kızlar benim merak ettiğim sizler ne ile korundunuz?ve ne kadar zamandır korunmuyorsunuz?benim dikkatimi çeken şey diğer konularda yasmin doğum kontrol hapıyla korunanların hamile kalmaları çok zor oluyor.ya da şöyle diyim etkisi hala sürüyor heralde.benim pek ümidim kalmadı o yüzden yaz bitimine kadar bekleyip daha sonra tüp bebek denemek istiyorum
benimde esim korundu ve temmuzdan beri korunmuyoruz bu arada bendede disgebelik oldu denemelere gecen ay basladik yine bakalim kismet nezaman olcak bikere disgebelik olunca yeniden disgebelik olabiliyormus bundanda korkuyorum(
SANADA GEÇMİŞ OLSUUN CANIM.. BENİM SAĞ TÜPÜMÜ ALDILAR.. SOLDA BİŞEY YOK TEMİZMİŞ..DR BİR DAHA OLMAZ DEDİ.İNŞ DA OLMAZ.. GERÇEKTENDE ZOR BİRŞEY DIŞ GEBELİKK.. RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN
merhaba kızlar benimde 3,5 yaşında bir oğlum var,2 sene miranova kullandım 7 aydır bende sizler gibi bekliyorum.Bu ayda ümitlenmiştim ama ne yazıkki dün regl oldum hayırlısı inşallah hepimizin olur.bilemiyorum dr a gitsemmi acaba
tessekkür ederim canim sanada tekrar gecmis olsun bunlari yasayan bilir nekadar zor ve kötü oldugunu disgebelik ve düsük allah kimseye yasatmasin amin. benim sol tüpüme takilmisti ama almadilar kurtarmislar hayirlisi artik.
laren senin tuplerine bakıldımı peki madem sprral sonrası 1,5 yıl oldu diyosun. rahim filmi cektirdinmi yani??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?