zor kavustuk evlad sahibi olmayo cook istedik hep ama olmadi 3 yildir evliyim esime varikosel ameliyati oldu hala duzelme olmadi tup bebek tedavisindeyim umudum allahtan bitmiyor.. seninde hep umudun olsun canim

Rabbim tez zamanda hayirli saglikli bi evlat versin sana ay gibi dogsun evine
Allah duanı da kabul etmiştir inşallah en kısa sürede ay gibi güzel hayırlı nasipli bebeğini kucağına alırsın. En geç Aralık diyelim mi. Dedik bile hadi hadi inşallah sana çok çok çok dua edeceğim her gün ve bunu hiç unutmadan yapacağım 🙏

Benimde bi düşüğüm var ve hala bebeğim olmadı . Seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun en kısa zamanda hepimize hayırlı sağlıklı bebişler versin Rabbim.

Bırakın istediğini düsünsün RABBİM biliyor ya neler yasadigimi.. 3. Transferim gerçekleşti ve pazar gününü bekliyorum sonuç için.. sonuç ta böyle dua edilir transferli insana.. ALLAH görüyor ALLAH biliyor.. cevap bile vermeyin..
Rabbim olanları bağışlasın isteyen herkese de hayırlı evlat nasip etsin inşallah sizinde sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarınız olur inşallah. Sakın umudunuzu yitirmeyin. Nefes aldıkça umut hep vardır ♥️

Rabbim olanları bağışlasın isteyen herkese de hayırlı evlat nasip etsin inşallah sizinde sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarınız olur inşallah. Sakın umudunuzu yitirmeyin. Nefes aldıkça umut hep vardır ♥

Inşallah canım ALLAH razı olsun.. RABBİM kimseyi bu zor yolla sınamasın.. herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah... RABBİM ol derse olur elbet 🤲

Rabbim insallah doldursun kucağını yazını gözlerim dolu dolu okudum... Rabbim yüce allahım insallah doludolu yapsın kucağını 9 dusugumn var benimde 9 kayıp biri ellerime düstü minnacıkdı elim kadardı kurban olduğum nefes alamadan cennet kuşu oldu allahım bizleride sevindirsinn insallah gidecek baska kapimiz yok rabbim sevindirsin bizleride süt kokusu ile donatsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X