- 6 Aralık 2016
- 761
- 2.561
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1İnş. Cocuğunuz olur da kardeşinizi kıskanmazsınız artık
Transferi gerceklesmis, hep pozitif dusunmesi gereken bi insana o sekilde yazmakBırakın istediğini düsünsün RABBİM biliyor ya neler yasadigimi.. 3. Transferim gerçekleşti ve pazar gününü bekliyorum sonuç için.. sonuç ta böyle dua edilir transferli insana.. ALLAH görüyor ALLAH biliyor.. cevap bile vermeyin..
Transferi gerceklesmis, hep pozitif dusunmesi gereken bi insana o sekilde yazmakıssîz ben seni senelerdir biliyorum bu siteden, dua ettim senin icin canim.
Ben inanıyorum pazar günü güzel haberi alacam senden. Yürekten dua ediyorum hep.4 yıl önce yazmışım bunu canim hala ulaşamadık..
Şuan 3. Transferimi oldum pazar sonuç alacağım beni de dualarınız da anarsanız çok sevinirim 5 yıldır mücadele ediyorum bebek için...
Ben inanıyorum pazar günü güzel haberi alacam senden. Yürekten dua ediyorum hep.
İnşaallah hayırlısiyla evlat nasip etsin Rabbim. Çok yakın tanıdığım yıllarca tedavi gördü başka rahatsızlıkları da vardı dalak büyümesi gibi çok ciddi sıkıntılar yaşadı galiba 3 kez de tüp bebek için ugarstilar hiç biri tutmadı veee hiç ummadık bı anda hamile kaldı şimdi yaşına girecek bu anlattığım kadın da 40 yaş civari. Asla olmaz dedi doktorlar. Böyle hikayeler çok anlatılır coguna bende pek inanmam ama bu yüzde yüz gerçek inşallah nasip olur şişedeAllah razı olsun canım benim RABBİM bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah.. hepinize çok teşekkür ederim... Bu konu bugün belkide dua alayım diye portladi.. hiç kimse bilmiyor tedavimi KK ve eşim dışında.. iyiki varsınız ...
Hiç üzülmeyin bakın ben şöyle düşünüyorum. Belki olsa cok fena bir evlat olacak hani anneler der ya seni doguracagıma taş dogursaydım anannemden biliyorum dayıma demiştiAllah razı olsun canım benim RABBİM bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah.. hepinize çok teşekkür ederim... Bu konu bugün belkide dua alayım diye portladi.. hiç kimse bilmiyor tedavimi KK ve eşim dışında.. iyiki varsınız ...
dualarim sizinle.dilerim hic ummadiginiz anda kavusursunuz yavrunuza..durmadan sikayet ettigim su zamanlarda utandim yazinizla..Bir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..
hep duam tek duam bir evladım olsun mucizeler gerçekleşsin allahım. .
arkadaşımın çocuklar ina baktıkça içim sizliyor eşim çocukları sevdikce kalbim acıyor. .
bir çocuğum olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun allahım. .
yeterki olsun bitane olsun. .
gün geçtikçe umutlarım yok oluyor tükendim artık. .
sanki hiç olmayacak hiç gelmeyecek. .
eşimle yapayalnız yaşlanacağız belkide. .
nolursunuz evlatlarinizin kıymetini bilin onlar size gönderilmiş en büyük mucize ve siz çok ama çok sanslisiniz binlerce kez şükür edin bir evlada sahipsiniz. .
bi hissi çocuğu olan asla anlayamaz anlatılmaz yaşanır. ..
benim için dua edermisiniz nolursunuz. .
bitane sağlıklı hayırlı evladım olsun allahım bitane sadece bitane olsun yeterki olsun artık. . beklemek çok zor her ay aynı hüsran her ay aynı hayal kırıklığı. .
çevremde insanlar erkek kız ayrımı yaparken ben ne kız nede erkek çocuğuna sahibim belkide hiç olmayacagagim. .
neden insanlar bu kadar nankör neden allahın onlara bi mucize verdiğinden habersizler. .neden neden. .?
Gecenin şu vaktinde rabbimden hayırlı güzel bir bebek diliyorum sizin içinCanım 4 yıl önce yazmışım bunu..
5 yıldır mücadele ediyorum bebek için..
2 negatif tüp bebek..
Eşim ameliyat oldu
Ben ameliyat oldum 1 tüpüm alındı
Sonra tek tüp ile mucizem gerçekleşti hamile kaldım maalesef kaybettik düştü...
Şuan 3. Tüp bebek tedavim bitti.. bugün 5. Günüm sonucumu pazar öğreneceğim..
Bizimde durumumuz zor hala ulaşamadık canım RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah![]()
Ablacım gecenin su saatin de karşıma çıktı yazın ve bütün en başından sonuna ağlayarak okudum yazdıklarını o kadar içten dua ettim ki insalllah olur benim de 1 buçuk yıldır olmuyor çok istiyorum o duyguyu yaşamayı lütfen üzülme artık pazar günü insalllah cok güzel sonuclsr alıcaksın inanıyorum ben rabbim kucaklarimzizi bir an önce doldursunBir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..
hep duam tek duam bir evladım olsun mucizeler gerçekleşsin allahım. .
arkadaşımın çocuklar ina baktıkça içim sizliyor eşim çocukları sevdikce kalbim acıyor. .
bir çocuğum olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun allahım. .
yeterki olsun bitane olsun. .
gün geçtikçe umutlarım yok oluyor tükendim artık. .
sanki hiç olmayacak hiç gelmeyecek. .
eşimle yapayalnız yaşlanacağız belkide. .
nolursunuz evlatlarinizin kıymetini bilin onlar size gönderilmiş en büyük mucize ve siz çok ama çok sanslisiniz binlerce kez şükür edin bir evlada sahipsiniz. .
bi hissi çocuğu olan asla anlayamaz anlatılmaz yaşanır. ..
benim için dua edermisiniz nolursunuz. .
bitane sağlıklı hayırlı evladım olsun allahım bitane sadece bitane olsun yeterki olsun artık. . beklemek çok zor her ay aynı hüsran her ay aynı hayal kırıklığı. .
çevremde insanlar erkek kız ayrımı yaparken ben ne kız nede erkek çocuğuna sahibim belkide hiç olmayacagagim. .
neden insanlar bu kadar nankör neden allahın onlara bi mucize verdiğinden habersizler. .neden neden. .?
Yaa ne kadar kötü bir düşünce yapısı bu böyle abla lütfen demeyin böyle abla diyorum ki benden 20 yaş büyüksün bizlere en çok kötülüğü yapan hemcinslerimiz maalesef ki yıllardır bekliyor içini o kadar güzel dökmüş ki gözyaşları için de okudum yorum yaparken korktum acaba kırılır mı diye sizin böyle demeniz Allah büyükİnş. Cocuğunuz olur da kardeşinizi kıskanmazsınız artık
Şu yorumu beğenmeyen arkadss neden begenmedi cok merak ediyorum :)) cocuk gibi birisi bana begenmedim mi attı hemen gidip onun olumsuz yazmadigi seylere bile begenmedim atayım moda oldu :))Transferi gerceklesmis, hep pozitif dusunmesi gereken bi insana o sekilde yazmakıssîz ben seni senelerdir biliyorum bu siteden, dua ettim senin icin canim.
Çok kırıcıİnş. Cocuğunuz olur da kardeşinizi kıskanmazsınız artık