Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

insallah olmazsın zeliss
insanın acayip sinirleri bozuluyor

ya bende diyorumolmazsa baska yontemler var esim yok artık tup bebek mi yapcaz ikinciyi diyor
garip geliyor insana tabi ama istersen birinci yadaikinci fark yokkii. olmuyorsa ya yontem uygulaycan yada vazgeceen
ben kendimi çok zor alıstırdım istiyomuyum eminmiyim korkuyorum ikinciye diye aylarca kurdu m dusundum çok korkuyordum tekrar dogurmaktan ugrasmaktan tam istiyoum dedim ilk aylar olmadı dahada isteklendim çok istiyorum oludm ve simdi olmuyorrr kustu bana yıllarca herhaled asla dogurmam dedim hep buyuk konustum olmayan bebeim kusut bana diyorum:) ne diyim

bende aksam çok kotu oldum laren tum gun guzel ve keyifli geçti park bahce falan acık havada idim eve geldik 7 gibi bir girdim tuvalete ve beynimden asagı sular dokuldu derler ya. aglamamak için kendimi zor tuttum sonra esimle baska bir seye tartıstık saatlerce agladım yuzum gozum sis ise geldim bugun.

ya biz kadinlar nedir bu cektiklerimiz yahuu kadin olmak cok zor erkekler napiyolar tek ise gidiyolar ya biz herseyle biz ugrasiyoruz ev isi cocuk yemek alisveris 24 saat calisiyoruz birde gelirler insani üzerler aglatirlar :mymeka: :tomato: klava:

merhabalar kızlar bende sizinle aynı durumdayım.ilk cocugum 6 yasında 1.5 yıldır 2. için ugrasıyoruz ama olmuyo.ilkini tedavisiz kaldım şimdi pkossun diyo dr valla sastım kaldım ozaman ilki nasıl oldu ya benim gibi olan varmı:uhm:

merhaba benide aranıza alın kızlar 4.5 yaşında bi oğlum var 6 aydır ikincisi olmuyo oğlum normal yollardan olmuştu bu ay doktor klomen verdi yumurtalarım zayıfmış artık 20 martı bekliycem inşallah isteyenlerin hemen olur

canım sende bizlen gel bende 6 aydır beklıyom sen doktora gitmişsin galiba ben henüz doktora gitmedim bir sene içerisinde hamile olmazsam gitmeyi düşünüyom

canım sende bizlen gel bende 6 aydır beklıyom sen doktora gitmişsin galiba ben henüz doktora gitmedim bir sene içerisinde hamile olmazsam gitmeyi düşünüyom
bende gitmiycektim iltihap olmuştu o yüzden gittiğim içinde sordum olmuyo benim dedim oda yumurtaların zayıf dedi klomen verdi hormon testleri normal çıktı
bu ayki yumurtalar 3 tane iyiymiş bakalım ne olucak

zeliscim benimde ilk çocgum ilk deneme ayında tutmustu o yuzden esime kalsa bir yil oda gitmeyilim dr a dedi ama sonuçta ben gittim hormon tahlilini vs yaptırdım esimin tahlilleri yapıldı bunlar maddi olarak senin için kulfet olmaycaksa sayet bir an once git aklından çıksın derim ben. çunku bunları once yaptırmanın hiç bir zararı yok. benr bos yere her ay umitle beklemek istemedigimden yaptırdım bir rahim filmi kaldı o da agrılı ve daha yuksek ucretli bir islem o yuzden onu bir sene doldurayım diye bekleticem ama benim isim belli olmaz bir anda canıma tak eder nolcak ya yaptırayım sunuda bileyim derim. bir bakmısım film cekiliyorum ani akararla:) diger tahliller kolay kan vererek yapılıyor ç ünkü dr a gitmeyi geciktirmeye gerek yok bence diyrum ya tekrar maddi imkanın var ise. dr yumurtanın takibini yapıyor catlayacakmı ne durumda bilgi veriyor h erseyden once bebekle ilgili prof bir elde ilerliyorsun o ay bile daha keyifli geçiyor yumurta buyumus olugunlasmıs iiyi çatlatalım vs derken ay geliyor:)
ha sonuç varmı diycen simdilik bende yok insalah bu ay.

kızlar bişey diyecem siz ikincileri düşündüğünüz zaman genel bi muayne olmadınızmı ben 2 ay önce gittim muaynemi oldum ondan sonra korunmayı bıraktım

ben zaten rutin her yıl hatta yılı dolmadan smear genel muayneye gidiyorum. temmuzda spiral zamanı doldu diye çıkarıldı benim ve ondan sonra hiç istemesken bir anda bebek istemeye basladım dolayısıyla istediim aydan itibaren kontrolum zaten yapılmıstı sonrasında iki aydır ayrı iki dr a gittim yumurta takibi ve catlatma ignesi vs olmak için. bencede gidilmeli

kızlar ne biliyim çevremdekiler siz daha yeni bıraktınız korunmayı hele 1 sene geçsin diyor bakalım bu ay ne olacak bende belkıde önümüzdeki ay doktora giderim benim henüz 6 ay oldu günümede 6 gün kaldı inşallah doktora gitmemede gerek kalmaz

ben herşeyimi yaptırdım.benim 6 ay olmayınca dr gittim.ondan sonraki 9 ay boyuncada tedavi devam ediyo..henüz hiçbir şey bulunamadı...ama hamiş kalamıyorum..artık kızımda büyüdü.arkadaşlarının hep kardeşleri oldu..inşallah onunda olur.

larencim senindemi ilki kız?benimkide ilki kız herkesin kardeşi olunca çocuk bana kızmaya basladı artık niye yapmıyosun diye(((((((sende klomen tedavisi oluyosun dimi?ama bide olumlu yanından bak canım enazından sorunun yok eninde sonunda olucak ben pkosum engelim var((((((((((((

hayatım benim aslında senin durumun içinde aynı...artık o engel değil canım.sen tedaviye yeni başladın herhalde ama ben 1 yıldır uğraşıyorum...demekki bizim bilmediğimiz birşey varki olmuyor...ama genel anlamda gebeliğe engel bişe bulunamadı..bu ay keçi boynuzuna başlayacam.her gün o da bende içiyim belki ii gelir:)))

larencim bende bu ay eşime keçi boynuzu içiriyorum aslı vamı bilmiyorum ama iyi geliyomuş diye okumuştum ama ben yine çok umutsuzum hissediyorum yine yok

larencim bende bu ay eşime keçi boynuzu içiriyorum aslı vamı bilmiyorum ama iyi geliyomuş diye okumuştum ama ben yine çok umutsuzum hissediyorum yine yok

canım benim ümitsiz olma.yanlız bu etkisini 3 ay sonra gösteriyormuş..sabırlı olmak lazım yani....senin sorun ne canım?ne kadardır olmuyo acaba?

kızlar ben dr a gitmeye biraz erken başladım herhalde.ilkinde yani kızıma hamile kalmadan önce ilk denememizde kalmıştım,bu seferde öyle olur zannetmiştim.oysaki evdeki hesap çarşıya uymadı derler ya aynen öyle oldu.6 aydır tık yok.bu altı ay içinde kademe kademe tahliller yapıldı,yumurta takibi, çatlatma iğnesi hepsi yapıldı.fakat sonuç alamadım.bende doktorumda temmuza kadar beklemeye karar verdik.temmuza kadar gebelik olmaz ise eğer tüp bebek düşünecez herhalde.çünkü temmuzda yaşım 35 olacak,bu da çok önemli biliyorsunuz.rahim filmi çektirmedim çünkü çok korkuyorum.umarım o zamana kadar hepimiz hamile kalırız ve sağlıklı çocuklar dünyaya getiririz.ben bu ay şansımı kaybettim,bir dahaki regl tarihim ise 5 nisan.beklemekten başka çaremiz yok.

larencim bende kocama keciboynuzu içirdim bu ay ama 3 ay sonramı etkisi görülüyo?innşşşallah canım bu ay hamileyiiiiiiiiim baslığını acmak nasip olur bitanem

canım benim ümitsiz olma.yanlız bu etkisini 3 ay sonra gösteriyormuş..sabırlı olmak lazım yani....senin sorun ne canım?ne kadardır olmuyo acaba?

ya benim hormon testlerim normal ama en son gittiğimde yumurtaların zayıf dedi klomen verdi bu ay 3 tane var iyiler ama günüme 1 hafta kaldı bende tık yok 6 aydır uğraşıyoz olmuyo acaba diyom eşimdemi bişi var niye olmuyo canım çok sıkılıyo her ay aynı hüsran inşallah her isteyenin olur en kısa zamanda hepimiz kalırız hatta bu ay hep beraber kalırız ne güzel olur:dance:

kızlar ben bugün gittim doktora herşey normal dedi bir problem yokmuş bir sene dolmadan tedavi uygulamıyoruz dedi.klomen kullanan arkadaşlar sizin yumurtada bişey olduğu içinmi kullanıyorsunuz yoksa hemen olsun diyemi anlayamadımda cevaplarsanız sevinirim

yumurtaların zayıf olup olmadığı ultrasondamı çıkıyor yoksa başka birşeymi yapılıyo,yani benim zayıf olsa çıkarmıydı ultrasonda.benim 7 aydır olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…