- 28 Mart 2020
- 4.104
- 16.744
- 208
- Konu Sahibi yorganyastik
-
Israrla sorulmuş , ısrarla cevap vermemişsiniz. Eşinizle evlenmeden konuşmadınız mı?
Sevişmeye başlarken bu seks bebek için filan mı diyordunuz?
Ama gorev gibi olmuş. Adamın seksten soğuması normal. Başka şeyler deneyin, hoşuna gidebilecek şeyler bulun.:)))) aşırı güldüm yorumunuza...
ben bir süre sonra sadece bebek için onunla birlikte oldum... aman şöyle yapınca çocuk ihtimali daha yüksek gibi ihtimallerle davrandım... yani nasıl anlatayım ki...
Tutamadığınız diliniz umutlarınızın sonu olmuş bence. Az önce de demişsiniz şöyle yaparsak bebek ihtimali yüksek vs demeniz de öyle mesela. O zaman adam soğumuş cidden. Olur da bebeğiniz doğarsa size yardımcı da olacağını sanmam, sen istedin der der durur.Cevap:
Konuştuk isimleri bile belliydi... hatta kız isminde tereddüt bile ettik... erkek ismi net..
Ama evlenince ben onunla cidden bebek gibi ilgilendim, sevdim... laf arasında arada bebeğimiz olunca bu ilgi hep onun olacak derdim... acaba ondan mı etkileniyor bilmiyorum...
Yani size eşiniz çocuğumuz olunca bu ilgi hep onun olacak dese ne hissedersiniz?Cevap:
Konuştuk isimleri bile belliydi... hatta kız isminde tereddüt bile ettik... erkek ismi net..
Ama evlenince ben onunla cidden bebek gibi ilgilendim, sevdim... laf arasında arada bebeğimiz olunca bu ilgi hep onun olacak derdim... acaba ondan mı etkileniyor bilmiyorum...
Bebek için cinsellige yaklastim derken yani bunu nasil yansittiniz ona.
Doktorlar yatmanin vs nin gereksiz oldugunu dusunuyor ama bence faydasi var.
Misal seksten sonra yatiyorsunuz bacaklarinizi kaldiriyorsunuz diye neden rahatsiz olsun ki bu sebeple sogusun.
Iceri yapmak istemiyorken zorla mi yaptırdınız ya da
Bebek sahibi olabilmek için az zamanınız kalmış keşke karşılıklı isteklerinizi bilerek evlenseydiniz
Yazik etmişsiniz kendi elinizle..Bazı pozisyonların hatta bir pozisyon diyelim çocuğun olma ihtimalini arttırdığını düşünerek sadece onu istedim
O da farklı şeyler istiyor falan filan...
HakliBelli bir nedeni yok aslında
Sorumluluğu ağır geliyor
Rahatımız bozulacakmış
Ve sanırım benim ona karşı olan ilgimin sevgimin azalacağını düşünüyor...
erteleme huyu var ama bu ertelenecek bir mesele değil...
ben ne yapabilirim bana yardımcı olsanız
Ben de vazgeçtim falan desem cinselliğimiz eski düzenine oturur mu sizce...
Evlenınce çocuk istemedıgını soyleöişmiydi??34 yaşındayım ve 2 yıl oldu evleneli
Çocuk istiyorum ama eşim istemiyor
Ben ona hep bebeğim olması için yaklaştıgımdan artık aramızda cinsellik kalmadı
Bana yaklaşmıyor
Ne yapacağımı bilmiyorum...
Ama kafama çok takıyorum bu konuyu... çünkü zaman geçiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?