Çetin Tekindor götürür bu filmi diyordum ama kadın oyuncular o kadar kötü ki
ayy hele o kız merdivenden inerken Bülent İnal bi de hayran hayran bakmadı mı kıza
yani adam hakkaten iyi oyuncuymuş.o suratsız kıza öyle dünya harikasına bakar gibi baktı yaaalkışladım adamı
hay ağzına sağlık canım... o nasıl donuk, soğuk bi kız öyle ya başka birini bulamamışlarmı ? hiç dizinin kalitesine yakışmamış en kısa zamanda yol yakınken bi çözüm bulmalılar yoksa o kızla bu dizi yürümez... bülent inalında şansınamıdır nedir ıhlamurlar altındada elif ( özge borak ) çok soğuk ve donuktu, geçte olsa anlayıp çıkarmışlardı diziden... bu kızında çıkabilecek bi rolüde yok umarım biran önce değiştirirler...
ayrıca bülent inalın kızıda çok gıcık bi kız yaaa....
bence kızın masum bi güzelliği var sonuçta 18 yaşında bi kızı oynuyo ben minenin ablasına uyuz oluyorum
Başroldeki kız mı güzel?Başka kız bulamamışlar sanırım. O ne soluk surat, saçındaki kahküller ise offff
hay ağzına sağlık canım... o nasıl donuk, soğuk bi kız öyle ya başka birini bulamamışlarmı ? hiç dizinin kalitesine yakışmamış en kısa zamanda yol yakınken bi çözüm bulmalılar yoksa o kızla bu dizi yürümez... bülent inalında şansınamıdır nedir ıhlamurlar altındada elif ( özge borak ) çok soğuk ve donuktu, geçte olsa anlayıp çıkarmışlardı diziden... bu kızında çıkabilecek bi rolüde yok umarım biran önce değiştirirler...
ayrıca bülent inalın kızıda çok gıcık bi kız yaaa....
Bu kızı normalde tanıyorum hoş bir bayan. Ama dizide cocuk havası vermek için kızı garip soğuk bi hale sokmuslar.. İzleyecektim bu diziyi ama içime sinmedi birşeyler.
Feriha nın reklam arasında baktım da, o kız nasıl o cocuğu doğurmak istiyo yaa birde bunu bana nasıl yaparsınız diyor yuh yaannii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?