bayanlar günaydın.Formu yeni gördüm.Benimde 8 yaşında bir kızım var.3 sene önce bir düşük yaptım ve 8-9 aydırda yeni bir bebek için uğraşıyorduk.Allahıma şükürler olsunki bu ay hamile kaldım.Aşa yukarı 5 haftalık falanmış.Yani daha çok küçük.İnşallah en kısa zamanda sizlerde güzel haberler alırsınız...Kesinlikle ümitsizlik yokkkk..Sağlıcakla kalın:))
Bizim Güzel Listemiz Umarim Hayirli Uğurlu Olur Bol Hamile çikaririz
**yağmur20**************8 Mart
**esrako***************10 Mart
**beklemek*************10-12 Mart Arasi Her An
**dermanz**************14 Mart
**zeliş82***************17 Mart
**aregon***************19 Mart
**cidy*****************24 Mart
**armağanim************24 Mart
**bize örnek Olan Yani Ikinciyi Başaran Güzel Hamilelerimiz**
**erguvan****************
**hilal1975***************
aynen mira benim de yaşım 34 hatta 5 ay sonra 35 ama Rabbimin takdiri kızıma bırakır bırakmaz hamile kalmıştım ama şimdi 14 ay oldu bir de düşükten sonra hemen hamilek kalınır diyorlar yalaaaaannnnn
kızlar benimde 8 yaşında bir oğlum var.o ilk ayda olmuştu ama şimdi 10 aydır 2.olmuyor.1 kere aşılama yaptırdım ama olmadı.benim eşimin sperm morfolojisi düşük.%4 normal morfolojimiz.aranızda benim gibi olan varmı?ben artık normal yollarla olmayacağı kanaatindeyim.temmuz gibi tüp bebek denemeyi düşünüyorum.
selam arkadaşlar.benim 15 yaşında bir kızım var ikinci bebeği denedik hamile kalıyorum ama bebeklerim doğmadan ölüyor.aslında bir çocuğum olduğu için şükrediyorum ama ikinci bebeği de çok istiyorum ..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
günaydın kızlar..benim annem bana hep derdiki aman kızım birin annesi olma.anlamazdım nedir bu birin annesi:böyleymiş.birinci çocuk oluyo ikincisi olmuyo yani.genelde kız annelerinde olurmuş bu durum.nedensiz kısırlık yani.valla o eskidendi gerçi şimdi tıp özellikle çocuk sahibi olma konusunda çok ilerledi.inşallah allahın izniyle ikincileride alırız kucağımıza.
kızlar benimde 3.5 yaşında bir oğlum var oğluma kardeş istiyorum bu ikinci ayım inşallah hamiş kalırım bu arada burdada liste gördüm benide eklerseniz sevinirim 11 martt bekliyom hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?