Bir Çocuk Sevdim Star Tv

kuzum niye demiyo orda , mine diyo

kızlaryaa bu mineyle çocuk ne zaman ne yapmışlar da kız hamile kalmış orasını bi türlü yakalayamadım ben ilk bölümün sonunda mı çıkmıştı ki acaba???:44:

ya süper bir dizi diziye aşık oldum desem yeridir

ah ah sinan duymamış kızcağzı ben bunun ablasına uyuz oldum bu kdrmı kıskanç olunur kardeşini hata yapmasıyla değil sevgilisi var diye cezalandırmaya çalışıyo tiksinç şey

çok güzel dizi yaa ama ferihayla çakışması kötü oldu :))) Sinan Hakan Kurtaş çok karizmatik Yakında genç kızların sevgilisi falan diye anılmaya başlar Kız da çok duru bi güzellik var ama patron bununla evlenecek gibi geliyor bana keşke sinanla evlense :) inşallah sinan kıza bi yamuk yapmaz ya gerçekten seviyodur umarım ! Ablada aynen şeytan gibi çok gıcık

Son düzenleme:
ben çocuğu beğenmedim sanki suratının her yeri kıllı sakallı gibi.x-men de ki logana benzetiyorum.hugh jackmanın oynadığı karaktere

Bende kızın annesinin (adını hatırlayamadım) hareketlerine sinir oluyorum. Babası veya abisi ayağa kalkıyo aman sakin ol, yapma diyo, adam ağzını açıyo aman kurban olayım sakin ol diyo, kızın yanına gitmelerine izin vermiyo arkalarındn tutuyo, adamı bir bırakmadı ki rahat rahat bağırsın hesap sorsun, en sonunda o da hastalandı (bir de babası kızarken yapma nolur kızın bebeği var demez mi kaç kere, adamı en can alıcı noktasından vuruyo)
Sinan da sırf kaş, birkaç bölüme kalmaz arayı aldırır bence.

bende begendim diziyi. bence sinan duymayacak. hava limaninda babasi cikacak minenin karsisina.
tekrar bagirmasina engel olabilir.
merak ettigim mine oglani bu kadar severken, bulent Inal a nasil asik olacak.
sinan da cok seviyor canim ya. ama sizin sonunuz ayrilik, senaryo bolee.

kızlaryaa bu mineyle çocuk ne zaman ne yapmışlar da kız hamile kalmış orasını bi türlü yakalayamadım ben ilk bölümün sonunda mı çıkmıştı ki acaba???:44:

canım ilk bölümün ortalarında gösterdiler gölün kenarında küçük bir kulübede yaptılar:)
yağmur felan yağıyordu mine korkuyorum dedi oğlan bende korkuyorum dedi içeri gittiler işi pişirdiler:)

ben de anlamadm ki bülent inal a nasıl aşık olacakkk:26: sinan ı çok seviyor mine, neyse izleyip göreceğiz...

Guzel dizi ama bence kizin yasini bu kadar kucuk yapmasalardi cunku bulent inalin kiziyla arasinda fark cok az
en azindan 20 22 felan olsaydi 17 tam kucumen ama konu ona gore iste ama izlenir dizi

ilk bölümün başında yağmur yağarken bi kulube gibi biryerde
sinan kıza korkuyor musun demişti ya o zaman işte

Feriha dizisine bin basar zaten bıktık onun yalanlarında senaristler konuyu uzattıda,uzattı ,bu yeni dizide adam yaşlı kıza göre ve yakışıklı değil, artık kızı öptüğünde miğdem bulanır kesin

Ya ne biçim bi kız bu böyle,babasının karşısında bağdaş kurmuş bön bön bakıyo,

İnsan yaptığı günah yüzünden babasından biraz utanır,sıkılır,yüzüne bakamaz,

Kız mal mal bakıyo babsına rahat rahat,hiç olmamış o sahne,zaten başrol için o kız hiç olmamış,yazmadan

geçemedim...

ben kötü bişey yapmadım etmedim bilmem ne

ya kardeşim sevişceksen bile bi önlem alır insan dimi

iyi o zaman baksın başının çaresine madem o kadar güçlüymüş

reytingleri feriha ile eşit gelmiş bu hafta eğer daha iyi bir hale getirirlerse diziyi ferihanın reytinglerini alır diye düşünüyorum çünkü feriha daha bu sezonda yalanları devam ettirecek nasıl becerecekse artık

feriha can çekişiyor bence bu yılaşında bitirmeliler..zaten ben emirin annesini başka bir dizide gördüm eğer yanlış hatırlamıyorsam..sanırım hastaya çıkacak..

diziye gelince bende ilk bölümde eşimle kızla adamın yaşını tartıştım..hatta topluma basit gibi gösteriyolar olabilir dedirtiyolar dedim..adam patron olduğuna göre yani o kadar mal varlıklı en az 38 yaşında olabilir buda 21 yaş fark demek.

birde kızı var sevdiği kızla arasında çok az yaş farkı kalıyor kızının...

ama dizinin adı üstünde BİR ÇOCUK SEVDİM.........

birde mine nasıl timurla evlenir sevecek demişlerde...

şimdi gıcık abla sinanın tek bir msj kardeşine söylemidi..sinan habersiz gitti..sinanında babası kızı istemiyor taslak hazır işte...

sinan kızı istememiş havası verecekler.......mine yıkılacak...timur zaten azdan çoktan beğeniyor...babası zaten namus şeref diye ölüyor....eeee bir önceki bölümde babasının namusu için ucurumdan cuk diye denize atladığına göre timurlada evlenir....

ben böyle düşünüyorumm izleyip göreceğiz tabisi...bide kardeşim yaaaa hemen sevgili ile birlikte olunuyor...ama artık gerçekten devir bu yaaa az önce posta gazetesinde haydar amcamı okudum..allahım yazan yaş grubu 14 - 20 yaş arası yaaa neler neler...

offf yaaa çocuklarımız var ne olacak bu halimiz bilmem yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…