Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

canim yumurtlamayi akintimdan anliyorum baya cok geliyor ve seffaf oluyor ve birazda ..... istiyorsun :)) adet günüm 24 mart bende genelde adetim bittikten 2-3 gün sonra yumutlama oluyordu bu sefer 1 hafta gec geldi nedendir bilemiyorum.

canim yumurtlamayi akintimdan anliyorum baya cok geliyor ve seffaf oluyor ve birazda ..... istiyorsun :)) adet günüm 24 mart bende genelde adetim bittikten 2-3 gün sonra yumutlama oluyordu bu sefer 1 hafta gec geldi nedendir bilemiyorum.

ya o akıntı bende son aylardır hiç olmuyo ama ben yumurta takibi yaptırdım 3 yumurtam vardı nasıl oluyo anlamadım

hanımlar ben hala regl olmadım ama belim ağrıyo hastalanmazsam perşembe test yaparım sonucu yazarım

dün olmam gerekiyordu ama hala olmadım inşallah pozitiftir gerçi gebeliğe dair hiçbir belirti yok ama adet günüm geçince acabımı diyorum

hadi insallah hamissindir benimde adet günüm 24 mart bakalim nolcak? bugün sanki cok az pembe kan geldi nedendir acaba ??

ayy insallah saglikli bi hamilelik ve saglikli bi bebisimiz olur tüm isteyenlerin. sen kac aydir deniyorsun canim?

15 aydır deniyorum bu süre içinde 1 kere gebelik oluştu maalesef düşük yaptımsenağlama senin kaç ay oldu canım

canım benimde aynı sen gibi..adtimden 3 gün sonra yumurtluyordum.. htat dış gebelik geçiridğimde adetimin 11 günü göğüs uçlarım acımaya başlamıştı.. ilk olarak
ondan şüphelenmiştim acaba bebişmi geliceyor diye.. ama şimdi bu ay sanki adetimin ortasında yumurtladığımı hissettim.. acaba değiştimi.. benim sağ tüpüm yok alındı.( soldan yumurtladığımı hissettim..ama olmadı sanırım.. belirtim yok hamişlikle ilgil. benimde adet günüm 24 veya 25 mart.. inş senin iyi hjaberlerini alırız.. darısı da bizlere olur:))

15 aydır deniyorum bu süre içinde 1 kere gebelik oluştu maalesef düşük yaptımsenağlama senin kaç ay oldu canım

canim baya olmus ya buarada gecmis olsun :çok üzgünüm: bende 8ay oluyor 12. ayda dis gebelik yasadim senağlama cokta kafaya takmiyorum yani stress yapmiyorum biliyorum cünki cok isteyince olmuyor. tek tesellim kizim :asigim:

ben gecen ay mesela erken adet oldum ve baya parcada geldi korktum icim döküldü sanki simdi bakalim nezaman olcak umarim 9 ay sonra bebis dogtuktan sonra gelir ah negüzel olurdu hayal kurdumda. armagincim tek tüplede hamile kalinabiliyor sakin kendini üzme :teselli:

merhabalar arkadasalar,

ctesi gunu rahim filmi cektirdim. ilk çocugm 8 yasında tekrar hatırlatma olmasi için yazıyorum ve ikinci için 8 aydır ugrasıyorum. dr um iki aydır sagda çok iyi yumurtam vardı takibi yapıldı catlatma ignesi oldum ama gebelik olusmadı bunun uzerine tıkanıklııktan suphelendi ve evet. ctesi gunu sag tupumun tıkalı oldugunu ogrendim film cekimindede acılmadı basınca ragmen. dolayısıyla armagan benimde senin gibi sansım yuzde elli ama ben eminim sol dan yumurtladıgım zaman tuttururum gibi geliyor çunku hormon tahlillerim çok iyi esimin tahliller içok iyi takibi yapılıp catlatma igneside olursam sayet olmaması için neden yok. tek tup tıkalı olunca operasyonla actırmadıktan sonra tek yumurtalıgın varmıs gibi birsey bir nevi bir tarafa kalıyor sansın.
belki dr um bu ay yumurta gelistirci ilac verip ç ok sayıda yumurta olusturmayı planlar raporum bugun çıkacak bugun dr la tekrar konusacagız .

sağol canım.. bende ameliyattan sonraki ilk reglimde çok adet oldum.. dolu dolu geçtii..geçen ay ameliyatımdan sonraki ikinci adetimde gayret normaldii.. sanıırm haftaya bende regl olucamm.. hiçç hamişlik belirtim yok.. evt canım
tek tüplede hamile kalınıyor.. ama işte şans düşüyor ya korkuyorum yinede.. ne yapalım artık kısmett kader neyse o.. inş çok bekletmeden
gelri beişlerimiz bu kez

anladım canım.. ya herşeyin hayırlısıı.. biz elimizden geleni yapıcaz gereisi ALLAH' A KALMIŞ ARTIK.. BEN BU AY OVÜLASYON TESTİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUMM..BİRDE ONU DENİCEMM.. AMA GERÇİ SANIIRM BU AY SAĞDAN YUMURTLARIM ŞANSIM YOK AMA.. EN AZINDA GÜNÜMÜ ÖĞRENEYİMM..BU AY OLMASADA ÖTEKİ AYA ARTIK NE DİYİM KADER KISMETT.. HERŞEY ALLAH'TAN.. KADERMİZE RAZIYIZ ARTIKK.. İNŞ EN KISA ZAMANDA HEPİMİZ HAMİŞ KALALIMM.:).

her ay nerden yumurtlanır biliyormusun armagan ? yani benim iki aydır takip yapılıyordu sagdan dı hani kaç ayda bir sag sol vs olur onu n bilgisin arastırıyroum aksam dr a gitmeden evel kendim ogreneyim diye seninbilgin varsa yazarmısın ?

ya canım inanki benimde bir bilgim yok. bende onu merak ediyorum.. her ay farklı taraftanmı yoksa aynı taraftandanda yumurtlanır bende bilmiyorumm.. keşke bilsem.. bende bir araştırıyim bakayım.. arkadaşlarr heyy bilgisi olnalar varmı..??yumurtlama illaki farklı taraftanmı yoksa her aynı rtaraflardanda olabiliyromu??

aa canım sen iki aydır sağdanmı yumurtlamışsınn.. o zaman demekki öyle olabiliyor.. yani belkide bu ay soldan yumurtlucaksın demektir.. o zaman şasnsın yüksekk.herhalde 3 ay boyuncada aynı taraftan yumurtlama olmaz bencee ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…