Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

dun aksam dr umu aradım 8. ay denememizde olmadı diyie iki aydır catlatma ignesi vs oluyordum yarın gel bir goreyim ctesi içinde rahim filmi organizasyonu yapalım dedi yani ctesi rahim filmi cektircem bakalım ne çıkacak

inşallah bi sorun çıkmaz cnm bende 2 aydır korunmuyorum bu adetim 3 gün gecikmeli oldu bayağı umutlanmıştım ama dibe vurdum inşallah bizde 2.leri kucağımıza alacağız birgün senağlama

kızlar ya bişe soracam size ilk çocuğu normal olupta ikincisi olmayıpta tüp bebek deneyen varmı??????ben tüp bebeği düşünmeye başladım artık çünkü 1,5 yıl oldu bir tek kimyasal gebelik yaşadım(aslında ben daha çok yaşadığımı düşünüyorum ama kan testi yaptırmadığım için ispatlıyamıyorum)...acaba çok mu erken biraz daha beklesem mi?şaşkınım kızlar yardımcı olurmusunuz?bu arada yaşım 27....

ewet tatlım ıstanbulda yaşıyorlar... ve kendilerine görede bi çok insandan aydın ve eğitimliler sözüm ona...:uhm:

Kizlar Benim Reglime 3 Gün Daha Var Inşallah Olmam Ama Adet Belirtileride Başladi Hayirlisi Diyorum Allah Büyüktür

benimde reglime yaklaşık 10 gün var.. bakalm.. benim pek ümidim yok.. gebelik beliritisi yaşamıyorumkisanırı yok bu ayda..zaten benim şansım %50 malesefkısmettt.. gele bebeğim gellllllllllll..

benimde reglime yaklaşık 10 gün var.. bakalm.. benim pek ümidim yok.. gebelik beliritisi yaşamıyorumkisanırı yok bu ayda..zaten benim şansım %50 malesefkısmettt.. gel bebeğim gellllllllllll..

benimde reglime yaklaşık 10 gün var.. bakalm.. benim pek ümidim yok.. gebelik beliritisi yaşamıyorumkisanırım yok bu ayda..zaten benim şansım %50 malesefkısmettt.. gel bebeğim gellllllllllll..

benimde reglime yaklaşık 10 gün var.. bakalm.. benim pek ümidim yok.. gebelik beliritisi yaşamıyorumkisanırı yok bu ayda..zaten benim şansım %50 malesefkısmettt.. gele bebeğim gellllllllllll..

armağancım benimde adetime 10 gün var kasıklarıma ve göğsüme ara ara sancılar girip cıkıyor?sende ne belirtiler var?erkenmi daha yoksa

canım meraba bende bu ay rahim filmi çektirdim sağ tüp tıkalı çıktı benimde %50 miş şansım ilk sezeryandı. yapıştırmışlar doğumda 8 aydırda olmuyor ilk bebeğimde yaşamadı senağlamaşimdide olmuyor bu ay yine dr gidecem işallah hayırlısı olur allahım herkeze isteyenlere nasip eder bebişlerini

canım geçmiş olsun tek tüplede hamile kalınabiliniyormuş nasıl yapıştırıyolar ben anlamıyorum. biz bu doktorlara canımızı geleceğimizi emanet ediyoruz onların yaptığına bak benimde sezeryandı doğumum belki benim tüpleride yapıştırdılar bide rahim filmi nası çekiliyo anlatırmısın çok acısı varmı

armağancım benimde adetime 10 gün var kasıklarıma ve göğsüme ara ara sancılar girip cıkıyor?sende ne belirtiler var?erkenmi daha yoksa

canım bende pek bir belirti yok..ondan da umudum yok malesef... ben zaten 2 ay önce dış gebelik yaşadım.. ondaki belirtilerim yok.. sanırım bu ay umutlar suya düştü;ne yapalım kısmett.. Rabbim ne zaman gönderirise artıkın..:

canım o tüpüne bir mdahele yapılmadımıkii??Allah korusun dış gebelik olabilr eğer müdahele olmadıysa.. benimde yapışıklıktan dolayı 2 ay önce oldu ama dış gebelik yaşadım malesef.. bence önce tüpünü açsınlar.. hayırlısı canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…