Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

canım benim yumurtalarıma doktor çok ama zayıf demişti bide ben hemen istiyorum deyince klomeni verdi bu ayki yumurtalar iyiymiş ama bakalım sonucu ne olacak

yagmur çok benziyoruz birç ok bakımdan

benimde ilk çocgum ilk ayki denemede olmustu. bekledigim adet tarihim 5 nisan ve temmuzda benimde bir sene dolmus olacak iknci icin olan duzenli calısmalarım oldgu halde dr a gidip birkaç aydır yumurta kontrolu vs yaptırdıgım yumurtam olustugu catlatma ignesi oldugum esimin sperm testleri çok iyi oldugu halde olmadı 8 aydır. rahim filminden bende çok korkuorum.ama gerektigindede hemen yaptırırım diyorum. ugarip ve komik geliyor tup bebek yapmak ikinci için. ve tabi çogul gebelikten çok korkuyorum ben sadece bir bebegim olsun istiyorum uç çocuk dusunemiyorum bile. allah ilkinde isteyenlere versin insalah.

kızlaaar aranızda en çok bebek için çıldıran ve çok yıldır uğraşan benim her halde...
kızlar ben her ay bi dibe vuruyom... artık psikolojim bozuldu... benim kızım 9 yaşında ve ben kızımdan sora korunmadım.... bana her kes tekli kısır diyo.. ama en çok kaynanam suçluyo.... bende her şeyi denedim... bitki çayları,macunlar,dr tedavisi yıllarca, aşılama, işişki öncesi buharlara oturma ,(çoğu kez kendimi yaktım ama olsun ) ilişki sorası bacak kaldırma,uzun uzun ilişki sorası yatmalar, bele yastık koymalar...ya daha unuttuğum bi çok şey....
yani olmayınca olmuyo... ama sizler daha yeni siniz.daha fazla şansınız var...bence yılmayın ve devam edin...hepinizin hamişlik haberlerini kutlucaz burda inşallah...bebeklerinize kavuşacaksınız....canlarım benim...a.s.

ya hürremcim neden kaynanan suçluyo anlamadım..sen ne yaptın ki??herşey allahtan canım yaa...olmuyorsa vardır bunda bi hayır.allahtan daha mı ii biliyo.bence allah onuda sınıyo..sen hiiiiç kafanı yorma canım.seni sen bili,yorsun..bu yaşlılarıda anlamıyorum yaa...

hurrem kayınvaluidene kulak asma diycem elinden geldiii kadar senin ne sucun olabilirki

bu arada kızından sonra bunca yıl hiç mi korunmadın ikizin olduktan sonra hep ikinciyiimi istedin orayı anlamadım ?

esrako gerçekten bir çok yönden benziyoruz. peki sen ne kadar zaman daha bekliyeceksin?benim kafamda eylüle kadar beklemek var.olmaz ise tüp bebek düşünebilirim heralde.fakat çok ilginçtir.başımdan 2 hamilelik geçti ikisindede ilk aylarda kalmıştım.demekki yaş,stres,çalışma hayatı,sigara gerçekten olumsuz yönde etki ediyormuş.beklemekten başka çare yok bakalım.bu ayda tam yumurtlama zamanımda istanbula gidicez eşimle.hayırlısı artık.bende zaten herşeyi zamana bıraktım.peki sende mi hap ile korunmuştun?

ewet dimi ya... rabbim böle nasip etti .....
ben ne yaptım değil ne yapamadım... tekli kısırmışım.... oğlunu evlatsız bırakmışım....şimdi onun istediği kızı alsaymış o kızın 4 tane oğlu varmış..... daha neler neler... neyse boş ver bitanem.. yani herkeste var bi sorun... rabbim keşke bana da bi evlat daha nasib etseydide şöle gerile gerile gururlanabilseydim... verseydim ağızlrının paylarını al ahanda bebek.... diyebilseydim...
ama tüm bunlar bir yana en çok kızım için üzülüyorum ... o minicik ellerini açıp kardeş için yakarıyo rabbine... kendince... çok fena oluyorum o zaman... çaresizlikle kıvranıyorum....daha ne diyim.... :a015:

hurrem kayınvaluidene kulak asma diycem elinden geldiii kadar senin ne sucun olabilirki

bu arada kızından sonra bunca yıl hiç mi korunmadın ikizin olduktan sonra hep ikinciyiimi istedin orayı anlamadım ?

ewet ben hiç korunmadım... yani korunmaksa arada bir geri çekme yöntemini uyguladık... bir yılda süt koruma muhabbeti var diye rahattım....meğer öle bişide yokmuş... yani ben hiç tekrar hamile kalmayı başaramadım....şimdide yoğun sters dolayısıyla erken menapoz yaşıyorum... yani benim umutlar toptan galiba bitti....

ben 7 sene spiral ile korundum. oncesined bir yıl dogum kont hapı kullanmıstım.
bu ay 8. ay denememiz di husranla sonuçlanan dr birkaç ay daha bakalım sonra film cekeriz dedi onu bekliyorum. ama bana kalsa hemen cektirebilirm rahim filmi . bilmek istiyorum varmı bir sorun diye.

ya aynı sey bendede var hürremcim benim hem kaynana hem elti iki yandan kıskactayım eltimin 2. oğlan ya havalandıkca havalanıyo bana kız yada erkek farketmez hayırlısıla bi evlat rabbim .............

esracım sen çok uzun süre korunmuşsun bide hap kullanmışsın benim bir arkadaşım siprali çıkarttıktan 1 sene sonra hamile kaldı bence bu durumun normal bekle bakalım 1 sene belkide bir kaç ay içinde kalırsın

ya aynı sey bendede var hürremcim benim hem kaynana hem elti iki yandan kıskactayım eltimin 2. oğlan ya havalandıkca havalanıyo bana kız yada erkek farketmez hayırlısıla bi evlat rabbim .............

ahhh güzelim benim nası iyi anlıyor hissediyorum seni ve yaşadıklarını....
çok zor... rabbim yardımcımız olsun.... bende bıktım artık... ama kimse susmayı denemiyo... hayinler..... yapıcak bişi bulamıyom... elimden bişi gelmiyor..... :bbo:

bende zeynebe katılıyorum... bu tür uzun süreli korunmalardan sora rahim kendine anca geliyormuş.... ama bişi daha rahim filminden sora benim bi çok arkadaşım hamiş kalıverdi... ben hariç.....:sm_confused:

bende zeynebe katılıyorum... bu tür uzun süreli korunmalardan sora rahim kendine anca geliyormuş.... ama bişi daha rahim filminden sora benim bi çok arkadaşım hamiş kalıverdi... ben hariç.....:sm_confused:

hürrem sendeki sorun ne.anladığım kadarıyla her türlü testi yaptırmışssın

hurrem inanamıyorum yazdıklarına baska kızı alsaymıs dort çocguk yapmıs falan
çocuk dogurma makinasi alıyor sanki kadın istanbulda yasıyor bu insanlar değilimi. pes yani pess insanlıktan uzaklar ne yazıkkı demekki.

dun aksam dr umu aradım 8. ay denememizde olmadı diyie iki aydır catlatma ignesi vs oluyordum yarın gel bir goreyim ctesi içinde rahim filmi organizasyonu yapalım dedi yani ctesi rahim filmi cektircem bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…