canim yumurtlamayi akintimdan anliyorum baya cok geliyor ve seffaf oluyor ve birazda ..... istiyorsun :)) adet günüm 24 mart bende genelde adetim bittikten 2-3 gün sonra yumutlama oluyordu bu sefer 1 hafta gec geldi nedendir bilemiyorum.
benim yumurta takibiyle pek bi bilgim yok ama belki yumurtan catlamamistir diye düsünüyorum?
hanımlar ben hala regl olmadım ama belim ağrıyo hastalanmazsam perşembe test yaparım sonucu yazarım
canim yumurtlamayi akintimdan anliyorum baya cok geliyor ve seffaf oluyor ve birazda ..... istiyorsun :)) adet günüm 24 mart bende genelde adetim bittikten 2-3 gün sonra yumutlama oluyordu bu sefer 1 hafta gec geldi nedendir bilemiyorum.
15 aydır deniyorum bu süre içinde 1 kere gebelik oluştu maalesef düşük yaptımsenağlama senin kaç ay oldu canım
canım benimde aynı sen gibi..adtimden 3 gün sonra yumurtluyordum.. htat dış gebelik geçiridğimde adetimin 11 günü göğüs uçlarım acımaya başlamıştı.. ilk olarak
ondan şüphelenmiştim acaba bebişmi geliceyor diye.. ama şimdi bu ay sanki adetimin ortasında yumurtladığımı hissettim.. acaba değiştimi.. benim sağ tüpüm yok alındı.( soldan yumurtladığımı hissettim..ama olmadı sanırım.. belirtim yok hamişlikle ilgil. benimde adet günüm 24 veya 25 mart.. inş senin iyi hjaberlerini alırız.. darısı da bizlere olur:))
ben gecen ay mesela erken adet oldum ve baya parcada geldi korktum icim döküldü sanki simdi bakalim nezaman olcak umarim 9 ay sonra bebis dogtuktan sonra gelir ah negüzel olurdu hayal kurdumda. armagincim tek tüplede hamile kalinabiliyor sakin kendini üzme :teselli:
merhabalar arkadasalar,
ctesi gunu rahim filmi cektirdim. ilk çocugm 8 yasında tekrar hatırlatma olmasi için yazıyorum ve ikinci için 8 aydır ugrasıyorum. dr um iki aydır sagda çok iyi yumurtam vardı takibi yapıldı catlatma ignesi oldum ama gebelik olusmadı bunun uzerine tıkanıklııktan suphelendi ve evet. ctesi gunu sag tupumun tıkalı oldugunu ogrendim film cekimindede acılmadı basınca ragmen. dolayısıyla armagan benimde senin gibi sansım yuzde elli ama ben eminim sol dan yumurtladıgım zaman tuttururum gibi geliyor çunku hormon tahlillerim çok iyi esimin tahliller içok iyi takibi yapılıp catlatma igneside olursam sayet olmaması için neden yok. tek tup tıkalı olunca operasyonla actırmadıktan sonra tek yumurtalıgın varmıs gibi birsey bir nevi bir tarafa kalıyor sansın.
belki dr um bu ay yumurta gelistirci ilac verip ç ok sayıda yumurta olusturmayı planlar raporum bugun çıkacak bugun dr la tekrar konusacagız .
her ay nerden yumurtlanır biliyormusun armagan ? yani benim iki aydır takip yapılıyordu sagdan dı hani kaç ayda bir sag sol vs olur onu n bilgisin arastırıyroum aksam dr a gitmeden evel kendim ogreneyim diye seninbilgin varsa yazarmısın ?
her ay nerden yumurtlanır biliyormusun armagan ? yani benim iki aydır takip yapılıyordu sagdan dı hani kaç ayda bir sag sol vs olur onu n bilgisin arastırıyroum aksam dr a gitmeden evel kendim ogreneyim diye seninbilgin varsa yazarmısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?