dun aksam dr umu aradım 8. ay denememizde olmadı diyie iki aydır catlatma ignesi vs oluyordum yarın gel bir goreyim ctesi içinde rahim filmi organizasyonu yapalım dedi yani ctesi rahim filmi cektircem bakalım ne çıkacak
hurrem inanamıyorum yazdıklarına baska kızı alsaymıs dort çocguk yapmıs falan
çocuk dogurma makinasi alıyor sanki kadın istanbulda yasıyor bu insanlar değilimi. pes yani pess insanlıktan uzaklar ne yazıkkı demekki.
benimde bugün olmam lazımdı ama hala hastalanmadım dua edin kızlara.s.
benimde reglime yaklaşık 10 gün var.. bakalm.. benim pek ümidim yok.. gebelik beliritisi yaşamıyorumkisanırı yok bu ayda..zaten benim şansım %50 malesef kısmettt.. gele bebeğim gellllllllllll..
benimde reglime yaklaşık 10 gün var.. bakalm.. benim pek ümidim yok.. gebelik beliritisi yaşamıyorumkisanırı yok bu ayda..zaten benim şansım %50 malesef kısmettt.. gele bebeğim gellllllllllll..
canım meraba bende bu ay rahim filmi çektirdim sağ tüp tıkalı çıktı benimde %50 miş şansım ilk sezeryandı. yapıştırmışlar doğumda 8 aydırda olmuyor ilk bebeğimde yaşamadı senağlamaşimdide olmuyor bu ay yine dr gidecem işallah hayırlısı olur allahım herkeze isteyenlere nasip eder bebişlerini
armağancım benimde adetime 10 gün var kasıklarıma ve göğsüme ara ara sancılar girip cıkıyor?sende ne belirtiler var?erkenmi daha yoksa
canım meraba bende bu ay rahim filmi çektirdim sağ tüp tıkalı çıktı benimde %50 miş şansım ilk sezeryandı. yapıştırmışlar doğumda 8 aydırda olmuyor ilk bebeğimde yaşamadı senağlamaşimdide olmuyor bu ay yine dr gidecem işallah hayırlısı olur allahım herkeze isteyenlere nasip eder bebişlerini
kızlar kimseden ses çıkmıyo yokmu müjdeli haberi olan
bende merak ediyorum hamile kalan yokmuu :dance: ben sanki bu ay gec yumurtladim ve yanaklarim hep sicak yaniyor sanki :sm_confused: nedendir acep ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?