Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

hamiş kalan arkadaşlar ne kadar zaman üstüne hamile kaldınız yazarmısınız??????

kızlar benim merak ettiğim sizler ne ile korundunuz?ve ne kadar zamandır korunmuyorsunuz?benim dikkatimi çeken şey diğer konularda yasmin doğum kontrol hapıyla korunanların hamile kalmaları çok zor oluyor.ya da şöyle diyim etkisi hala sürüyor heralde.benim pek ümidim kalmadı o yüzden yaz bitimine kadar bekleyip daha sonra tüp bebek denemek istiyorum.

benim eşim kendisi korunuyodu ve 6 aydırda deniyoruz ama malesf sonuç her ay hüsran bakalım bu ay ne olacak

bende ilk dogumumdan sonra 7 yıl sure ile spiral vardı. temmuzda çıkarttırdım ve denemelerim her ay duzenli yumurtlama gun hesabı ile surdu ama sonuç negatif simdilik hormon tahlillerim yapıldı esimin spermiogram gayet iyi çikti. birtek rahim filmi kaldı biryıl tamamlanır hala kalamassam ozaman rahim filmi cekilcek.

PHP:
kızlar benim merak ettiğim sizler ne ile korundunuz?ve ne kadar zamandır korunmuyorsunuz?benim dikkatimi çeken şey diğer konularda yasmin doğum kontrol hapıyla korunanların hamile kalmaları çok zor oluyor.ya da şöyle diyim etkisi hala sürüyor heralde.benim pek ümidim kalmadı o yüzden yaz bitimine kadar bekleyip daha sonra tüp bebek denemek istiyorum

canım ben de yasmin ile korunuyordum, 7 ay kadar oldu bırakalı, etkisi üç ay sürüyor diye biliyorum hapların, bakalım hala beklemedeyim...

Bende Spiral Ile Korundum Tam 10 Yilçikartiktan Sonra 3 Ay Içinde Hamilelik Oldu.. Ama Malesef Diş Gebelik Geçirdim..şimdi Bu Ay Yeniden Başladik çaşlişamalr.. Sağ Tüpümyok Yani Kisacasi %50 şansim Varkismet Bakalim..

benimde esim korundu ve temmuzdan beri korunmuyoruz bu arada bendede disgebelik oldu denemelere gecen ay basladik yine bakalim kismet nezaman olcak bikere disgebelik olunca yeniden disgebelik olabiliyormus bundanda korkuyorum (

bende spiralle korundum 3 yıl.çıkarttıktan sora hamile kalamadım.1,5 yıl oldu bırakalı..kızımla kardeşinin arası 4 yıl olsun istemiştik...ama şuan asla spiral taktırmam...ne kadar memnun olsamda sanki onun yan etkisi olduğunu düşünüyorum...

benimde esim korundu ve temmuzdan beri korunmuyoruz bu arada bendede disgebelik oldu denemelere gecen ay basladik yine bakalim kismet nezaman olcak bikere disgebelik olunca yeniden disgebelik olabiliyormus bundanda korkuyorum (

SANADA GEÇMİŞ OLSUUN CANIM.. BENİM SAĞ TÜPÜMÜ ALDILAR.. SOLDA BİŞEY YOK TEMİZMİŞ..DR BİR DAHA OLMAZ DEDİ.İNŞ DA OLMAZ.. GERÇEKTENDE ZOR BİRŞEY DIŞ GEBELİKK.. RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN

katılıyorum size arkadaşlar Allah hpimize gönlümüzün muradını versin benim de 7 yaşnda bir kızım var geçen yıl bir düşük var ve 15 aydır biz de uğraşıyoruz. Allah hayırlısını versin

tessekkür ederim canim sanada tekrar gecmis olsun bunlari yasayan bilir nekadar zor ve kötü oldugunu disgebelik ve düsük allah kimseye yasatmasin amin. benim sol tüpüme takilmisti ama almadilar kurtarmislar hayirlisi artik.

merhaba kızlar benimde 3,5 yaşında bir oğlum var,2 sene miranova kullandım 7 aydır bende sizler gibi bekliyorum.Bu ayda ümitlenmiştim ama ne yazıkki dün regl oldum hayırlısı inşallah hepimizin olur.bilemiyorum dr a gitsemmi acaba

inşallah canım hamiş kalırsın benimde 3,5 yaşında oğlum var 6 aydır ikinci için uğraşıyorum tatlım bir sene dolmadan bence doktora gitme

zeliş82 seninle aynıyız desene.bu ayda gitmeyeyim diyorum ama sabırsızlanıyorum sanki ilk defa olacakmış gibi,allahıma şükürler olsun .birde hiç olmayanları düşündükçe kendime kızıyorum onlar ne yapsın biz bile böyle oluyosak

laren senin tuplerine bakıldımı peki madem sprral sonrası 1,5 yıl oldu diyosun. rahim filmi cektirdinmi yani??

gunaydınlar,

maalesef ben dun aksam erkenden adet oldum bugun bekliycektim guya heyecanla ( bir sonraki tarihim 5 nisan .

tessekkür ederim canim sanada tekrar gecmis olsun bunlari yasayan bilir nekadar zor ve kötü oldugunu disgebelik ve düsük allah kimseye yasatmasin amin. benim sol tüpüme takilmisti ama almadilar kurtarmislar hayirlisi artik.

amin cnm amin.. Rabbim kimseye yaşatmasın.. baya zor bir durum ve psikoljik olarakda insan çok kötü oluyor..

laren senin tuplerine bakıldımı peki madem sprral sonrası 1,5 yıl oldu diyosun. rahim filmi cektirdinmi yani??

çektirdim canım.tertemiz çıktı.bende ondan korkuyordum kesin bi sorun olacak diye ama çok şükür sorun yokmuş.
esrako bende dün gece adet oldum..hala kendime gelmiş değilim.ağlamaktan gözyaşım kurudu canım..eşim çok kararlı tedaviyi artıkn istemiyo...eğer 2009 a kadar olmazsa tüp bebek deneyecez...ya şaşırdım kaldım .daha aşılama olacaktık.ama o istemiyo.yeter artık diye bağırdı...o öyle yapınca ben daha çok kahroluyorum...ya sanki bana gebelik oluşuyoda tutunamıyo gibi geliyo.çünkü bu 1,5 yıl içinde birkez dış gebelik yaşadım ve adetim her geciktiğinde test yaptım ve o aylarda sonuç ikinci çizgide hafif belli oluyodu.şimdi bakıyorumda öyle olanlar sonradan hamile çıkıyo.

pardon canım dış gebelik değil(allah korusun)kimyasal gebelik yaşadım...

esrako laren üzülmeyin canlarım ümitlerinizi kaybetmeyin önümüzdeki ay inşallah hamiş kalırsınız benim günümede 1 hfta var ara ara kasık ağrısı ve bel ağrım oluyo ama bu ağrılar adet olmadan öncede olurdu bende fakat bu ay değişiklik olarak her zaman adetime 1 hafta 10 gün kala göğüslerim şişer ve acırdı bu ay hiç bir ağrı ve şişlik yok adet olacağım gibi bir his var bende umarım olmam kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…