Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah allahım. Hilalcim sende bizim gibi kendine sıkıntı yapıyormuydun benimde 8 ay oldu bir tane tam tuttu derken oda gitti şimdide düşükten sonra bu ay ikinci ayım. benimde bir kızım var 5 yaşında ama artık sanki olmayacakmış gibi hissediyorum bu kadar ay hala olmaması çok garibime gidiyor sen doktora falan gitmişmiydin herhangi bir uygulamaya gerek kaldımı yoksa kendiliğinden mi hamile kaldın bilgilendirirsen sevinirim.

Bizim Güzel Listemiz Umarim Hayirli Uğurlu Olur Bol Hamile çikaririz

**esrako***************10 Mart
**beklemek*************10-12 Mart Arasi Her An
**dermanz**************14 Mart
**zeliş82***************17 Mart
**aregon***************19 Mart
**cidy*****************24 Mart
**armağanim************24 Mart

**bize örnek Olan Yani Ikinciyi Başaran Güzel Hamilelerimiz**

**erguvan****************
**hilal1975***************

Son düzenleme:

İNŞ YAA.. RABBİMDEN ÜMİT KESİLMEZ.. DURMAK YOK..ÇALIŞMALARA DEVAMM..:teytey:

aynen mira benim de yaşım 34 hatta 5 ay sonra 35 ama Rabbimin takdiri kızıma bırakır bırakmaz hamile kalmıştım ama şimdi 14 ay oldu bir de düşükten sonra hemen hamilek kalınır diyorlar yalaaaaannnnn

merhaba kızlar bu konuyu görünce aha dedim burası işte.benimde 5 yaşında dünyalar tatlısı bir kızımvar.1,5 yıldır ikinci için uğraşıyoruz ama olmadı 8_9 aydır tedavi görüyorum.kızıma hemen hamile kalmıştım oysaki tedavisiz evlendikten sonraki ikinci ayda.benimki nedeni bilinmeyen kısırlık.korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra adetim gecikti hemen kan testi yaptırdım ordaki kız bana hamilesiniz dedi.sabahında ağrılı şekilde adet olmaya başladım hemen doktara gittim testime baktı üzgünüm bunun değeri çok düşük muhtemelen bu kimyasal gebelikti dedi.şok oldum nası yani bunun kimyasalıdamı varmış diye.o gün bugündür olmuyo...bu ay gonal f kullandım adetime 4 gün var.inşallah bu ay allah muradımı verir benim gibi isteyen herkesede

aynen mira benim de yaşım 34 hatta 5 ay sonra 35 ama Rabbimin takdiri kızıma bırakır bırakmaz hamile kalmıştım ama şimdi 14 ay oldu bir de düşükten sonra hemen hamilek kalınır diyorlar yalaaaaannnnn

bedne evlendiğimde hiç korunmadım. 3.ayımızda kızım geldi bekletmedi fazla..ama malesef ikinci için uğraşıyoruz.. yaş oldu 33.. bunda yaklaşık iki ay önce dış gebelik yaşadım..inş bir daha olmaz.. gerçi zaten sağ tüğpüm gitit. sadece sol var.. ama tek taraflada hamile kalınıyor.. umudum bitmedi.. Allah büyük çünki.. umarım herkes bebeklerine en kısa zamanda kavuşur aminn:))

laren hosgeldin.

bende aynı durumdayım iste ogluma korunmayı bıraktım ilk ay hamile kaldım yas 21 di ozaman tabi hersey yeni taze. simdi ise bu 8. ayım ptesi adet gunum heyecanla bekliorum bu ay oldumu diye.
umarım en kısa zamanda hepimiz aamacımıza ulasırız

yağmur esra kızlar sizin günlerinize az bir zaman kaldı hiç birr belirti yokmu anlatsanıza

kızlar benimde 8 yaşında bir oğlum var.o ilk ayda olmuştu ama şimdi 10 aydır 2.olmuyor.1 kere aşılama yaptırdım ama olmadı.benim eşimin sperm morfolojisi düşük.%4 normal morfolojimiz.aranızda benim gibi olan varmı?ben artık normal yollarla olmayacağı kanaatindeyim.temmuz gibi tüp bebek denemeyi düşünüyorum.

HAYIRLISI BE GÜZELİM.. MORFOLOJİ NE DEMEK fisfisfis HİÇ BİRBİLGİM YOK MAELSEF.. AMA TIP İLERLEDİ.. HAKKIMZIDA HAYIRLISI.. BENCE BİZLER BİRAZ FAZLA STRES YAPIYORUZ.. SANIRIM ONDAN OLUYOR BÖYLE..KENDİ HALİNE BIRAKSAK BELKİDE ŞAK DİYE OLUCAK YAVV:))

selam arkadaşlar.benim 15 yaşında bir kızım var ikinci bebeği denedik hamile kalıyorum ama bebeklerim doğmadan ölüyor.aslında bir çocuğum olduğu için şükrediyorum ama ikinci bebeği de çok istiyorum ..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

SELAM CANIM .. SENDE BEN GİBİSİN.. BENİMDE KIZM 11 YAŞINDA ŞUAN.. HATTA BEN BAYA GEÇ KALDIM DİYORDUM.. ÜZÜLÜYORDUM.. ÖNCEDEN İKİNCİYİ İSTEMEDİK..ŞİMDİ İSTİYORUZ AMA OLMUYOR.. GERÇİ OLDU HAMİLİK AMA DIŞ GEBELİK GEÇİRDİM.2 AY ÖNCE..TEKRAR DENEMEYE BU AY BAŞLICAZ.. BAKALIM ALLAH'TAN HAYIRLSII.. CANIM SİZ NME ZAMANDAN BERİ SİTİYORSUNUZ İKİNCİYİ??

zelis selam

yagmur yazmıstı adet oldum beni listeden silin diye ama gozden kactı sanırım. ilk olarak sırada ben varim galiba.
bu ay daha umutluyum ama umutlanmak ve bu hislerimi yakınlarıma soylemek bile istemiyorum ozellikle esime bos yere uzulmesin diye.
bu ay ekstra her aya gore belim agrıyor gouslerim daha acıyor. bazen ama iki gunnde bir falan boyle deli gibi uykum geliyor aksam erken yattıgım halde ama ertesi gun iki gun uyku olayım olmuyor hep uyuklasam hamilemiymi diycem ama yok oyle de değil. bilmiyorumkii...
bu ay rahim içi biraz ince diye ostrojen kullandım birkaç gun hemen kalınlastı belki onun etkisi ile adet oncesi daha yogun olmustur hormonlarımbelim agrıyordur diye yormaya calısıyromu hayal kırıklıgı yasamamak için.
ptesi gelmek bilmiyor bugunu atlatsam haftasonu hemen geçiyor zaten ptesi de gergin bekleyis baslıycak.

morfoloji spermiogram da yani erkek spermlerinde anomali demek. normal bir sperm tek baslı boynu biraz incelerek devam eden tek kuyruklu oluyor. normal olmayan morfoloji demek iki baslı olanı var iki kuyruklu olanı boynu ince olanı kuyrgua dogru incelmesi gerekirken kalınlasanı vs vs . %15 ve ustu normal morfoloji yeterli sanırım %4 ile durum nedir dr un ne diyor ??

esra hadi bol şans diliyorum bakalım belkide bizim listeninde ilk hamilesi sen çıkarsın he belli olmaz inşallah canım hamişsindir haberini dört gözle bekliyorum allah yardımcın olsun canım

günaydın kızlar..benim annem bana hep derdiki aman kızım birin annesi olma.anlamazdım nedir bu birin annesi:böyleymiş.birinci çocuk oluyo ikincisi olmuyo yani.genelde kız annelerinde olurmuş bu durum.nedensiz kısırlık yani.valla o eskidendi gerçi şimdi tıp özellikle çocuk sahibi olma konusunda çok ilerledi.inşallah allahın izniyle ikincileride alırız kucağımıza.

ABOO BENİMDE KIZIM VAR.. OLMICAKMI ŞİNCİK YAVV.. DERT ETMEYELİM.. NO STRES ALLAH YAZDIYSA ELBET OLUR..

kızlar benimde 3.5 yaşında bir oğlum var oğluma kardeş istiyorum bu ikinci ayım inşallah hamiş kalırım bu arada burdada liste gördüm benide eklerseniz sevinirim 11 martt bekliyom hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…