esrako laren üzülmeyin canlarım ümitlerinizi kaybetmeyin önümüzdeki ay inşallah hamiş kalırsınız benim günümede 1 hfta var ara ara kasık ağrısı ve bel ağrım oluyo ama bu ağrılar adet olmadan öncede olurdu bende fakat bu ay değişiklik olarak her zaman adetime 1 hafta 10 gün kala göğüslerim şişer ve acırdı bu ay hiç bir ağrı ve şişlik yok adet olacağım gibi bir his var bende umarım olmam kızlar
bende gitmiycektim iltihap olmuştu o yüzden gittiğim içinde sordum olmuyo benim dedim oda yumurtaların zayıf dedi klomen verdi hormon testleri normal çıktıcanım sende bizlen gel bende 6 aydır beklıyom sen doktora gitmişsin galiba ben henüz doktora gitmedim bir sene içerisinde hamile olmazsam gitmeyi düşünüyom
hayatım benim aslında senin durumun içinde aynı...artık o engel değil canım.sen tedaviye yeni başladın herhalde ama ben 1 yıldır uğraşıyorum...demekki bizim bilmediğimiz birşey varki olmuyor...ama genel anlamda gebeliğe engel bişe bulunamadı..bu ay keçi boynuzuna başlayacam.her gün o da bende içiyim belki ii gelir:)))
larencim bende bu ay eşime keçi boynuzu içiriyorum aslı vamı bilmiyorum ama iyi geliyomuş diye okumuştum ama ben yine çok umutsuzum hissediyorum yine yok
canım benim ümitsiz olma.yanlız bu etkisini 3 ay sonra gösteriyormuş..sabırlı olmak lazım yani....senin sorun ne canım?ne kadardır olmuyo acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?