Bir Çocuk Sevdim Star Tv

hay ağzına sağlık canım... o nasıl donuk, soğuk bi kız öyle ya başka birini bulamamışlarmı ? hiç dizinin kalitesine yakışmamış en kısa zamanda yol yakınken bi çözüm bulmalılar yoksa o kızla bu dizi yürümez... bülent inalında şansınamıdır nedir ıhlamurlar altındada elif ( özge borak ) çok soğuk ve donuktu, geçte olsa anlayıp çıkarmışlardı diziden... bu kızında çıkabilecek bi rolüde yok umarım biran önce değiştirirler...
ayrıca bülent inalın kızıda çok gıcık bi kız yaaa....

Minenin giyim tarzı çok hoşuma gidiyo ... Ablası çok kıl...

kız uygun ama adam kart daha genç ve yakışıklı olabilirdi

Başroldeki kız mı güzel? Başka kız bulamamışlar sanırım. O ne soluk surat, saçındaki kahküller ise offff

Bende bu kızı kime benzetiyorum diyorum madmendeki peggy

Son düzenleme:
Başroldeki kız mı güzel? Başka kız bulamamışlar sanırım. O ne soluk surat, saçındaki kahküller ise offff

güzeli bırak kızın bağımlı gibi bir hali var göz altları ne öyle ürkütücü bişey bu hafta bunuda izlemeyeceğim sanırım atv izlemek bile azda olsa daha mantıklı

evet canım
rol yeteneği sıfır. soğuk,donuk o ne öyle
gitsin çocuklar duymasında oynasın:88:

ayrıca dizide Bülent İnal yaşça büyük birine aşık olsaydı.lise bebesi olmuş muu yani

Diziyi izlemedim ama kızı gördüm. Değişik bir tip. Çok narin ve oldukça hoş, çekici.
Cuk oturmuş.

kız rolü gereeği olsa gerek
çok ürkeksi bir duruşu ve soğuk bir yapısı var

Bu kızı normalde tanıyorum hoş bir bayan. Ama dizide cocuk havası vermek için kızı garip soğuk bi hale sokmuslar.. İzleyecektim bu diziyi ama içime sinmedi birşeyler.

Feriha nın reklam arasında baktım da, o kız nasıl o cocuğu doğurmak istiyo yaa birde bunu bana nasıl yaparsınız diyor yuh yaannii

bende kızı beğenmedim uyuz bir duruşu var
çetin tekindorun oyunculuğu muhteşem sırf onun için bile izlerim

Bu akşam yani şuanda bu diziyi izliyorum.Konusunu beğendim izlenebilir bir dizi.Ferihadan gına gelmişti artık iyice cılkı çıkmıştı iyi geldi bu dizi üstüne
Hele Çetin Tekindor diziyi tek başına götürür bence

evet evet dizininn banada garip gelen bir yani var ısınamadım yanii

aa doğurmazsa dizi devam edemez ya o yüzden doğuracak

afferin doğur kızım doğur.hatta doğurmuşken ikiz doğur

dizinin ilk bölümünün reklamını çok sık verdiler.çıktım ben deyip evden çıkıyordu ya.daha o dakikadan sinir oldum diziye.bir diziyi hiç izlemeden de nefret edilirmiymiş diorum kendime ama edilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…