Bir Çocuk Sevdim Star Tv

biraz izledim çetin tekindor ustalığını gene göstermiş...konu bilindik türk filmi tadında babanın şerefini kurtarıp evlencek olan kişi bülent inal ,

onu başta sevmeyip kabullenmeyecek sonra aşık olacak kız senaryo bundan ibaretttir ama uzadıkça uzar ...

Baba da Yaprak Dökümü'nün Ali Rıza Havası,kızda da Dudaktan Kalbe'nin Lamia havası tadı aldım ben.. :)

aaa ne kadar değişik bir senaryo

bundan daha değişiğini yapamazlardı

gerçekten de dahice.şaşırdım kaldım

yahu şu doğum kontrol yöntemlerinden dizidekilerin haberleri yok galiba

Bende netten izledim film gibiydi.Konu klasik ama Çetin Tekindor ve Bülent İnal sayesinde yürür dizi.
Mine yi fragmanlarda falan çok itici bulmuştum,izleyince biraz beğendim.Ayrıca Sinan Ezel de Ömer in oğlu Can ın büyümüş halni oynamıştı onu kapmıslar hemende babsıyla nasıl konustu öyle tıs tıs iyyençti
Neyse konu klasik mlasik hiç değilse yalan yok ...
yalnız kzılar kanal d nın tum dıızlerınde fırar dızısının reklamını verıyolar ne alaka ya sımdıye kadar boyle bısye olmamıstı .Konusuna falan guvenmıyoalr demkkı rağbet gorsun diye her dizidede bılmem kac defa gosterılmezkı

aydındoğan satın aldı ya starı kuzum ikisi aynı şirket o yüzden yakında fragmanlarda ortak dönerse hiç şaşırmam

Hikaye klasik ama benim hoşuma gitti. Cuma günleri Ferihayı seyrediyorum artık onu seyretmeyeceğim için bu favorim

aydındoğan satın aldı ya starı kuzum ikisi aynı şirket o yüzden yakında fragmanlarda ortak dönerse hiç şaşırmam

Benim de dikkati mi çekmişti noluyor böyle demiştim hangi diziyi seyretsem Star tv nin Firar dizisinin reklamı :)

Çetin Tekindor götürür bu filmi diyordum ama kadın oyuncular o kadar kötü ki
ayy hele o kız merdivenden inerken Bülent İnal bi de hayran hayran bakmadı mı kıza
yani adam hakkaten iyi oyuncuymuş.o suratsız kıza öyle dünya harikasına bakar gibi baktı yaaalkışladım adamı

Ben şu kızı hamile bırakan çocuğuda beğenmedim

birinci bölümü izledim bana klasikbir filmmiş gibi geldi bakalım görücez..

bu dizide yaprak dökümü havası var..neden bilmem. belki aile şerefi konu yapıldığından otoriter ve baskıcı baba karakterinden bilmiyorum.
ama mine çok saf ya. o helikopterdeki hali neydi öyle allah aşkına ...

ayrıca bülent inalı hiç sevmem. bana hep itici gelmiştir oynadığı tüm rollerde. bence yakışıklı da değil. yüzünde yada gözlerinde yada sesinde beni çeken bişey yok.keşke başka biri oynasaydı.

Mine odaya kapatılmıştır. Sinan’a ulaşmak, ona her şeyi anlatmak için çırpınır. Ablasından yardım ister ama, kardeşini hem kıskanan hem de korumaya çalışan Emine’yi ikna etmek kolay değildir. Aile perişan haldedir. Mine’yi hamile bırakan gencin peşine düşerler. Turan’ın amacı, dedikodular yayılmadan bu meseleyi halletmektir. Fakat işler hiç de umduğu gibi gitmez. Çaresizlik, herkesi birden felakete götürmek üzeredir. Turan, yerlere serilen onurunu kurtarmak için kızına kıyabilecek midir? Yüreği, bunca ağır yüke dayanabilecek midir?
Öte yandan sevgilisinin kırılıp küstüğünü düşünen Sinan da, af dilemek için Mine’yi aramaktadır. Olup bitenlerden habersiz, Mine’yi bulmaya çalışırken bambaşka bir haberle sarsılacaktır. Bu arada Timur, sevip saydığı Turan Usta’nın büyük bir dertle boğuştuğunu fark eder ve ona yardım etmek ister.

"Söyle niye?,Kim bu heriiif"

Ayy yeter!!.. Tv 'u bir açıyorum Çetin Tekindor'un bu cümlesi şu bölüm yayınlansada şu baskın sesten kurtulsak.. Bak yine oldu ( Tv açık, reklamlar girdi ve yine aynı cümle)

Birinci bölümde de aynı cümle vardı, babası gerçeği öğrenene kadar bu cümleyi duyacağız galiba, benim kulağımı tırmalıyor nedense? Artık bu cümlenin başka versiyonunu duymak istiyorum..

Örn;

Kim bu herif,niye söyle?
niye söyle,bu herif kim?
Herif bu kim, söyle niye? vs vs gibi..

ne yani kız ölüyomu şimdi alla alla ilginç

şu ablasııı hangi dizide oynuyordu biri bana sölesin çatlıycam vallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…