Bir çocuğum olsun mucizem gerçekleşsin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar rahim filmim temiz çıktı bin şükür allaha. ..
asıl problem eşim deymis oda düzeldi çok şükür. .Varikosel vardı ameliyat oldu. .Sperm sonuçları da iyi çıktı şükür. ..
Allah ol derse olur inşallah..

geçmiş olsun canım,
sperm sonuçları nasıl çıktı .

Arkadaşlar rahim filmim temiz çıktı bin şükür allaha. ..
asıl problem eşim deymis oda düzeldi çok şükür. .Varikosel vardı ameliyat oldu. .Sperm sonuçları da iyi çıktı şükür. ..
Allah ol derse olur inşallah..
Sizin adınıza çok sevindim , inşallah yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız

geçmiş olsun canım,
sperm sonuçları nasıl çıktı .

Sağol canım
Sperm sonuçları da çok iyi çıktı. .
şükürler olsun allaha..
mucizem de gerçekleşir inşallah allahın izniyle. .
biz bu günleri çok bekledik bizim yüzümüz güldü allah herkesin yüzünü güldürdürsun zor sınav dan geçtik..

Sizin adınıza çok sevindim , inşallah yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız

inşallah Rabbim ol derse olur. .
doktor bundan sonraki 3 ay çok etkili dedi. .hayırlısı allahtan. .
vardır herşeyde bir sebeb vardır bir hayır. .

InsaAllah olur annem her ağaç aynı anda meyve vermez birininki er olurken birininki daha sonra olur der.sabret ve sebeplere sarıl.InsaAllah her karanlığın bir aydınlığı var.her gecenin bir sabahı olduğu gibi.bol dua et..herseyin hayırlısını iste.InsaAllah olur.

Suan okurken gozlerim doldu dayanamadim agladim
Rabbim sana en yakin zamanda nasip etsin insallah
Bende senin gibi cok istoyordum Kuran'i kerimi hatmettim ikiz cocuk istedim okurken goz yasi doktum kurani kerimin sayfalari islandi daha hatmimi bitirmeden hamile kaldim hemde ikiz erkek cocuklarina
Suan bebeklerim 17 aylik
Inanin dua edin eger gercekten icten isterseniz Rabbim nasip ediyor dualari geri cevirmiyor

Bir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..

hep duam tek duam bir evladım olsun mucizeler gerçekleşsin allahım. .
arkadaşımın çocuklar ina baktıkça içim sizliyor eşim çocukları sevdikce kalbim acıyor. .
bir çocuğum olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun allahım. .
yeterki olsun bitane olsun. .
gün geçtikçe umutlarım yok oluyor tükendim artık. .
sanki hiç olmayacak hiç gelmeyecek. .
eşimle yapayalnız yaşlanacağız belkide. .
nolursunuz evlatlarinizin kıymetini bilin onlar size gönderilmiş en büyük mucize ve siz çok ama çok sanslisiniz binlerce kez şükür edin bir evlada sahipsiniz. .
bi hissi çocuğu olan asla anlayamaz anlatılmaz yaşanır. ..
benim için dua edermisiniz nolursunuz. .
bitane sağlıklı hayırlı evladım olsun allahım bitane sadece bitane olsun yeterki olsun artık. . beklemek çok zor her ay aynı hüsran her ay aynı hayal kırıklığı. .
çevremde insanlar erkek kız ayrımı yaparken ben ne kız nede erkek çocuğuna sahibim belkide hiç olmayacagagim. .
neden insanlar bu kadar nankör neden allahın onlara bi mucize verdiğinden habersizler. .neden neden. .?
Ağlatin beni zaten hiç dinmeyen göz yaşım aktı. Ne çok istiyorum ne çok özlem duyuyorum bir bilsen . Beşik almak istedim bugün güzel bir beşik içi dolar mi acaba onu alıp koysam ?

Suan okurken gozlerim doldu dayanamadim agladim
Rabbim sana en yakin zamanda nasip etsin insallah
Bende senin gibi cok istoyordum Kuran'i kerimi hatmettim ikiz cocuk istedim okurken goz yasi doktum kurani kerimin sayfalari islandi daha hatmimi bitirmeden hamile kaldim hemde ikiz erkek cocuklarina
Suan bebeklerim 17 aylik
Inanin dua edin eger gercekten icten isterseniz Rabbim nasip ediyor dualari geri cevirmiyor

allah yavrularınızi size bağışlasin inşallah sağlıkla huzurla büyütün. ...
Bugün eşime de diyorum şükür ki bu sınavları yaşadım. .
artık daha bilinçli daha çok seven değer veren bi anne olacağım nasipse. .
Bugün sonuçlarım temiz çıktı diye çok ağladım sevinçten binlerce kez şükürler olsun Rabbim e...
bide hamilesin deseler naparim acaba. .
çok insan var çevremde bebeği var ama bilinclenmemis kendi yaptığını sanan aciz insanlar allahın verdiği nimetin farkında bile değiller. .şükürler olsun bu sınavı yaşadık bu günleri gördük. ..

Ağlatin beni zaten hiç dinmeyen göz yaşım aktı. Ne çok istiyorum ne çok özlem duyuyorum bir bilsen . Beşik almak istedim bugün güzel bir beşik içi dolar mi acaba onu alıp koysam ?

aynı duyguları bende yaşıyorum bizde bigün çok mutlu olacağız arkadaşım allah bizimde yüzümüzü güldürecek. ..
benimde evimde kıyafet leri var. .
hep onları seviyorum ..bigün gelecek inşallah giyecek onları. ..

aynı duyguları bende yaşıyorum bizde bigün çok mutlu olacağız arkadaşım allah bizimde yüzümüzü güldürecek. ..
Hep diyoruz hayırlısı hayırlısı diye inşallah olur beklemek zor olan sabretmek zor olan

Hep diyoruz hayırlısı hayırlısı diye inşallah olur beklemek zor olan sabretmek zor olan

başka ne yapabilirizki bizim elimizden hiç bişey gelmez..Allah ol derse olur inşallah. .buda bir sınav güzel olan sabredip bu sınavı başarı ile kazanmaktadır. .

Bir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..

arkadaşımın çocuklar ina baktıkça içim sizliyor eşim çocukları sevdikce kalbim acıyor. .
nolursunuz evlatlarinizin kıymetini bilin onlar size gönderilmiş en büyük mucize ve siz çok ama çok sanslisiniz binlerce kez şükür edin bir evlada sahipsiniz. .
bitane sağlıklı hayırlı evladım olsun allahım bitane sadece bitane olsun yeterki olsun artık. . beklemek çok zor her ay aynı hüsran her ay aynı hayal kırıklığı. .
çevremde insanlar erkek kız ayrımı yaparken ben ne kız nede erkek çocuğuna sahibim belkide hiç olmayacagagim. .
neden insanlar bu kadar nankör neden allahın onlara bi mucize verdiğinden habersizler. .neden neden. .?
Canım allah gönlüne göre versin tez vakitte inşallah...benim 11 yaşında bir kızım var.5 senedir 2.çocuk için uğraştım.bu uğurda 1 dış gebelik 1 boş gebelik 3 rahim filmi 1 laparoskopi ve 2 tüp bebek deneyimi yaşadım.aralik ayına eşim sigarayı bıraktı hergün keçiboynuzu pekmezi içti. bende balık yağı kapsülü arısütü inofolik kombi içtim ocak ayında gebe kaldım.ve benim sol tüpüm var sağ taraftan yumurtluyorum.allahın mucizeleri büyük.tez zamanda sanada nasip etsin

Canım allah gönlüne göre versin tez vakitte inşallah...benim 11 yaşında bir kızım var.5 senedir 2.çocuk için uğraştım.bu uğurda 1 dış gebelik 1 boş gebelik 3 rahim filmi 1 laparoskopi ve 2 tüp bebek deneyimi yaşadım.aralik ayına eşim sigarayı bıraktı hergün keçiboynuzu pekmezi içti. bende balık yağı kapsülü arısütü inofolik kombi içtim ocak ayında gebe kaldım.ve benim sol tüpüm var sağ taraftan yumurtluyorum.allahın mucizeleri büyük.tez zamanda sanada nasip etsin
Ne mutlu sana canım maşallah :) önce çaba lazım aslında bunu bize gösteriyorsun ama kadınlar çabalara erkekler çabalamiyor çoğu zaman maalesef

Okurken gözlerim doldu benim eşimde azospermi doktor evlatlık alın dedi. Umudunuzu kaybetmeyin bize göre çok şanslıdınız sadece sabredin ve hayırlısını dileyin.

4 ay sonra şubatta 8 sene bitecek evleneli..
8 sene bekledim cok dualar ettim çok ağladım benden sonra evlenenlerin çocuklarını gördüm sevdim oynadım..ama sabrettim..tedaviler oldum bir suru ilaclar igneler hic pes etmedim zamani gelmedi daha dedim elbet olucak dedim hayaller kurdum..konuşulanlara kulaklarımı tikadim..

Çok şükür sonunda bende o duyguyu tattim..
Daha 28 günlük taze anneyim..
Tüm kalbimle senin için dua ettim..
Bu aciyi bekleyişi çeken bilir çünkü..
Rabbim tüm anne olmak isteyenlerin kucağını doldurur inşallah 🤲
Allah sabredenlerle beraberdir 🤲

Okurken gözlerim doldu benim eşimde azospermi doktor evlatlık alın dedi. Umudunuzu kaybetmeyin bize göre çok şanslıdınız sadece sabredin ve hayırlısını dileyin.

Canım 4 yıl önce yazmışım bunu..
5 yıldır mücadele ediyorum bebek için..
2 negatif tüp bebek..
Eşim ameliyat oldu
Ben ameliyat oldum 1 tüpüm alındı
Sonra tek tüp ile mucizem gerçekleşti hamile kaldım maalesef kaybettik düştü...
Şuan 3. Tüp bebek tedavim bitti.. bugün 5. Günüm sonucumu pazar öğreneceğim..
Bizimde durumumuz zor hala ulaşamadık canım RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲

Canım 4 yıl önce yazmışım bunu..
5 yıldır mücadele ediyorum bebek için..
2 negatif tüp bebek..
Eşim ameliyat oldu
Ben ameliyat oldum 1 tüpüm alındı
Sonra tek tüp ile mucizem gerçekleşti hamile kaldım maalesef kaybettik düştü...
Şuan 3. Tüp bebek tedavim bitti.. bugün 5. Günüm sonucumu pazar öğreneceğim..
Bizimde durumumuz zor hala ulaşamadık canım RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲
İnsallah guzel haberlerle gelirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X